Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. října

Týdenní horoskop 14. - 20. října

vloženo 12. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. října

Budete přemýšlet nad tím, kam se v životě dál ubírat a zda na to máte dost sil. Někteří by raději měli ještě počkat a všechno si dobře promyslet, jiní budou sršet energií a všechno jim půjde samo od ruky. Posviťte si s novým týdenním horoskopem na to, co váš čeká!
sdílet článek na facebooku

Beran
Máte unikátní šanci šplhnout si u šéfa. Ve firmě se totiž objeví neobvyklý problém, nad jehož řešením nespal celou noc nejeden manažer. Vám se to však podaří rozlousknout a povýšení před sebou máte jako na dlani. Je se chyťte této skvělé příležitosti.

Býk
Příval energie, který jste pocítili již v začátku týdne, rychle opadne. Náladu vám zkazí bývalý kamarád, kterého náhodně potkáte ve městě a ani po letech zášť vůči tomuto zlomyslnému člověku nevyšuměla. Okamžitě upadnete do melancholické letargie.

Blíženci
Slunce je v trigonu s vaším znamením a vy tak neznáte, co je to strach, či neúspěch. Máte před sebou pekelně úspěšné období po všech stránkách a náležitě si to užíváte. Spokojeni budete zejména v milostných vztazích, kde zažíváte harmonické souznění.

Rak
Zbytečné třenice očekávejte na pracovním poli. Bez hádek se to tento týden neobejde. Nepříjemnosti dělá zejména nový kolega, který neví kde je jeho místo. Najdou se i tací, kteří mu to poněkud hrubě naznačí a oheň je na střeše. Ani šéfa už to nebaví.



Lev
Silnou motivací se ukáže být váš nový idol, který je nejen ctižádostivý, ale i náročný člověk. Záměrně kolem sebe buduje auru kultivovanosti a osobitého stylu, což vám naprosto imponuje. Snažíte se ho za každou cenu zaujmout. Snad si vás všimne!

Panna
Finančně na tom nejste špatně, tak si můžete dovolit i nějaké to utrácení navíc. V novém a možná i trochu předraženém designovém kousku budete ale vypadat naprosto famózně a kde kdo se za vámi otočí. Elegantní a šmrncovní styl vám opravdu sluší.

Váhy
Makáte jako o život a na vašem životním stylu je to znát. Snad si ani nepamatujete, kdy jste snědli pořádné jídlo v rodinném kruhu, nebo si jen tak odpočinuli a zalenošili u televize, či dobré knížky. Zpomalte, ať se z života nevytratí všechna radost.

Štír
S partnerem nyní komunikujete naprosto bezproblémově a na všem se ihned shodnete. Na vašem společném soužití to bude taky znát. Na všechny ve svém okolí působíte harmonickým dojmem a jste pro ně vzorem. Ale hlavně vy sami jste daleko spokojenější.



Střelec
Zejména svým přičiněním a díky své neustálé píli nemáte dosud problém s financemi. Daří se vám vše zvládat na výbornou a často nechápete stížnosti jiných lidí. Bohužel se ukáže, že mezi tyto lidi patří momentálně i vaše kamarádka, což vás dost sebere.

Kozoroh
Kolem vás a zejména kolem vašich blízkých se začíná motat podivná osoba, která se navíc na vás vyptává po všech známých i sousedech. Nemáte z toho moc dobrý pocit, tak si na daného člověka počkáte a udeříte na něj. To, co se dozvíte, vám vezme dech.

Vodnář
Vaše úspory se vám pokusí vzít někdo, kdo je vám blízký. Naštěstí budete pohotoví. Tento otřesný zážitek ve vás však zanechá negativní myšlenky a tak budete muset vyhledat odbornou pomoc. Nakonec za to budete rádi, protože potkáte někoho úžasného.

Ryby
Tento týden se vám bude skvěle dařit. Zejména oblast lásky slibuje nevídané zážitky a vášnivá dobrodružství. Necháte se strhnout okamžikem a budete vyvádět jako kdysi. Skvěle si to užijete a známí vás nebudou poznávat. Romantika má konečně zelenou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.