Home - Články - Poznáte povahu podle dne svého narození?

Poznáte povahu podle dne svého narození?

vloženo 31. 8. 2023
čas čtení: 5 minut

Poznáte povahu podle dne svého narození?

Podívejte se na to, jak ovlivňuje datum narození jedince, kteří přišli na svět 22 – 31 dne měsíce. Zajímavé čtení vám neunikne!

sdílet článek na facebooku

22 – vytrvalost
K číslu 22 lze přiřadit vytrvalost, ohromnou sílu, vnitřní ctižádostivost, metodického ducha i dokonalý organizační smyl. Pro 22 je typická skvělá intuice, citlivost a laskavost. Tito jedinci působí nedotknutelně, ale jen se chrání před citovým zklamáním. Patří k nejvlivnějším milencům, ale také největším žárlivcům.

23 – rozhodnost
Díky spojení pochopení, volnosti, osobního prostoru a romantiky vzniká samostatnost čísla 23. Zrozenci tohoto dne si rozhodují o všem sami a nedají na rady druhých. V lásce mají cestování a získávání nových zkušeností. Nechybí jim hbitý jazyk, který však v partnerských vztazích při řešení problémů nepoužívají.

24 – kamarádství
Síla čísla 24 spočívá s praktickým pohledem na věc, a přitom v sobě nosí spravedlnost, starostlivost, ochotu pomáhat a udržovat harmonii. Lidé narození 24 dne v měsíci srší láskyplností, vytrvalostí a stabilitou. Nutno říci, že podléhají svým citovým pochodům a někdy jsou až moc nedůvěřiví a přecitlivělí.


25 – mírumilovnost
S tímto číslem je spjata emociální duch, cit, mírumilovnost a pochopení. Pro zrozence 25 dne v měsíci je nanejvýš důležitá blízkost partnera. Na druhou stranu jsou 25 nenáročné, skromné a vystačí si opravdu s málem. Neustále se učí z vlastních chyb, ale nepropadají panice. Největšími problémy jsou nervozita a nedůtklivost.

26 – vnitřní energie
Pro 26 je doménou starostlivost, laskavost, vnitřní síla, intuice, vnímavost a schopnost vést lidi. Je škoda, že se to mnohdy nestane. 26 nechybí bujná fantazie, nezávislost a ctižádostivost. Tito jedinci v sobě mají charisma, ale také výbušnost, neohleduplnost, aroganci a nechají se využívat silnějšími protivníky.

27 – smysl pro pořádek
Lidé narození 27 den v měsíci jsou bystří, intuitivní, mírumilovní, poctiví a mají skvělé pozorovací schopnosti. Faktem je, že na sebe berou zodpovědnost za problémy jiných. 27 není průbojná, ale žije v ní svědomitost a odpovědnost. Mezi největší negativa řadíme zranitelnost, vztahovačnost a sklon k sebezničení.

28 – otevřenost
Zrozenci 28 dne v měsíci v sobě nosí rozpolcenost. Bouří se v nich rozum i cit. Rozhodně oplývají smyslem pro humor, ale i tvrdohlavostí a prahnou po vyšším postavení. O všem rozhodují sami a nestojí o rady druhých. Jsou vytrvalí a pomáhají druhým. Špatně vyjadřují své city, nechybí hněv a náladovost.


29 – analytické myšlení
S 29 je spojeno analytické myšlení, intuice, senzitivita i moudrost a hledání pravdy. Jedinci narození 29 den v měsíci se umí vcítit do potíží blízkých a rádi pomohou. Jejich povaha je složitá, citlivá, zranitelná a tajemná. Rozhodně potřebují cítit lásku partnera, jinak začne podezírání a neoprávněná kritika.

30 – duševní energie
Pro číslo 30 je běžná silná duševní vyzrálost, tvůrčí schopnosti, sebevědomí, ctižádostivost, smysl pro humor i pohyb ve společnosti. 30 se pohybuje ve stresových situacích jako ryba ve vodě. Občas je neklidná, roztěkaná a kritická. Není divu, že se u ní setkáme se surovostí, neschopností projevit své city i arogancí.

31 – výkonnost
Jedincům narozeným poslední den měsíce jsou darovány komunikační schopnosti, vysoké nasazení, originalita, zodpovědnost, všestrannost a nezávislost. V mnoha případech dosahují excelentních úspěchů, ale potřebují i podpořit. Zbytečně se ponižují. Partnera dokážou ochraňovat, ale také na něj žárlit a kritizovat.

Nenašli jste datum, které hledáte? Nebojte! Pokračování článku najdete ZDE
od 1 – 10 dne v měsíci čtěte ZDE!
od 11 – 21 dne v měsíci
čtěte ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.