Home - Články - Březnový úplňkový horoskop lásky 2021

Březnový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 23. 3. 2021
čas čtení: 4 minuty

Březnový úplňkový horoskop lásky 2021

První jarní úplněk nás čeká v neděli 28. března 2021 ve 20:48 večer a bude ve znamení Vah. Zajímá vás, co si pro vás hvězdy připravily na tento magický čas v lásce a vztazích?

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, tento úplněk blízko vašich narozenin je pro vás jeden ze dvou nejdůležitějších a nejsilnějších v celém roce! A navíc se teď se Sluncem ve vašem znamení setkává planeta Venuše, takže v lásce budete mít přímo na růžích ustláno! Vaše milostné záměry vám budou krásně vycházet, partnerské vztahy budou hezky klapat a dařit se vám bude i při seznamování!

Býk
Poslední dobou vás ve vašem životě pronásledují různá překvapení a změny, a toto období se ještě zdaleka neskončilo! Úplňkový čas ovšem bude spíš klidný, a tak si můžete odpočinout od všech těch novinek, které ve svém životě musíte řešit. Možná se s vámi někdo bude snažit navázat známost a bude na vás hodně spěchat, ale vy se tím nenechejte vyvést z rovnováhy!

Blíženci
Vy, milí Blíženci, patříte teď mezi miláčky hvězd a úplňkovou romantiku si můžete užívat naplno! Venuše i Luna vám přejí v lásce a citové sféře, no a Mars ve vašem znamení vám radí, ať se nebojíte být aktivní! Může to dopadnout jedině dobře! Přejí vám prakticky všechny planety, takže se můžete těšit na velmi krásné období plné skvělých zážitků a vášně!


Rak
V milostných věcech pro vás bude tento úplněk spíš průměrný, milí Raci, takže žádnou velkou romantiku raději nečekejte, ať se vyhnete zbytečnému zklamání. Protějšek bude totiž naladěn na trochu jinou vlnu a spíš pro něj budou důležité společné názory a plány, než romantické pocity. Vylepšit situaci vám pomůže dobrá komunikace, která bude naprosto zásadní!

Lev
Venuše ve spřízněném ohnivém Beranu vám věští milostné úspěchy a jaro plné lásky! U opačného pohlaví snadno zabodujete a budete sklízet obdiv a komplimenty. Jen nesmíte mít strach se projevit a nadvázat řeč s protějškem, který vám padne do oka! Taky v manželství a dlouhodobých vztazích vás čeká příjemné období a skvělá příležitost užít si v dobré náladě jarní romantiku!

Panna
Možná budete mít pocit, že na vás teď na začátku jara partner, nová známost nebo okolnosti celkově tlačí víc, než by vám bylo milé. Potřebujete čas a prostor si věci v sobě ujasnit, a teprve pak se můžete do něčeho pustit s čistým svědomím, ale vysvětlit to druhé straně pro vás bude trochu výzva. Ale zůstaňte samy sebou, milé Panny, ať si o tom myslí kdo chce, co chce!


Váhy
Váhy jsou teď miláčky horoskopu a tento úplněk patří právě vám! Je to jedinečný čas a příležitost nahlédnout hlouběji do vaší duše, třeba prostřednictvím meditace, spoustu věcí si můžete víc ujasnit. Aby to však nebylo zas tak snadné, máme zde Venuši v protilehlém Beranu, a ta se vám spolehlivě postará o vzrušení a výzvy ve stylu „protiklady se přitahují“!

Štír
Tento úplněk nebude pro Štíry nijak zvláštně výjimečný, a lze říct, že události půjdou spíš kolem vás, než že by vás čekaly nějaké zásadnější události. Ale to má i své výhody, protože když nemusíte věnovat energii řešení milostných trablů, zůstane vám jí mnohem více pro vás samotné, vaše záliby nebo rodinu. Tak si užijte klidný a krásný úplňkový čas a dopřejte si relax!

Střelec
Střelcům bude romantiky dopřáno požehnaně, ale najít s protějškem soulad ve vašich názorech a plánech, to už bude trochu jiné kafe. Vy sami přesně víte, co chcete, ale z druhé strany tam bude pořád nějaké „ale“. Berte to ovšem sportovně, možná se protějšek jen snaží prozkoumat různé možnosti a nakonec se shodnete. Alespoň v posteli se však shodnete určitě!


Kozoroh
Kozorozi se budou v lásce potýkat s výzvami, a druhá strana se bude na spoustu věcí dívat jinak než vy. Pokud toužíte po jarní romantice, asi budete muset trochu přehodnotit některé své postoje a podívat se na věci z jiného úhlu, jinak vám to bude jen stěží klapat. Berte to jako příležitost posunout se kupředu a nenechejte se ničím zaskočit!

Vodnář
Planety vám svítí na začátek jara velmi příznivým světlem, milí Vodnáři, takže romantický březnový úplněk si vychutnáte naplno! Štěstí přeje aktivním a průbojným, tak se nebojte dát protějšku najevo svůj zájem nebo svá přání. Buďte upřímní a ukažte, co doopravdy chcete, dočkáte se příjemných překvapení a spousty vášně! Jen číst vaše myšlenky vaše láska opravdu neumí!

Ryby
S příchodem jara nabírají události v partnerském životě rychlejší spád, a tak vás může leccos překvapit! Pokud ovšem udržíte krok s novinkami a vždy protějšku jasně řeknete, co chcete a potřebujete, můžete jenom získat a vaše situace se změní k lepšímu. Důležitá bude dobrá partnerská komunikace, a samozřejmě taky schopnost nacházet kompromisy!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.