Home - Články - Březnový úplněk v Panně

Březnový úplněk v Panně

vloženo 6. 3. 2023
čas čtení: 6 minut

Březnový úplněk v Panně

Krásný úplněk 7. března 2023 vrcholí ve 13:40 a bude ve znamení Panny. Jeho síla vás určitě ohromí!

sdílet článek na facebooku

Úplněk, který uzavírá zimu

Znamení Panny si potrpí na přesnost a detaily. A protože přesný čas úplňku nastává přes den – odpoledne, budou ve skutečnosti úplňkové noci hned dvě, ta předtím, i ta poté. A aby toho nebylo málo, pozvolna nastupující vliv úplňku můžete pocítit již tři dny předem, a jeho dozvuky pak ještě další tři dny po úplňku! To máme hned týden mocné měsíční energie! Samotná Panna však vládne pouze dva dny kolem úplňku.

Kromě toho je Panenský úplněk posledním úplňkem letošní zimy. Ten dubnový již bude mít úplně novou a jinačí jarní energii, tak si ještě užijte krásné procházky bílou zimní krajinou, třeba na horách, v romantickém světle úplňku! U toho můžete rozjímat nad vším krásným a pozitivním, co vám letošní zima přinesla!


Rozumová Panna proti citovým Rybám

O tomto úplňku se proti sebe setkávají dvě mocné a protikladné síly zvěrokruhu. Na jedné straně máme Lunu v Panně, která je pečlivá, pořádkumilovná a přemýšlející. Oproti ní stojí Slunce v Rybách – zasněných, citových a intuitivních. Díky tomu se můžeme podívat na život ze dvou úhlů pohledu, a najít soulad či alespoň kompromis mezi hlasem rozumu a tím, co říkají naše pocity a srdce.

Nejsilněji bude tento úplňkový čas působit samozřejmě právě na zrozence v Panně a Rybách. Pokud mezi ně patříte, určitě si udělejte chvíli pro sebe a rozjímání o životě. Ale to samé prospěje i zbylým desíti znamením!

Udělejte si v životě pořádek!

Můžete si zkusit vyložit tarotové karty a zeptat se jich na otázky, které vás nyní trápí, nebo zkrátka jen na další úkoly a směr ve vašem životě. Vykládací karty, to je hlas Ryb, podvědomí a mimosmyslového vnímání. Možná vás jejich tajemství překvapí!


Kromě toho si zkuste sepsat své úkoly a plány na papír, udělat si v nich pořádek, ujasnit si plány a postup na nejbližší týdny a měsíce. To je zas hlas logické a systematické Panny. A právě když zkombinujete oba tyto přístupy, bude to mít největší sílu a dodáte svému životu jasnější směr!

Pozor na jídlo a trávení!

Po zdravotní stránce je úplněk v Panně rizikový pro trávící systém. Pokud vás tedy zlobí například střeva, slinivka, játra či žlučník, buďte nyní ve svém jídelníčku mimořádně opatrní! Ale i v případě, že jste zcela fit, je opatrnost na místě a vyhýbejte se mastným, ostrým a tučným jídlům, hlavně večer, nepřejídejte se a pozor taky na alkohol. Ideální je bezmasá strava a hodně zeleniny nebo ovoce. Můžete si taky dopřát krátký očistný půst, ale nezapomeňte u toho na pitný režim, ať už jsou to šťávy, bylinkové čaje nebo čistá voda. Hlavně však teď nedělejte se svým jídelníčkem žádné velké experimenty a držte se toho, co vám dělá dobře.

O úplňku v Panně taky platí důsledně se vyhnout operacím a jiným zdravotnickým zákrokům na trávícím systému. Obecně jsou operace o úplňcích nevhodné, a pokud se týkají částí těla, jež jsou zrovna teď citlivější, je riziko komplikací ještě větší. Pokud to aspoň trochu jde, všechny podobné zákroky odložte na jiný termín!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.