Home - Články - Čínský horoskop na týden 28. srpna - 3. září

Čínský horoskop na týden 28. srpna - 3. září

vloženo 28. 8. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 28. srpna - 3. září

Poslední srpnový týden zvěstuje velké změny, a také varuje před možnými pracovními problémy. Pozor by si měli dávat Vepříci. Jejich pohár trpělivosti pomalu ale jistě přetéká a hrozí výbuch, který by mohl být doprovázený pověstným tygřím řevem.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Závěrem prázdnin se dostáváte do stresových situacích, u nichž je ale autorství připisováno vám samotným. Snažte se vnímat své nitro a zejména v mezilidských vztazích řešte dlouho přehlížené problémy. V lásce… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Klíčovými postavami na hvězdném nebi se stávají milostiplná Venuše a aktivní Merkur. Přinášejí posun v milostném životě. Přebíráte aktivní roli, i když své zájmy můžete realizovat prostřednictvím někoho druhého. Umíte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, koncem měsíce se budete hodně otáčet. Hektický program vás zaskočí na pracovišti a dokonce kvůli němu budete muset upravovat i své soukromé plány. Vidina rostoucí kariéry je pro vás ale velkým motorem. Podle… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V tomto týdnu silně prahnete po lásce. Venuše ale varuje, abyste nevsadili na špatného člověka. Zacházejte opatrně s důvěrou a vybírejte skutečně toho pravého nebo tu pravou. Opatrnost je vyžadována také… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V závěru prázdnin se necítíte odpočatí, ba právě naopak. Poslední dny byly náročné, proto bojujete s únavou. Vnímejte své tělo a dopřejte mu chvíli času na regeneraci. V opačném případě vás začnou trápit zdravotní problémy. K odpočinku… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozenci Hada si užívají zájem opačného pohlaví. Především to platí pro zadané. Konečně dostáváte tolik pozornosti, kolik od vztahu očekáváte. Vesmír přeje romantice, snažte se proto podnikat každý den něco výjimečného. Je to… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozence znamení Koně přestane bavit jejich samota, takže si budou chtít co nejrychleji někoho najít. Bohužel to tentokrát nebude snadné. Patronka lásky Venuše se k vám otočí zády a na pomoc nepřijde ani ohnivý Mars. Snahy… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na přelomu srpna a září budete řešit menší starosti s láskou. Máte pocit, že váš vztah stojí spoustu času a energie. Potřebujete mít chvíli pro sebe. Zkuste se vrátit k zapomenutým koníčkům nebo občas zavolejte přátelům a podnikněte… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Návrat k řádu otevírá zrozencům Opice možnost lepšího pracovního uplatnění. Pokud nejste spokojení se svou profesní dráhou, rozhlédněte se po jiných možnostech. Není vyloučeno, že úplně změníte svou specializaci. Proměňují… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Koncem prázdnin máte pocit, jako byste se ocitnuli ve slepé uličce. Vesmír nabízí prostor pro zastavení a přemýšlení. Ponořte se do svého nitra a zkuste najít odpovědi na otázky, s nimiž se v poslední době potýkáte. Některé… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prosperující Jupiter nabízí zrozencům Psa jedinečnou šanci, jak zúročit úspory nebo rozšířit majetek. Rozhlédněte se po možnostech, do čeho investovat. Také při prodeji nákladnějších věcí budete mít šťastnou ruku. Milostný… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, v nadcházejících dnech buďte obezřetní a nevěřte každému, kdo se na vás hezky usměje. Opatrnost vyžadují finanční transakce i kroky spojené s profesní dráhou. Více vás také lákají klepy, kvůli nimž byste… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.