Home - Články - Smrt v tarotových kartách

Smrt v tarotových kartách

vloženo 17. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Smrt v tarotových kartách

Lze vyvěštit délku života pomocí jiného média? Třeba tarotových karet? Jedna z nejobávanějších tarotových karet má název Smrt a zlověstné číslo 13. Co to znamená, když si ji vytáhnete? Máte se začít obávat konce?

sdílet článek na facebooku

Když se lépe podíváte na kartu Smrt, můžete si všimnout, že v pozadí děsivé scény vychází Slunce. Je to důležitý symbol, který má hluboký mystický význam. Mimo jiné naznačuje, že nejde o skutečnou fyzickou smrt, ale o smrt na duchovní, psychologické úrovni.

Když konec znamená začátek

Karta Smrt naznačuje, že něco se končí, že se s něčím budete muset rozloučit. Zároveň však přináší novou naději – po bolestném konci vám svitne nový den, přijdou nové začátky.

Tarotová karta Smrt je tedy kartou transformace a hluboké proměny, která nastane ve vašem životě. Může vám přinést těžké chvilky, ale nakonec všechno dopadne skvěle.


Ani karty ani horoskop vám nemohou říct, že se blíží vaše poslední dny. Svou budoucnost máte navzdory mocným silám osudu ve svých rukách! Váš život se neskončí dřív, než pro vaši duši nastane ta pravá chvíle! Všechno na světě má totiž svůj hlubší smysl.

To, že nikdo z nás lidí nezná datum své smrti, není náhoda. Díky tomu můžeme žít lépe a odpovědněji.

Na nebezpečí se však můžeme připravit. Zeptejte se horoskopu nebo si nechte vyložit tarotové karty – zjistíte, kdy si máte dát pozor na nebezpečí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.