Home - Články - Láskohled 22. - 28. srpna

Láskohled 22. - 28. srpna

vloženo 19. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 22. - 28. srpna

Už jen pár dní nás dělí od konce prázdnin a mnohé znamení zvěrokruhu smutní. Skončí vaše letní láska, nebo si udržíte vaše city i nadále? Potkáte někoho nového, kdo vám rozjasní pomalu se blížící podzimní a chladné dny? Přečtěte si, co nového vás čeká v tomto týdnu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Srší z vás nadšení a také pozitivní energie, která je lákavá pro opačné pohlaví. Umíte hodně zaujmout svou nevšední povahou, která má své kouzlo. To vám samozřejmě značně lichotí.

Býk
S partnerem si tento týden vyměníte několik opravdu peprných konverzací, které vám ještě dlouho budou ležet v žaludku. Některé věci měli raději zůstat nevyřčeny, ale už je pozdě.

Blíženci
Momentálně jste krátce po rozchodu, ale vůbec nesmutníte a užíváte si single života. Víte totiž, že to rozhodnutí bylo pro vás to nejlepší možné a konečně můžete jít zase o kus dál.

Rak
Vaše vztahy jsou momentálně ovlivněny velmi příznivým vlivem Marsu, který přináší zklidnění v dlouhodobých svazcích s problémy a možnost najít si velkou lásku pro nezadané jedince.


Lev
Konečně se vám podařilo získat si pozornost idolu, na kterém vám záleží. Jeho zájem se ukáže jako velký a dokonce dlouhodobý. Jen jste prostě kolem sebe chodili jako kočka s myší.

Panna
S protějškem to už delší dobu skřípe, protože si neumíte vyříkat věci, které vás navzájem trápí. Ve vašem vztahu je základní kámen úrazu chybějící komunikace, a to je třeba zlepšit.

Váhy
V oblasti lásky se vám nabízí hned několik lákavých možností. Jste teď pro opačné pohlaví až nebezpečně atraktivní a váš sexappeal je pověstná. Musíte si přiznat, že si to užíváte.

Štír
Máte vedle sebe velice žárlivého protějška, který se nestydí se vám hrabat ve věcech a požadovat po vás důkazy, že mu nejste nevěrní. Už z toho máte nervy na dranc a nebaví vás to.


Střelec
Společenské události si užíváte plnými doušky. Nevynecháte žádnou akci a párty a dokonce se daleko snadněji seznamujete než dříve. Vaše komunikační schopnosti jsou totiž na vrcholu.

Kozoroh
Volný čas se snažíte trávit se svým protějškem, ale i tak se občas sejdete i se svými kamarády a rodinou. Pak to ale máte hned na talíři. Protějšek vás totiž chce mít jen pro sebe.

Vodnář
Potkali jste osobu, ale nevíte, co si o ní máte myslet. Ze začátku vás zaujala svou sympatickou povahou i tím, že má o vás očividný zájem. Postupem času ale vidíte stále víc chyb.

Ryby
Vznášíte se na obláčku lásky a zamilovanosti. Váš idol by vám snesl modré z nebe a momentálně si opravdu užíváte společných chvilek, které jsou značně zábavné i velmi romantické.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.