Home - Články - Panna - přechod znamení

Panna - přechod znamení

vloženo 22. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Panna - přechod znamení

Mocný vládce Slunce se dnes ráno, 23.08.2022 v 05:17 hod, na své nebeské pouti posune do dalšího znamení zvěrokruhu, kterým bude právě Panna. Ženy a muži narození na konci srpna a v září potřebují prožívat uspořádaný naplánovaný život bez přetvářky. Na první pohled vás zaujme jejich cílevědomost, smyl pro metodiku a víra sama v sebe.

sdílet článek na facebooku

Zamilovali jste se do osoby, co má hlavu v oblacích a přitom stojí nohama pevně na zemi? To bude jistě romantická a praktická Panna.

Zrozenci Panny míří vysoko, ale neštvou se zbytečně. Jakmile poznají, že je něco nad jejich síly, vycouvají. Muži a ženy tohoto znamení nedávají na babské rady a pomluvy, ale spoléhají se výhradně na svůj rozum. Panna moc dobře ví, co chce. Pro svou rodinu požaduje bezpečí, jistotu finančního zabezpečení a pro sebe skvělou prosperující práci. Pokud žijete s tímto zemským znamením, snad vám někdy přijde život až příliš naprogramovaný. Panna je zručná, pilná, vytrvalá, pracovitá. Jakmile vnikne do společnosti, pokud nemá zrovna nějakou práci, je zábavná, inteligentní, ale pozor, může někdy až nevhodně prosazovat své názory. Žije někde mezi mottem: „Jedni šetří, jako by měli žít věčně, druzí utrácejí, jako by měli hned zemřít.“

Muž Panna

Líbí se vám pohledný muž s jemnými způsoby, který přesně ví, co v životě chce? Pozor, aby vás to neomrzelo. Zapomeňte na tokání a dvoření. Muž Panna není žádný Casanova. Na počátku vztahu může okouzlit drobnými dárky, smyslnými úsměvy a vybraným chováním, ale více pravděpodobně nepocítíte. Nebude se s vámi vodit za ručičku a možná vycítíte i chladné chování. To je prostě on. Přeci nenechá vyhrát nekontrolovatelnou vášeň a touhu nad realitou dní. Nebojte se, není to tak horké. Tento muž se dokáže své partnerce plně věnovat, chodit s ní na nákupy, naslouchat jejím touhám a s úspěchem je plnit.


Jakou ženu Panna hledá? Pořádnou, pěkně upravenou, inteligentní, oddanou a spořivou. Pokud nejste zvyklá slyšet jen, že umí všechno nejlépe, raději se Panně vyhněte. Poučuje, často se uráží a rád si hlídá své bankovní konto. Život s tímto mužem je praktický, vyrovnaný a plný jistot. Možná se vám to zdá jako nuda, ale Panna je obětavá, citlivá, ráda pomáhá. Věřte, že každé výročí, narozeniny a svátky vás obdaruje kyticí růží anebo rovnou koupí nový spotřebič do domácnosti, protože je to užitečné.

Žena Panna

Je libo za manželku pilnou, pracovitou, úspěšnou, půvabnou a chytrou ženu? Vydejte se hledat dívku ve znamení Panny. Poznáte ji snadno. Ve společnosti působí spíše uzavřeně a chladně. Zapomeňte na to, že vám hned podlehne, své city si chrání jako oko v hlavě a také je dokáže znamenitě ovládat. Nejdříve si proklepne vaší finanční situaci, přeci nebude ztrácet čas s mužem, který nezabezpečí budoucí rodinu.

Myslíte si, že je to zvláštní, ba ne, reálné! Panna chce mít vše jasně nalajnované. Nesnese nejistotu a dlouhé čekání. Tato vždy upravená a nalíčená žena vám bude stát vždy při boku a plně se vším pomůže. Nic pro ni není nedosažitelné. Nežene se za kariérou, na prvním místě jsou pro ni děti, manžel, domácnost a pak až práce. Pokud vám nevadí upovídanost, častá kritika na vaši osobu a řešení životů jiných lidí, snad to s půvabnou a citlivou Pannou ustojíte.


Co ještě vědět?

Myslíte si, že je Panna až příliš realistická? Občas se dokáže i odpoutat, zejména na dovolené, kde s oblibou povídá o svých úspěších a ostatním radí, jak a co nejlépe udělat. Možná vás udiví, že se Panna zajímá o astrologii, vědu anebo filozofii, vždyť to k ní přeci nejde? Má to snadnou odpověď, potřebuje si rozšířit své dovednosti ve všech oborech, aby v životě obstála ještě lépe. Není divu, že se tito zrozenci pohybují ve finančnictví, zlatnictví, zdravotnictví či stavebnictví. Když potřebujete mít vykonanou práci do posledního detailu, pozvěte si k tomu puntičkářskou Pannu.

Snad by mohlo vyznít, že jsou až moc velkými realisty, ale co je na tom vlastně špatného. Milují vybrané způsoby, nejsou vulgární, vždy chodí pěkně a čistě oblečené, nemají rády vulgarismy. Jestliže potřebujete radu či pomoc, běžte k Panně, vždy vás poučí a dovede k nejlepší možnosti. Láska s Pannou je obětavá, věrná, přátelská. Jak řekl neznámý autor: „Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy člověk.“

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.