Home - Články - Čínský horoskop na týden 14. - 20. srpna

Čínský horoskop na týden 14. - 20. srpna

vloženo 14. 8. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 14. - 20. srpna

Druhá polovina měsíce srpna skýtá různá překvapení. Tygry čeká týden překypující láskou, romantikou a příjemnými pocity a Koně zatouží po dobrodružství. A na co se může těšit vaše čínské znamení?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v nadcházejícím týdnu se mějte na pozoru před klepy, kterých kolem vás koluje celá řada. Podle hvězd byste se měli vyvarovat jejich rozšiřování. Negativní pozornost okolí by se totiž otočila vůči vám. Také se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V soukromí zavládne pohoda a zrozenci Buvola konečně mohou na chvíli vypnout. Některé povinnosti převezmou ostatní členové rodiny, jiné můžete ze svého programu vypustit. Pozornost vyžadují podpisy smluv a kroky… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Postavení Venuše pomáhá vrátit do již existujících vztahů porozumění a vřelé city. Nebojte se svěřit miláčkovi s tím, co vám leží na srdci. Singles by se zase neměli bránit novým známostem. Důležitý je i přístup k penězům. Ve druhé… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ve druhé polovině srpna vám přeje komunikativní Merkur. Jste výřeční a nemáte problém získat kohokoliv na svou stranu. Pokud vás čeká pracovní pohovor, jsou šance uspět velmi vysoké. Také ve vztazích svítá… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zadaní Draci se dostávají do častějších sporů s drahou polovičkou. Nestrkejte před nimi hlavu do písku, ale snažte se otevřeně komunikovat. Nebraňte se ani radám od zkušenějších přátel nebo dokonce odborníků. Jestliže… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v nadcházejících dnech se zaměřte na příjemnější stránky života. Je to období jako stvořené pro letní dovolenou. Nemusíte mít strach, že by se bez vás na pracovišti neobešli. Netrapte se záležitostmi, které… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Prázdniny se nachýlily k poslední čtvrtině a zrozenci Koně pocítí nutkání dohnat, co se jim zatím nepodařilo. Toužíte po dobrodružství a chcete vyhnat stereotyp ze svého soukromého i pracovního života. Nezapomeňte, že… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Neutěšená atmosféra v soukromí je naštěstí minulostí. Vaší zásluhou se v rodinném kruhu situace zklidní a vy si konečně odpočinete. Uspořenou energii budete potřebovat v zaměstnání, kde stěží stačíte tempu výkonnějších… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zadaní zrozenci Opice mají ve druhé polovině srpna za úkol naučit se otevřené komunikaci ve vztahu. Spoléháte se na to, že drahá polovička se něčeho dovtípí nebo pochopí vaše jemné náznaky. Bohužel miláček neovládá… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, jste ukolébaní prázdninovým klimatem a některé věci by vám mohly přerůst přes hlavu. V komunikaci se nestyďte projevit rázněji. Stůjte za svým názorem a nenechte s sebou manipulovat. Pokud jde o lásku, slušelo… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nadcházející týden není vhodný pro žádné velké změny. Na pracovišti se spolehněte na fungující postupy, také se držte svého koryta. Případná profesní změna by vám nepřinesla očekávané výsledky. Vnímáte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Blížící se závěr prázdnin je ošemetný pro milostný život. Venuše ze své opozice dělá neplechu v existujících vztazích a přináší do citů nejistotu. Jejím vlivem se můžete zaplést s člověkem, který se k vám vůbec nehodí. Snažte… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.