Home - Články - Láskohled 14. - 20. březen

Láskohled 14. - 20. březen

vloženo 11. 3. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 14. - 20. březen

Březen je ošemetný měsíc! Doznívá zima a blíží se jaro. Tyto protipóly se promítnou i do vašich milostných životů. Zatímco některým se srdce rozhoří touhou a budou pro okolí neodolatelní, ti další ještě setrvají v zimním spánku a nic s nimi nebude. A co si hvězdy připravily pro vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Projevy lásky od svého nového idolu moc nečekejte. Není zrovna typ na romantické vyznání, ale umí své city dát najevo zase jinak a vy byste se měli naučit to trochu akceptovat.

Býk
Potkáváte ve svém okolí stále nové a nové lidi a o seznámení tedy nemáte nouzi. Při vašem společenském tempu byste už mohli potkat tu pravou osobu, ale ještě nepřišel správný čas.

Blíženci
Láska vás občas dokáže potrápit. Pokud se totiž zamilujete, tak do nového vztahu dáváte opravdu hodně, a to samé očekáváte i od svého protějšku. Ne každý to má ale stejně jako vy.

Rak
V lásce vám může tak trochu ublížit žárlivost. Jste tento týden u opačného pohlaví v kurzu a musíte si přiznat, že si zvýšenou pozornost celkem užíváte, ale protějšek to vidí jinak.


Lev
Náladu vám spraví někdo opačného pohlaví, kdo vám pochválí účes, postavu nebo styl oblékání. Hodně vám tím zvedne vaše sebevědomí a vy se na sebe začnete dívat hned jinýma očima.

Panna
Konečně se vám podařilo získat si srdce vašeho idola. Nebylo to úplně snadné, ale úsilí za to skutečně stálo. Máte vedle sebe teď jedince, který je milý, zodpovědný a hlavně férový.

Váhy
Milé Váhy, mějte oči na šťopkách. Ve vašem velice blízkém okolí se pohybuje osoba, která na vás už dlouho myslí a chce vás pozvat na rande, jen k tomu možná nemá dostatek odvahy.

Štír
Dlouhodobé svazky již delší dobu procházejí nehezkým krizovým obdobím plným hádek a zbytečných stresů. Už máte kolikrát pocit, že by bylo nejlepší to vzdát a jít každý svou cestou.


Střelec
Vyhýbejte se tento týden vážné komunikaci se svým protějškem. Každý totiž máte jiný životní postoj i názor a vaše střety by pro váš partnerský vztah mohly mít fatální následky.

Kozoroh
Díky své nové lásce potkáte spoustu dalších nových a zajímavých lidí. Dokonce vám jistá osoba z jeho okolí doslova uhrane a vy se tak budete zmítat mezi hodně rozporuplnými pocity.

Vodnář
Mezi vámi a někým, s kým se každý den potkáváte to hodně jiskří. Flirtujete spolu už delší dobu, ale ani jeden nemáte odvahu pozvat toho druhého na rande. Buďte to nakonec vy.

Ryby
Někdo z okolí vás pozval na rande. Ze začátku jste neměli zájem, ale teď to vypadá, že změníte názor a dobře uděláte. Budete se skvěle bavit a zjistíte, že daná osoba je prostě skvělá.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.