Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. srpna

Týdenní horoskop 14. - 20. srpna

vloženo 13. 8. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. srpna

Někdo si bude tento týden užívat pozornosti okolí, jiný zase bude raději sám. Co vám přichystal tento týden? Co hvězdy přisuzují zrovna vám? To vám přinášíme v novém týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Léto vám ubíhá doslova mílovými kroky - ani jste se nenadáli a pomalu se blíží konec léta. Musíte ale uznat, že jste si ho užili plnými doušky a máte opravdu hodně zážitků. Také jste potkali spoustu zajímavých lidí, s kterými dosud udržujete známosti.

Býk
Máte vedle sebe jedince, o kterého se můžete v klidu opřít. Je pro vás hodně povzbuzující vědět, že se máte vždy komu svěřit, či víte, že kdykoliv vám někdo pomůže. Jste zkrátka šťastný jedinec a děkujte osudu za to, jakými lidmi se obklopujete.

Blíženci
Momentálně výrazně budujete svoji kariéru a nutno přiznat, že se vám velice daří. Jste plni elánu, nadšené kreativity a v práci platíte za velkého a učenlivého pracanta. Buďte však opatrní, abyste si udrželi rovnováhu mezi prací a osobním životem!

Rak
Milí Raci, tento týden se zaměřte na sebe, péči o duševní zdraví a osobní rozvoj. Můžete se cítit silně emocionálně naladěni na okolí a máte potřebu být v blízkosti s rodinou a kamarády. Dbejte na své emocionální zdraví a najděte si čas na odpočinek.


Lev
Jste velice pozitivní jedinci, kteří kolem sebe vyzařují optimistickou a ladnou energii, díky které si vás lidi velice rychle oblíbí. Nemáte problém s navazováním nových přátelství, ale i milostných vztahů. A léto jste si užili doslova plnými doušky.

Panna
Už máte dost, jak se k vám někteří jedinci chovají a nenechte si to líbit! Ne nadarmo se říká, že lidé se k vám chovají tak, jak jim dovolíte se chovat. Udělejte velmi razantní kroky k tomu, abyste si sami sebe začali vážit a naučili to i lidi kolem.

Váhy
V rámci seberozvoje byste se tento týden měli zaměřit jen na sebe. Příliš času totiž věnujete lidem ve vašem okolí a možná se zbytečně zaměřujete na jejich problémy. Můžete mít ale momentálně příležitost k učení, cestování nebo duchovnímu rozvoji.

Štír
Konečně se vám podařilo najít ve svém životě jistou rovnováhu a klid, kterou jste nyní potřebovali. Je dost možné, že jste využili i služeb nějakého terapeuta či léčitele, a to je moc dobře. Cítíte se momentálně lehcí jako pírko a vidíte vše růžově.


Střelec
Tento týden se zaměřte na komunikaci a vztahy. Buďte otevření novým nápadům a vyjádřete své myšlenky s jistotou a pevností, abyste byli celkově spokojení. Můžete se také setkat s nejrůznějšími překážkami, ale buďte trpěliví a hledejte kreativní řešení.

Kozoroh
Na letní romance nemáte ani pomyšlení, abyste si pravdu přiznali, a momentální vám tento stav i velice vyhovuje. Užíváte si léto, cestujete a celkově jste velmi aktivní a o dobrodružství a nové známosti nemáte nouzi. Přesně takto to máte rádi a jste spokojení.

Vodnář
Již dlouhou dobu vám pije krev váš nadřízený, který se absolutně neumí chovat. Tento týden mu pěkně od plic řeknete, co si o něm myslíte. Hodně vás překvapí, že místo hádky stáhne hned ocas a neprojeví žádný vzdor. Čekali jste úplně něco jiného.

Ryby
Ve třetím srpnovém týdnu se soustřeďte na finanční záležitosti a stabilitu. Je dost pravděpodobné, že se vám naskytne zajímavá příležitost k finančnímu růstu, ale buďte opatrní při rozhodování o investicích. Když potkáte špatného člověka, tak to bude mít opačný efekt.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.