Home - Články - Čínský horoskop na týden 12. - 18. září

Čínský horoskop na týden 12. - 18. září

vloženo 11. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 12. - 18. září

Další čínský horoskop je zase tady! V detailním výkladu zjistíte nejen na co se můžete těšit, ale také čemu se raději vyvarovat. Přečtěte si svůj horoskop a nahlédněte do vlastní budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Blížící se polovina měsíce zabrnká zrozencům Krysy na nervy. V zaměstnání počítejte s tím, že kolegové, nadřízení i klienti zkouší, co vydržíte. Nenechte nepříjemnou situaci přerůst přes hlavu a snažte se … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V první polovině září si připadáte osamělí. Bojujete s pocitem, že vám nikdo nerozumí a naopak stojí proti vám. Vězte, že pravda je úplně jinde. Singles však musí ještě chvíli vydržet, protože spřízněná duše na sebe… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Nadcházející týden dolije Tygrům odhodlání bít se za své štěstí. Některé záležitosti už nenecháte jen tak, ale zakročíte. Znát je to především na domácí půdě, kde se více staráte o své blízké. Po prázdninách je… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zrozenci Zajíce mají plnou hlavu vztahů, které v první polovině měsíce nejsou nejlepší. Vášnivý Mars přináší častější hádky a komplikuje komunikaci. Pokuste se využít jeho ohnivou energii, abyste do dlouholetého… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Tajuplný Pluto vytahuje záležitosti z minulosti a snaží se vás omámit. Především v polovině týdne může být těžké odhalit, co je pravda a co lež. Nevěřte všemu, co se vám snaží podstrčit. Ověřujte si informace a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v další zářijové dekádě se snažte promýšlet slova, která používáte. Prozradíte na sebe i věci, které by měly zůstat utajené. Sdílnost by se vám nemusela vyplatit. Raději se držte dál od večírků a společenských… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zatímco Venuše se otáčí ke zrozencům Koně zády, dění v milostném životě ovlivňuje tajuplný Pluto. Ten připomíná nedořešené záležitosti z minulosti. Pokud máte ve skříni nějakého kostlivce, postavte se k němu čelem. Vyřešte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Soustřeďte se na svou maličkost a snažte se pochválit za vše, co se vám povede. Nemusí to být nic zásadního, ale určitě si zlepšujte náladu i sebevědomí. I když se vám něco nepodaří, nevěste hlavu. Berte to… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Během tohoto týdne obdržíte zprávu, která vás nepotěší. Hvězdy dodávají optimismus a radí, abyste nepropadali zoufalství. To, co se zpočátku zdá jako nepřekonatelná překážka, nakonec nebude tak hrozné. Nejste… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vychutnávejte babí léto naplno a snažte se vystavovat sluníčku, jak to jen počasí dovolí. Kohouti by měli v polovině září trávit volné chvíle na čerstvém vzduchu. Toulání po lesích vám pročistí hlavu. Uvědomíte si, že… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, rádi byste byli se svým okolím v souhře, ale ne vždycky se to podaří. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Obklopte se věrnými přáteli, na které je spolehnutí. Pokud se vám nedaří s někým… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Činorodost Vepřů je v tomto týdnu na maximu. Přicházíte s novými nápady a neváháte ani minutu, abyste je proměnili ve skutečnost. Láká vás manuální práce, kde můžete prokázat svou zručnost. Pokud máte zahrádku, soustřeďte … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.