Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. březen

Týdenní horoskop 14. - 20. březen

vloženo 12. 3. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. březen

Pokud toužíte vědět, co vás čeká v následujícím týdnu, jste na správném místě! Jaro a jarní rovnodennost nastane již tuto neděli a spolu s ním můžete také očekávat mnoho změn souvisejících s proměnou přírodních cyklů. To vše se odrazí i v našich životech. Jak přesně? To zjistíte v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pozor si dejte na případné sklony k nadváze. Poslední dobou jste se velice dobře postavili ke svému životnému stylu, pokud ale začnete pomalu polevovat, tak se vám to v budoucnu nemusí vyplatit. Zpozorněte a dávejte si na váš styl zvýšený pozor.

Býk
Konečně se vám podařilo získat si pozornost někoho ve svém okolí, na kom vám opravdu záleží. Nebylo to úplně snadné, protože daný člověk si o vás dříve nemyslel nic pěkného, ale jak vás lépe poznal, tak radikálně změnil názor a to je jenom dobře.

Blíženci
Máte nyní spoustu pozitivní energie a dokonce jste i ve skvělé fyzické kondici. Díky tomu lépe snášíte stres i všechno kolem něj, v práci i doma jste klidnější a hodně lidí jsou změnou vašeho chování příjemně překvapeni. Vy sami máte rovněž radost.

Rak
Tento týden jste doslova středem pozornosti, máte v sobě plno elánu a rádi se držíte ve společnosti lidí, kde naprosto excelujete a ohromujete svým šarmem. Není divu, že opačné pohlaví na vás může oči nechat. Vy si samozřejmě pozornost jenom užíváte.


Lev
Snadno se tento týden urazíte. Někdo vám řekne svůj názor, ale vy ho nedokážete přijmout. Nechápete, že lidé prostě mají odlišný vkus a něco se jim třeba nemusí líbit. Berete si to hodně osobně a pak mezi lidmi vypadáte trapně, a to přece nechcete.

Panna
Jste až příliš zaneprázdnění svou prací a mnohými jinými zájmy, že si vůbec neuvědomujete, že někteří členové rodiny trochu strádají. Zejména dětem chybí vaše přítomnost, ale i celková zábava a pohoda, kterou jste doma dříve velice rádi vytvářeli.

Váhy
Občas vám přijde, že jste s nervy nadranc a není se čemu divit. Máte toho opravdu hodně a chování dětí vám k tomu moc nepřidá. Vy se tímto samozřejmě i uklidňujete, ale pak vás hodně štve, když doma není pohoda a jste naštvaní. Nevíte, co s tím.

Štír
Vaše bleskové a originální myšlení vás posune hodně vpřed. Máte před sebou velice plodné období, které pro vaši budoucnost bude mít nedozírný význam. Nesmíte ho jen tak promarnit, ale naopak se pořádně připravit na všechno, co vám život přináší.


Střelec
V práci tento týden doslova excelujete, máte plnou hlavu kreativních nápadů, které mají své opodstatnění a hlavně jsou snadno proveditelné. Nebojte se proto ukázat svou tvůrčí osobnost naplno. Vedení to jenom ocení a kolegové ať si klidně závidí.

Kozoroh
Přesvědčte vedení, že na to máte. Už delší dobu pokukujete po povýšení, nebo jiném postu ve firmě. Nyní konečně přišla vaše chvíle, ale musíte nadřízenému ukázat, že jste to právě vy, kdo by místo měl dostat. Ukažte, co ve vás ve skutečnosti třímá.

Vodnář
Momentálně se hodně zaměřujete na materiální stránku života. Všímáte si hezkých věcí kolem sebe a rádi byste si taky něco pořídili. Stále vám přijde, že lidé okolo vás toho mají daleko více než vy a to vám vadí, zkuste se od tohoto myšlení odpoutat.

Ryby
Tento týden si dávejte pozor na unáhlená rozhodnutí, která by vás potom mohla mrzet. V práci se raději držte trošku v pozadí, nezapomínejte na to, kdo je nejvíce slyšet, tak je i nejvíce viděn. Některé povinnosti by mohly spadnout na vaši hlavu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.