Home - Články - Čínský horoskop na týden 14. - 20. březen

Čínský horoskop na týden 14. - 20. březen

vloženo 13. 3. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 14. - 20. březen

Váš život je naprosto jedinečný! Na to nikdy nezapomínejte a vychutnávejte každou jeho minutu. K tomu vám pomůže také nový čínský horoskop, díky němu si můžete naplánovat celý týden dopředu a obratně kličkovat mezi nástrahami, které hvězdy připravily!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V polovině měsíce připluje ke zrozencům Krysy nová inspirace. Skvělé nápady zužitkujete v soukromém i profesním životě. Snadno nadchnete okolí, takže na práci nezůstanete sami. Nevyhne se vám ani… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v dalším březnovém týdnu si užíváte přízeň kněžky lásky. Venuše vám sešle do cesty člověka, se kterým si budete rozumět. Nebraňte se nové lásce a těšte se na změny, které na jaře přijdou. Pracovní… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Kdy jindy zahájit změnu, po které prahnete, než na jaře! Jděte vstříc novým možnostem, experimentujte, poslouchejte vnitřní hlas. Bez ohledu na věk můžete zažít spoustu vzrušujících zážitků. V tomto… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Jarní úklid přijde letos opravdu ve velkém stylu. V životě se objeví věci, které jste měli za definitivně ztracené či zametené pod koberec. I když jste se k nim nechtěli vracet, nezbyde nic jiného. Problémům se musíte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Time-management není v nadcházejících dnech vaší silnou stránkou. Špatně zorganizovaný den vám ubírá energii a dostává vás do časového presu. Nejde o nic, s čím byste si nedokázali poradit. Základem je vydatný spánek - večer neponocujte a ráno vstaňte včas. Buďte dochvilní při odjezdu do práce i příchodu na smluvené schůzky. Co vás těší, to je milostný život, jemuž se v polovině března velmi daří. … ČTĚTE VÍCE!

Had
Máte spoustu snů a plánů, bohužel jejich realizace není tak snadná, jak myslíte. Zejména v pracovním životě stavíte vzdušné zámky a realita je úplně někde jinde. Hvězdy radí, abyste na kariéru nezůstávali sami. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Polovina března přináší do života zrozenců Koně lásku. Najednou jste zase v kurzu a sami se zajímáte o své okolí. Pokud se vydáte do společnosti, potkáte několik sympatických tváří. Flirtování je zase vaší… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v dalším březnovém týdnu se zkuste starat více sami o sebe. Snažíte se být nápomocní pro své okolí a vlastní život mezi tím utíká mezi prsty. Hlavně nezadaní by neměli otálet. Najděte nový koníček, vyrazte… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Otevřenost máte danou do vínku, ale v těchto dnech je ještě více zesílena. Nebojíte se říkat lidem věci narovinu, i když je to občas riskantní. Hvězdy vám drží palce. Když někde cítíte příležitost, nenecháte si ji… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vstupujete do náročného týdne, kdy budete potřebovat upřímnost. Nebojte se nazývat věci pravými jmény. Pokud nejste s něčím spokojeni, nenechávejte si to pro sebe. Jedině tak se můžete vymanit z partnerské… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Energie je vám dána shůry a v tomto týdnu dokážete, že nejste žádní troškaři. Vašemu pracovnímu tempu stačí málokterý z kolegů. Pustíte se do náročných úkolů a dokážete za ně žádat náležitou odměnu. Vztahy… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře jsou příliš zakotveni v minulosti. Neustále se k ní vrací a řešíte, co by mohlo být. To, co se událo, nezměníte. Nechte minulost plavat a vraťte se do přítomnosti. Dávné křivdy vám dělají jedině… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.