Home - Články - Láskohled 14. - 20. října

Láskohled 14. - 20. října

vloženo 11. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 14. - 20. října

Podzim je období stvořené k romantickým zážitkům. Brzy se stmívá a venku bývá sychravo. Ideální doba k procházkám zakončeným posezením u svařeného vína nebo u kávy. Pokud jste zadaní, využijte nový týden k posílení vašeho vztahu a užívejte si daru lásky. Vy nezadaní se možná dočkáte nové lásky. Nebo ne? Čtěte nový Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Jste tento týden úžasně přátelští a zábavní. Nejen, že budete vést extra společenský život, ale na těch nejrůznějších akcích budete prostě hvězda večera. Nelze si vás nevšimnout!

Býk
Někdo vám chce záměrně ublížit a jde na to chytře. Ví, že nedáte dopustit na partnerské soužití, tak zkouší své pletichy na tomto poli. Se zlou se ale potáže, protože si věříte.

Blíženci
Váš tvořivý duch a veselá nálada neudělá dojem na váš protějšek. Ten bude celý týden skutečně velmi mrzutý a vaše nápady mu přijdou trapné. Nechte si změny na vhodnější období.

Rak
Super příležitost k seznámení jste tak trochu zametli pod koberec. Nejste příliš v dobré náladě a nemáte na nové známosti tu nejmenší chuť. Pokud to má přijít, tak to přijde i tak.



Lev
Single život vás baví a nechtěli jste na svém nezávazném životě vůbec nic měnit. Tento týden ale potkáte někoho, kdo vaše uvažování obrátí naruby. Tato osoba vás prostě uchvátí.

Panna
Zbytečně budete tento týden křivdit svému protějšku. Obviníte ho z něčeho, co není pravda a nakukal vám to váš povedený známý, který se teď doma škodolibě směje. Mu se to ale vrátí.

Váhy
Poslední dobou se doma necítíte ani trochu v pohodě. Napjatá atmosféra vás ruší a stále častěji hledáte zábavu někde jinde. Už by to konečně chtělo nějak rozčísnout a vyřešit.

Štír
Štíry čeká v tomto týdnu milostné překvapení. Mysleli jste si, že váš protějšek nemá cit pro romantiku a překvapení. Tohle jste ale nečekali. Uvědomíte si, jak moc ho milujete.



Střelec
Láska u vás bude v tomto týdnu jenom vzkvétat. Máte vedle sebe úžasného člověka, který by vám snesl modré z nebe. Harmonie, která vznikne doma přenesete i do jiných oblastí života.

Kozoroh
Váš humor je pověstný a ne každý ho snese. Tento týden však potkáte osobu, která je z vašeho smyslu pro humor naprosto unešená a celkově si sednete. O zábavné situace nebude nouze.

Vodnář
Máte kolem sebe lidi, kteří vás obdivují a pochlebují vám. Jste v jejich přítomnosti rádi a to vám dělá dobře. Vás ale zaujme někdo, kdo obdivem k vám vůbec neplýtvá, spíš naopak.

Ryby
Váš vztah bude tento týden procházet zatěžkávací zkouškou. Máte toho nyní opravdu hodně a nemáte na partnerský vztah příliš moc času. Navíc se ukáže, že máte dost odlišné názory.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.