Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. září

Čínský horoskop na týden 13. - 19. září

vloženo 12. 9. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 13. - 19. září

Mnoha z vás přinese tento týden tolik úžasných zážitků, až se vám z toho zatočí hlava! Zrozenci některých znamení budou mít naopak pocit, že hned v pondělí vstali špatnou nohou napřed. Ale každý den bude trochu jiný, takže není důvod věšet hlavu! Přesvědčte se sami, co vás všechno čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Narůstající pozornost opačného pohlaví je pro zrozence Krysy příjemnou změnou. Zatímco nezadaní nemusí řešit žádné hranice, pro Krysy v partnerství mohou být další zářijové dny zkouškou věrnosti. Ve vzduchu… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Uprostřed měsíce si Jupiter posvítí na ekonomické zajištění Buvolů. Počítejte s komplikacemi, které se týkají jednak financí a zároveň úředních záležitostí. Nevzdávejte se při řešení vleklých záležitostí, protože… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, užíváte si elán, který k vám proudí rovnou shůry. Pouštíte se do nových projektů a hledáte cesty, jak zlepšit své fungování. Na pracovišti se nestyďte požádat o pomoc či radu. Díky spolupráci budou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
S blížícím se podzimem nemáte stání. Cítíte že potřebujete změnu, i když nedokážete konkrétně pojmenovat, co vám chybí. Provokuje vás neutěšené bydlení, zaměstnání bez perspektivy nebo studijní obor, o nějž. … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci prožívají nástup podzimu s jeho krátícími se dny a chladnějšími teplotami. Ruku v ruce s tím jde zhoršující se nálada a tendence ke skleslosti. Nedejte šanci splínu! Věnujte se aktivitám, které… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, nebuďte na sebe tak přísní a z původně naplánovaného programu seškrtejte činnosti, které mohou chvíli počkat. Unavují a znechucují vás především domácí práce. Na ně nejste sami - alespoň část… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Psychosomatická onemocnění jsou v tomto týdnu kamenem úrazu, který byste neměli podceňovat. Pokud vás trápí vleklé zdravotní potíže, zkuste se pídit po tom, jaké psychické procesy je mohou … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v půli měsíce překypujete dobrou náladou a energií. Navzdory tomu byste neměli své síly přepínat. Ve vzduchu se totiž ukazuje riziko úrazů. Vyhněte se adrenalinové zábavě a ani v zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Nadcházející týden přináší změny v mezilidských vztazích. Některé kontakty se přetrhnou, ale neměli byste to brát tragicky. Jste průvodci na cestě a nemůžete být zodpovědní za život širokého okolí. Pracujte na… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Když se člověk ocitne na dně, alespoň se může odrazit zpátky na hladinu. I když se vám zdá, že nemáte důvod k úsměv, buďte trpěliví a snažte se v sobě udržet alespoň jiskřičku naděje v lepší zítřky. Kněžka… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Klíčovým tématem dalšího zářijového týdne je zdraví. Nepodceňujte únavu, kterou přisuzujete blížícímu se podzimu. Snažte se najít příčinu svých zdravotních neduhů. Konzultace s lékařem rozhodně… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nový školní rok dostihne i Vepře, kteří povinnou školní docházku ukončili už dávno. Najednou máte chuť posunout se v životě někam dál. Uvažujete o dalším studiu, nebo hledáte vhodnou volnočasovou… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.