Home - Články - Čínský horoskop na týden 12. - 18. prosince

Čínský horoskop na týden 12. - 18. prosince

vloženo 12. 12. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 12. - 18. prosince

Chcete, aby stál příští týden opravdu za to? Připravte se na něj s námi! Přejeme vám týden plný sil a příjemné čtení vašeho nového čínského horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Předvánoční nálada se odráží také na duševním rozpoložení zrozenců Krys. Umíte se radovat z maličkostí, jste společenští a těšíte se na blížící vrchol adventu. V tomto týdnu se nevyhnete vzpomínkám. Rekapitulujete … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, prosinec ve vás probouzí nervozitu kvůli povinnostem, které se na vás hrnou ze všech stran. Pohled na uplynulé měsíce připomíná předsevzetí, která jste nestihli. Nepropadejte špatné náladě, život nekončí a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V nadcházejícím týdnu dbejte o psychickou pohodu a nezapomínejte ani na posílení imunitního systému. Pomůže vám prohřívat tělo zvenčí i uvnitř. Pohled do plápolajících plamenů vás zklidní a navodí tu pravou sváteční… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Uprostřed prosince rozjímáte o životě a hodnotíte uplynulý rok. Máte spoustu nápadů a je dobré je už v začátku rozdělit na ty, které jsou reálné a ty, s nimiž není radno ztrácet čas. Díky vlivu Luny jste naladění na své okolí a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, hvězdy bohužel nejsou všespásné. V polovině prosince připomínají nutnost vzít život do vlastních rukou. Pokud nejste s něčím spokojeni, zasaďte se o změnu. Důležité je to především v mezilidských vztazích a také… ČTĚTE VÍCE!

Had
Komunikativní schopnosti Hadů s dalšími prosincovými dny narůstají. Nemáte problém zapovídat se s člověkem, který je vám sympatický. Jste aktivní a vyhledáváte místa, kde to žije. Období vánočních večírků vám tedy přijde… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně překypují elánem a jednají podle aktuálních pocitů. V polovině měsíce byste měli dávat pozor na to, co komu říkáte. Snažte se šikovně kličkovat davem a pozorujte lidi kolem. Ne všem totiž můžete věřit. Blížící závěr… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Důvěřujte v sílu osudu a vyšlete k vesmíru svá přání. Tajuplné adventní období je totiž ideální ke splnění tajných snů. Ve vztahu vsaďte na upřímnost, protože okolí nevládne schopností telepatie. Konstelace je výhodná… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vánoční přípravy jdou pomalu do finále a vy nevíte, do jakých povinností se pustit dříve. Ty nejdůležitější úkoly mějte zapsané v diáři, protože hrozí, že je opomenete. Také se nestyďte přiznat, že je něco nad vaše síly. Rodina… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozenci Kohouta mají v tomto týdnu příležitost přehodnotit priority a zvolnit nastavené tempo. Mnohé úkoly zastanou méně vytížení kolegové, s domácími pracemi pomohou děti i rodiče. Jestliže nejste spokojení ve stávající… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prosperující Jupiter se v půli prosince otáčí ke zrozencům Psa zády. Opatrnost je potřebná ve všech záležitostech souvisejících s penězi. Raději neutrácejte za zbytečnosti a také zajišťování nadílky pojměte skromněji než

Vepř
Milí Vepři, nadcházející týden vám připomene tváře i záležitosti z minulosti, na které byste raději zapomněli. Počítejte i s nevítanými návštěvami, které se nebudou mít k brzkému odchodu. V rodinném kruhu nastavte mantinely, protože … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.