Home - Články - „Březen, kam zalezem?“ aneb Novoluní v Rybách

„Březen, kam zalezem?“ aneb Novoluní v Rybách

vloženo 11. 3. 2021
čas čtení: 4 minuty

„Březen, kam zalezem?“ aneb Novoluní v Rybách

Černá luna ve znamení Ryb nastane 13. března v 11:21. A budeme mít opravdu všichni chuť zalézt si na dno rybníka a zarýt se do bahna. Přesto, že to není příjemný proces, dává šance na očistu duše.

sdílet článek na facebooku

Novoluní a jeho síla

Nov působí opačnými silami než úplněk, ale dokáže člověku pěkně „rozhodit sandál“, jak se říká na Moravě. Za úplňku je Měsíc k Zemi nejblíže a energie, které působí na planetu, jsou silné. V novu je Luna nejen v největší vzdálenosti od Země, ale také stojí mezi Sluncem a zemí, takže nám ukazuje svou zastíněnou tvář a my ji nevidíme. Tím, že je na přímce mezi Zemí a Sluncem, stojí ve stejném slunečním znamení. Nov tedy působí velice jemně, ale silně, podle právě toho znamení, v němž stojí. Jeho „řečí“ odhalí potlačené křivdy, lidské slabiny, bolavé emoce, nevyřešené vztahy. Ale nov není nějaký trapič, dává nám tímto možnost zbavit se věcí, před kterými zavíráme oči – a začít znovu na zelené louce a bez psychické zátěže.


Úbytek sil a co s tím?

Citlivé Ryby nesou do našich srdcí sílu tohoto novu. I ti nejvíc společenští z nás, komedianti a otevření lidé, si v tuto dobu budou připadat nějak zvláštně zatažení do sebe, více introvertní. Upovídaní budou dřív přemýšlet a pak teprve mluvit, společenští půjdou na procházku do přírody sami, ale co chudáci introverti? Ti budou mít tento den těžký. Budou o sto procent více uzavření. Pocítí nedostatek sebedůvěry. Budou pochybovat o sobě a všem, co doposud udělali. Úzkost může mít až podobu deprese. Někteří možná budou hledat posilu v alkoholu nebo jiných omamných látkách. Milí citlivci, nedělejte to! Vězte, že se jedná jen o to, překlenout nov ve znamení Ryb.

Abyste jej překonali co nejlépe, doporučujeme teplou lázeň, v níž se budete cítit skutečně jako ryba ve vodě. Pokud přihodíte heřmánek nebo třezalku, uděláte pro sebe moc dobře. K tomu si vypijte meduňkový čaj. Zalezte si do postele s dobrou knihou, pusťte si milou hudbu. Meditujte při svíčce a představte si nejkrásnější okamžiky, kdy se vám něco opravdu povedlo. Představte si, že takový pocit prožíváte právě teď. Jste šťastní, hrdí, klidní, znáte své silné stránky. Věnujte této meditaci pár minut.


Zdravý jako Ryba

Jak na tom budeme se zdravím za „rybího“ novoluní a jaká jsou rizika? Je nutné si dávat pozor na chodidla a prsty u nohou, takže raději nestěhujte skříně a neučte se nové tance s nemotorným tanečníkem. Další rizikovou oblastí je šišinka mozková, a protože ta tvoří spánkový hormon melatonin, je možné, že budete hůře spát. Doporučujeme teplé mléko s medem. Šišinka, ačkoli je uprostřed hlavy a zcela uvnitř mozku, je pokládána za takzvané třetí oko. Proto bude vaše intuice ve stavu zvýšené pohotovosti. Může to vést k náhlým velmi silným inspiracím během práce a tvorby, ale také k bolestem hlavy. Proto se v tento den nepřetěžujte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.