Home - Články - Čínský horoskop na týden 1. - 7. dubna

Čínský horoskop na týden 1. - 7. dubna

vloženo 1. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 1. - 7. dubna

Přímo z dalekého východu přilétá další čínský horoskop na celý týden dopředu! Zajímá vás více láska, nebo snad kariérní postup? Všechno najdete na jednom místě hezky pohromadě. Příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, jaro je v plném proudu a vy cítíte, že byste měli v životě udělat pořádek. Zamyslíte se nad všední náplní dne a pokud se necítíte šťastní, začnete pracovat na změně. Nabízí se hlavně ukončení nefunkčního… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Rozhodně to nevypadá na poklidný týden, kdy byste si mohli hodit nohy na stůl. Frmol očekávejte v zaměstnání i na soukromé půdě. Navzdory nabitému programu se snažte dopřávat si vydatný spánek, kterou vám narušuje… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jarní úklid se v případě Tygrů odrazí jak na šatníku, tak na duševním životě. Pořebujete udělat velkou změnu, která by vás nakopnula na další sezónu. Pozornost se otáčí hlavně k bydlení, se kterým v těchto dnech nejste spokojení. Rádi byste… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci dělají čest svému znamení. Jste neúnavní a spokojeně hopsáte od jednoho k druhému. Vesmírní vládcové zesilují vaši vrozenou pozitivní náladu i aktivitu. Jarní únava se vás rozhodně netýká. Jediné, nač byste si měli dát pozor, jsou… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Aprílový start tentokrát není plný nemístných žertíků, ale lásky! Draci v dlouhodobém vztahu si přestanou připadat jako páté kolo u vozu. Protějšek si uvědomí, že by o vás mohl přijít, a začne se víc snažit. Chce to jenom… ČTĚTE VÍCE!

Had
Máte pocit, jako by si z vás blízcí dělali aprílové žertíky, ale tentokrát to myslí vážně. Buďte trpěliví a nerozčilujte se kvůli náhlým změnám programu. Zařiďte se podle svého a věřte, že vás brzy vyhledají i bez vašeho zásahu. Naplánovanou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Lásku cítíte všude kolem sebe a to dokonce i tehdy, pokud jste momentálně singles. Rozpustíte hřívu a vyrazíte na lov. Zadaní se vynasnaží, aby pro svého partnera byli atraktivní. Potřebujete načechrat sebejistotu a hvězdy se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, na začátku dubna chcete mít ve všem pořádek. Platí to nejenom pro váš pracovní stůl a šatník, ale také neutěšený citový život. Změníte své chování a začnete s okolím komunikovat bez vytáček. Ne všichni jsou na… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Tajuplný Pluto vám na začátku dubna připomenete závazky z minulosti. Nepanikařte! Tentokrát jsou pracují jeho reminiscence ve váš prospěch. Těšte se na skvělé zprávy a kontakt s lidmi, které jste dlouhou dobu neviděli. Nebraňte se… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Jindy Štědrý Jupiter teď netáhne s Kohouty za jeden provaz. Chcete-li si žít na vysoké noze, počítejte s následky. Unáhlené investice vás vyjdou draho, stejně jako zbytečné nákupy. Říkáte si, že by byla škoda nevyužít výhodnou… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Psi si začátek aprílu užijí na maximum. Jste strážci rodinného krbu, a tak vás harmonie v domácím prostředí potěší. Z velké části je to vaše zásluha. Přestanete vést malicherné spory s příbuznými, které jste dosud moc nemuseli. Zakopete válečnou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Jak začne první aprílový týden? Potřebujete být obklopeni přírodou, která vám vrací harmonii do duše a pozitivně se odrazí také na fyzické kondici. Zadaní Vepři mají skvělou příležitost k utužení svého partnerství. Vytáhněte miláčka na… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.