Home - Články - Čínský horoskop na týden 12. - 18. října

Čínský horoskop na týden 12. - 18. října

vloženo 11. 10. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 12. - 18. října

Tento týden je podle čínského horoskopu velmi inspirativní a mnohým se naskytnou nové pracovní příležitosti. Planeta Venuše je zase nakloněná novým vzrušujícím vztahům, proto nečekejte na to, až vás někdo najde v zapadlém koutě vašeho bytu! Žijte!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Polovina října upozorňuje Krysy na jejich maličkost a záležitosti, které leží stranou. Pracujte na sobě, vzdělávejte se, zbavte se problémů. Vesmír je všem podobným záležitostem příznivě nakloněný. Zadaní mohou počítat i s… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, další říjnové dny vás ponoukají k většímu optimismu. Nechte plavat všechny starosti a soustřeďte pozornost na příjemnější stránky života. Zadaní najdou velkou oporu ve svém protějškovi. Vytváříte skvělý… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vstupujete do týdne, který v sobě nese poselství lásky! Svobodní Tygři objeví sympatie v člověku, o němž by při hledání spřízněné duše neuvažovali. Nejspíš se znáte delší čas, ale zatím mezi vámi nepřeletěla pomyslná… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Další říjnové dny přináší důležitou otázku ohledně priorit. Uvědomte si, jakým věcem je třeba věnovat energii a se kterými by bylo vhodné rozloučit se. Když se zbavíte zátěží, nesmírně se vám uleví. Na pracovišti je naopak… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Polovině měsíce radí Drakům zaměřit pozornost na vztahy. Zkuste zapomenout na žabomyší války a přistupujte k lidem s odstupem. Nenechte se ovlivňovat prvním dojmem ani klepy okolí, udělejte si vlastní úsudek na základě… ČTĚTE VÍCE!

Had
Afrodité slibuje v nadcházejícím týdnu příjemná překvapení ve sféře lásky! Nezadaní Hadi by měli vědět, že seznámení se sympatickým protějškem je téměř jasná věc. Nebojte se vzít režii do svých rukou. Opatrnost vyžaduje… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Racionální přístup ve vztahu k druhým je perfektní cestou, jak napravit letité křivdy a narušené vazby na pracovišti i v soukromí. Zadaní Koně jednají s partnerem narovinu. Dokonce se nevyhýbáte ani otázkám, které… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v polovině října se záležitosti konečně dávají do pohybu a problémy se začnou řešit ve váš prospěch. Vychutnávejte si krásy podzimu a nechte vyšší sféry, aby pracovaly za vás. Velmi důležitý je pozitivní pohled na… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Druhá dekáda dovoluje Opicím, aby si užili krásy podzimní přírody a věnovali se aktivitám, které je potěší na těle i duši. Nechte se vytáhnout na chalupu do hor, užívejte si dlouhé procházky nebo vyrazte na wellness pobyt. Posilujte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Ve prospěch Kohoutů momentálně pracuje prosperující Jupiter. Díky němu lze v nadcházejících dnech očekávat přísun financí. Profesní sféra má zelenou, vybízí k většímu rozmachu. Nebojte se chopit náročného úkolu nebo se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Měsíční paprsky s sebou nesou plodnost i pohlazení. V páru vládne harmonické klima, kdy se dokážete empaticky napojit na toho druhého. Z práce utíkáte domů a přemýšlíte, jak miláčkovi udělat radost. Kariéra teď vyžaduje … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, v dalších dnech zaplesá srdce dík zklidnění rodinných vazeb. Velkou zásluhu na tom má váš přístup, což si uvědomují všechny zainteresované strany. Zadaní sklidí největší úspěch z partnerovy strany, který je… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.