Home - Články - Čínský horoskop na týden 14. - 20. října

Čínský horoskop na týden 14. - 20. října

vloženo 14. 10. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 14. - 20. října

Neváhejte se poradit s čínským horoskopem o tom, co vás v nejbližších dnech nevyhnutelně čeká! Dozajista budete mít dostatek energie na splnění vytyčených úkolů a náš horoskop vám řekne, kdy to bude a kdy byste si naopak měli odpočinout a do ničeho se nepouštět. Nečekejte již ani minutu a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vývoj tohoto týdne je přesně podle vašeho gusta. Díky vesmírným souputníkům budete mít spoustu elánu a také pevné zdraví, abyste zvládli jakékoliv předsevzetí. Vychutnávejte si záblesky babího léta a snažte se maximum… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Aktivita Buvolů v tomto týdnu raketově vzrůstá. Je to skvělá zpráva, ale zároveň to symbolizuje možné problémy. Všechno chcete dělat sami a všechny nabídky na pomoc odmítáte. Pusťte k úkolům méně vytížené kolegy nebo… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Rodinný kruh je ve druhé polovině října ztělesněním harmonie. Dřívější hádky odplují do minulosti, najednou spolu mluvíte klidně a nevyvoláváte konflikty. Pozornost stočte k hospodaření, které se může dostat… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, připravte se na návrat starých záležitostí. Je čas definitivně je vyřešit a udělat za nimi tlustou čáru. Hvězdy to berou jako ryze pozitivní zprávu, proto neutíkejte před odpovědností. Je skvělé… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Jednoznačnou dračí prioritou je rodina. Mnoho z vás začne uvažovat o dalším přírůstku, ať formou vlastního robátka nebo alespoň vnoučat. Ženám se roztikají biologické hodiny. V pracovní části týdne zůstaňte ostražití a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nový začátek nemusí být spjatý pouze s novoročním předsevzetím. Hadi dostanou šanci změnit život s několikaměsíčním předstihem. Ať se potřebujete posunout k lepší budoucnosti v lásce nebo kariéře, vesmír na vás… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Změny v životě Koní jsou na spadnutí. Nebojte se využít střed měsíce k tomu, abyste se dostali zpět do sedla. V soukromí buďte trpěliví a shovívaví vůči slabým stránkám svých blízkých. Zároveň ale nikomu nedovolte, aby… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Láska je ráj! A Kozy si ho užijí dosyta. Jestliže jste zatím bez drahé polovičky, budete flirtovat jako o závod. Sexappeal k vám láká zástup ctitelů a ctitelek. Netvařte se jako svatouškové a nechte se unášet aktuální… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Opice mají v tomto týdnu jeden důležitý úkol, a totiž naučit se myslet pozitivně. Především v mezilidských vztazích slyšíte i trávu růst. Obviňujete okolí, že si na vás zasedlo a pořád proti vám něco má. Povzneste se nad… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vášnivý Mars si posvítí na soukromý život Kohoutů. Nebojte se, určitě nebudete mít rudo před očima. Spíš se projeví temperamentní stránka osobnosti, kdy se z vás stávají charismatičtí společníci a neúnavní milenci. Když se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Měsíční svit pohladí po duši a pomůže vám obnovit ztracenou rovnováhu. Vnitřní klid bude znatelný i navenek. To je vynikající zpráva pro zadané zrozence Psa, kteří v posledních týdnech bojovali s neutěšenou atmosférou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V polovině října rapidně stoupá šance na seznámení! Pokud hledáte spřízněnou duši, měli byste navázat zpřetrhané vazby se svými kamarády. Právě díky nim byste mohli poznat člověka, který je pro vás jako stvořený. Nezahazujte ani… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.