Home - Články - Březnový úplňkový horoskop lásky 2022

Březnový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 14. 3. 2022
čas čtení: 5 minut

Březnový úplňkový horoskop lásky 2022

Poslední úplněk před příchodem jara si užijeme 18.3.2022 v 8:17 ve znamení Panny. Jaký bude pro vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Na to pravé milostné jiskření si budete muset trošku počkat ještě jeden měsíc, tento úplněk bude pro vás trošku takový nemastný neslaný. Ne že byste si měli na co stěžovat, ale ani to nebude úplně to pravé ořechové po čem toužíte.

Býk
Měsíc na vás svítí příznivým světlem a přináší vám stabilní, vyrovnaný a spokojený citový život. V lásce se vám teď bude výjimečně dařit, jen pozor, ať si to nezkazíte nějakými nepromyšlenými nápady, raději vsaďte na to, co je osvědčené.

Blíženci
Venuše ve Vodnáři se na vás hezky usmívá a slibuje lásku, ale Luna v Panně vás Blížence zas může trošku poškádlit. Váš milostný život se bude vyvíjet slibně, ale nebude to zrovna přímočaré, zřejmě se budete muset popasovat i s nějakými nedorozuměními.

Rak
Slunce a hned několik planet ve spřízněném znamení Ryb vám otevírají dveře k nádherným chvilkám plným citů a zamilovanosti. Bude pro vás snadné mluvit o vašich citech a díky tomu si s protějškem dokážete ledasco hezky ujasnit a naplánovat.


Lev
Milí Lvi, vám teď planety hází trošku klády pod nohy a bude pro vás docela oříšek zapůsobit na protějšek tak, jak byste si přáli. Je to výzva, zkousnout kritiku na vaši adresu, tu vy opravdu nemusíte, ale měli byste se učit brát to sportovně!

Panna
Tento úplněk ve vašem znamení Panny je pro vás mimořádně významný, a proto byste si rozhodně měli najít chvilku pro sebe, pro meditaci a rozjímání. To neznamená, že by láska šla stranou, právě naopak, ale nezapomínejte na vnitřní hlas své duše.

Váhy
Venuše ve spřízněném Vodnáři vám slibuje milostné úspěchy a s protějškem se vám bude dobře povídat, snadno mezi sebou najdete porozumění. Dojde však i na romantiku beze slov, o to se nebojte, úplňková síla to zařídí!

Štír
Luna ve spřízněném vodním znamení Ryb na vás Štíry svítí příznivým světlem. Ve svých citech budete mít jasno a pokud se to někomu nelíbí, to už je jeho problém. S tím pravým protějškem a ve správný čas se snadno naladíte na stejnou vlnu.


Střelec
S nějakými velkými milostnými vyhlídkami teď raději nepočítejte, Luna vám moc nepřeje, i když Venuše a Mars ve Vodnáři to trochu zachraňují. Možná z toho bude alespoň nějaký flirt, ale raději si od něj nic moc neslibujte!

Kozoroh
Zemské znamení Panny je vám Kozorohům naladěno příznivě a slibuje vám zajímavé milostné zážitky. Bude pro vás snadné naladit se na pocity vašeho protějšku a pochopit je, protože ve skutečnosti toužíte po stejných věcech.

Vodnář
Vodnářům přeje příznivá souhra Venuše a Marsu. Díky ní si užijete spoustu vášně, a to platí pro dámy i pro pány. Březnový úplněk vám přinese do života spoustu citů a láskyplných emocí. Můžete se těšit, že vám vaše tajné milostné plány vyjdou!

Ryby
Pro vás Ryby je tento úplněk výjimečný, protože Slunce prochází právě vaším znamením. Naproti němu stojí praktická Panna, a ta vám připomíná, že i v té největší zamilovanosti je potřeba zůstat nohama na zemi a myslet na každodenní záležitosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.