Home - Články - Býk – pracovitý, ale i vášnivý

Býk – pracovitý, ale i vášnivý

vloženo 18. 4. 2021
čas čtení: 5 minut

Býk – pracovitý, ale i vášnivý

V pondělí, 19. dubna v 18:11, vstoupí Slunce do znamení Býka, kde se zdrží po dobu jednoho měsíce. Co vám toto znamení přinese do vašeho života? Čtěte a dozvíte se!

sdílet článek na facebooku

Býk je druhým jarním znamením, a tito lidé, narozeni v době rozpuku života v přírodě, si umí naplno užívat a vychutnávat i svůj život. Býci jsou známi jako lidé pracovití, ale zároveň i velmi smyslní!

Klidný a vytrvalý pracant

Každý, kdo někdy znal nějakého Býka, jistě potvrdí, že jsou to většinou pracanti k pohledání – téměř lze říct workoholici. Pro svoji práci jsou zrozenci ve znamení Býka nadšeni, vybírají si zaměstnání, která je baví a nacházejí v nich zalíbení. S nezbytným nadšením pak dělají práci, která vydá za několik lidí – ale přitom nikam nespěchají, nenechají se rozhodit vnějšími okolnostmi a postupují dál svým vlastním tempem. Býk je zemské znamení, proto jsou tito lidé prakticky založeni, stojí nohama na pevné zemi a jsou realisté. Jsou klidní, vytrvalí, trpěliví a houževnatí, a lze se na ně vždy spolehnout. Uznejte sami, že takový člověk je spolehlivou oporou každého týmu!


Smyslný a domácky založený

Kdo by si však myslel, že Býci neznají nic jiného, než práci, šeredně by se pletl. Právě naopak, stejně legendární jako jejich pracovitost je i jejich smysl pro vše příjemné a hezké. Znamení Býka je totiž ovládáno planetou Venuší, která ho obdařila velkou smyslností a vnímavostí ke krásnu. Býci si rádi užívají příjemných stránek života a lze o nich říct, že jsou docela pohodlní – ke spokojenosti nezbytně potřebují mít své zázemí. Pokud tedy hledáte protějšek, který si to s vámi bude umět užít v posteli, ale zároveň bude mít smysl pro společné budování krásné domácnosti, určitě zaměřte svůj hledáček na Býky!

Kliďas a konzervativec

Velkou předností Býků je jejich klidná a vyrovnaná povaha. Sic nevyhledávají experimenty a změny, ale jejich stabilita je k nezaplacení. Mají obvykle trochu konzervativní názory a není snadné je přesvědčit, aby vyzkoušeli něco nového, ale jejich občas tak trochu staromilská povaha z nich dělá příjemné společníky a spolehlivé lidi. Býci se drží při zemi a mají rádi jednoduché věci, kterým rozumí. Na druhé straně, občas mohou být trochu tvrdohlaví, protože mají odpor ke zbytečným změnám. Ale to je jenom drobný stín jejich jinak velmi příjemné povahy. Tito rozvážní a prakticky založeni lidé vás možná trochu vytočí svým odporem k novinkám, ale díky jejich důvěryhodnosti a přívětivosti si je jistě oblíbíte!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.