Home - Články - Černá Luna jako dar i prokletí

Černá Luna jako dar i prokletí

vloženo 17. 1. 2024
čas čtení: 5 minut

Černá Luna jako dar i prokletí

Černá Luna je v poslední době hojně skloňovaný pojem. A to nejenom v souvislosti s noční oblohou a nepřítomností měsíce, ale také astrologií a karmickými dluhy. Černá luna je také spojena s obrazem krásné a démonické Lilith.

sdílet článek na facebooku

Démonická tvář Černé Luny

Podle mýtů je zosobněním Černé Luny Lilith, žena, která tu měla být ještě před Evou, ale pro svou nepoddajnou povahu postupně propadla temným silám a stala se zosobněním odvrácené strany světla.

Černá Luna neboli Lilith bývá také spojována s erotickými představami a sny. Zvláště pokud bývají velmi intenzivní a obtěžující, neuškodí, pokud si pro jistotu obstaráme nějaký amulet, který nás bude chránit před zlými silami.

Vyzkoušet můžeme i rituál s bobkovým listem, který krátce povaříme a necháme stoupat očistnou páru prostorem. Bobkový list má nejenom moc očistit prostor, ale zároveň i blokovat různé nepřátelské energie. Zhluboka se nadechujte a představujte si, jak všechny stíny, které vás tížily, pozvolna mizí v této kouzelné páře.

Černá Luna při vašem narození a osud

Za temná zákoutí horoskopu, do nichž bychom měli ve vlastním zájmu nahlédnout, bývá považována Černá Luna. Jedná se o oblast, která ukazuje, jaké bloky si neseme z minulého života a s čím se zřejmě budeme muset potýkat.


Černou Lunu a její projevy v našem životě můžeme považovat často spíše za prokletí než dar, ale pokud pronikneme do této oblasti hlouběji, podaří se nám nejenom odhalit, co nám říká podvědomí i jak za minulostí konečně můžeme zavřít dveře.

Karmické dluhy totiž nemají vést primárně k tomu, že skončíme na kolenou, ale spíše nám ukázat, co bylo v minulosti špatně a dát nám příležitost udělat to nyní lépe. Seznámíme-li se proto s poselstvím Černé Luny co nejdříve, můžeme s předstihem rozpoznat, proč se některé situace v našem životě stále opakují a začít pracovat na změnách.

Co věští Černá Luna v jednotlivých znameních

To, kde při vašem narození Černá Luna stála, můžete zjistit stejně jako své znamení zvířetníku – z horoskopu sestaveného astrologem, popřípadě různých online aplikací. A co vám jednotlivá postavení přinášejí?

Černá Luna v Beranu vnáší do života konflikty, v minulých životech jste se nejspíše potýkali s arogancí. Stojí-li Černá Luna při narození v Býku, pak přináší do života problémy s majetkem, ať již ve smyslu dluhů či naopak mamonu – v minulých životech byl pro vás zřejmě majetek přednější než vše. Černá luna v Blížencích souvisí s umem se vyjádřit – můžeme se bát ozvat nebo naopak zacházet se slovy jako se zbraní – vaše minulé bloky mohou souviset s prázdnými sliby, klamem či pomluvami.


Černá Luna v Raku vnáší aspekt nestability do rodinného prostředí, výjimkou nejsou rozchody a problémové vztahy obecně – v minulém životě bylo s největší pravděpodobností právě toto téma bolavým místem. Černá luna ve Lvu jednak ukazuje touhu po moci, kariéře a luxusu a jednak na prudké pády z výšek na zem, v minulosti mohla být honba za uznáním tím, co vás vedlo na scestí. Černá Luna v Panně se většinou váže ke zdravotním otázkám, to totiž mohlo být v minulém životě na posledním místě.

Černá Luna ve Vahách do našeho života vnáší pocity, že nás nikdo nemá rád, ale za vším může být jenom otisk minulého života, ve kterém nám právě láska scházela nejvíce. Černá Luna ve Štíru ukazuje na jakousi podvědomou vinu, můžete se dokonce přímo bát být šťastní, v minulém životě mohlo dojít k něčemu, co si v sobě nesete do dneška, ať již v souvislosti s psychikou či erotikou.

Černá Luna ve Střelcích ukazuje na problémy ohledně zakotvení a víry – v minulosti jste možná neměli střechu nad hlavou nebo byli zrazeni. Černá Luna v Kozorohu vám může do života přinášet extrémní tlaky na výkon, kdy často musíte překonávat sami sebe, v minulosti jste právě v této oblasti mohli cítit své selhání.

Černá Luna ve Vodnáři přináší do života častá zklamání v citové oblasti a pocit odcizení, zrcadlící zradu či ztrátu v minulosti. Černá Luna v Rybách ukazuje na potýkání se s depresemi a závislostmi – v minulém životě jste zřejmě neměli sílu plout proti proudu. Neměli, ale nyní už ji můžete mít. A to ostatně platí pro nás všechny, ať již Černá Luna stála při našem narození v jakémkoliv znamení zvířetníku.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.