Home - Články - Láskohled 14. - 20. srpna

Láskohled 14. - 20. srpna

vloženo 12. 8. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 14. - 20. srpna

Myslete na to, že základem všech mezilidských vztahů je komunikace! Pokud jí podceníte, nemůžete očekávat, že se budete ve vztahu cítit dobře nebo že se úspěšně seznámíte. Někdy je na čase odložit hrdost a přiznat své chyby. Nikdy se ale neponižujte! Čtěte nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostné sféře tento týden zažijete nejrůznější přetřesy. Ne vždy to budou pozitivní záležitosti, ale vy berete život takový jaký je, a díky tomu si mnoho věcí nepřipouštíte.

Býk
Dlouhodobé svazky Býků nečekají moc příjemné chvíle. Na povrch vyplavou věci, o kterých jste si mysleli, že zůstanou navždy někde pohřbené. Záleží jen na vás, jak se k tomu postavíte.

Blíženci
Tento týden jsou vám hvězdy osudu velice příznivě nakloněny. Projeví se to zejména ve vaší milostné sféře, kdy získáte nová přátelství, ze kterých nakonec může být i něco víc.

Rak
Vaše charisma a sebevědomí budou okouzlovat ostatní a vy tak můžete přitahovat mnoho nápadníků. Pokud jste ve vztahu, vaše vášeň se prohloubí a prožijete velice vzrušující chvíle.


Lev
Umíte vyjádřit své pocity a rozumíte i pocitům ostatních. To vám pomůže vytvořit hlubší propojení s partnerem nebo najít nový vztah, který je založen na komunikaci a porozumění.

Panna
Máte vedle sebe někoho, koho považujete za dobrého kamaráda, ale občas se stane, že mnohdy překročíte hranici lásky a romantiky. Pak jste oba dva velice nejistí a nevíte, co udělat dál.

Váhy
Jste plni elánu a nadšení. Vaše pozitivní emoce k vám navíc přitahují osoby opačného pohlaví, kteří jsou vaší osobností doslova okouzleni. Ani vy nejste vůči jisté osobě imunní.

Štír
Milí Štíři, snažte se najít rovnováhu mezi svými emocemi a racionálním myšlením. Už delší dobu totiž myslíte na jednoho člověka, ale oba máte své závazky. Evidentně to ale mezi vámi jiskří.


Střelec
Cítíte se silně propojeni s intuicí a citlivostí a budete mít tendenci naslouchat svému srdci. Dejte pozor, abyste nedávali přednost iluzím před realitou a neztráceli se ve snech.

Kozoroh
Mějte oči na šťopkách, milí Kozorozi. Ve vašem okolí se pohybuje jedinec, který má o vás očividný zájem a ani vy nejste vůči této osobě úplně lhostejní. Je na vás, jak to dopadne.

Vodnář
Celkově se chcete zaměřovat na své vlastní potřeby a hledat způsoby, jak se posílit a přijmout se takoví, jací jste. To vám pomůže vytvořit zdravější, a také vyváženější vztahy.

Ryby
Tento týden budete chtít vytvořit trvalé a stabilní spojení s lidmi kolem vás. Budete se soustředit na vzájemnou podporu, spolehlivost a věrnost, kterou od protějšku vyžadujete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.