Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. srpna

Týdenní horoskop 22. - 28. srpna

vloženo 20. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. srpna

Nový týden si pro vás připravil pár náročných momentů. Když je ale pojmete jako výzvu, hravě je překonáte a získáte sebevědomí do dalšího života! Myslete pozitivně a vesmír vám to vrátí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte pocit, že léto doslova prosvištělo kolem vás. Sice jste si ho užívali, měli jste dovolenou a vaše ratolesti neměli nouzi o koupání, přesto byste si ho nejraději o několik měsíců prodloužili. Jste prostě teplomilný člověk milujíc sluneční paprsky.

Býk
V práci se vám zdá, že vedení, ale i někteří kolegové, využívají vaší aktivity a nakládají vám stále více a více úkolů. To se vám nelíbí, protože máte dost své práce a momentálně jste navíc ještě ve stresu z úkolů, které ani nemáte v popisu práce.

Blíženci
Energie a chuť do života vás nyní provází snad každý den. Když jste plni elánu, tak si všímáte, že vše kolem vás je daleko jednodušší, hravě zvládáte nával práce, domácí povinnosti a máte ještě energii na to strávit zábavné večery se svými kamarády.

Rak
Mars je v sextilu s vaším znamením a přináší vám do života nová přátelství, lásku a spoustu společenských setkání. To je přesně to, co nyní potřebujete. Vzpruhu, která by vám vrátila váš pověstný elán. Uskutečníte tento týden spoustu skvělých plánů.


Lev
V nejbližších dnech vás doma čeká menší či větší rekonstrukce. Netěšíte se na příval práce, ale jste nadšení z toho, že můžete něco nového tvořit a radujete se na výsledek, o kterém už teď tušíte, že bude stát za to. Celá rodina bude navíc pomáhat.

Panna
Chcete získat lepší místo, a tak na tom makáte. V práci je na vás vždy spolehnutí a většina kolegů se na vás obrací ve chvíli, kdy si neví rady. I když je to nad rámec vašich povinností, tak vždy rádi pomůžete zejména z toho důvodu, abyste si šplhli.

Váhy
V práci vládne velice pohodová a přátelská atmosféra. Musíte si ale přiznat, že to je zejména vaší zásluhou. Máte velice pozitivní energii, která dokáže nakazit kohokoliv ve vašem blízkém okolí. V takto přátelském prostředí se navíc skvěle pracuje.

Štír
Konečně si můžete říct, že vaše píle se vám vyplatila. Čeká vás téměř jisté povýšení a vy jen čekáte, kdy s tím vedení oficiálně přijde. Tento týden se vám možná život hodně obrátí vzhůru nohama a vy jen s úsměvem čekáte, co vám budoucnost přinese.


Střelec
Momentálně se vám nabízí skvělá příležitost, jak si přivydělat nějaké peníze navíc. Brigádu vám dohodil někdo známý a je vám šitá jako na míru. Dokonce nemůžete uvěřit ani tomu, že je tak dobře placená a co si budeme povídat, peníze jsou dnes potřeba.

Kozoroh
Atmosféra doma není ani trochu příznivá. Máte za sebou nějakou společnou dovolenou, která místo toho, aby rány zacelila, tak je spíše ještě víc otevřela. Nyní se stále častěji hádáte a už ani jeden nemá touhu v takovém vztahu nějak dál pokračovat.

Vodnář
Ohledně investic jsou vám hvězdy výrazně nakloněny. Pokud tedy naleznete vhodnou příležitost, kam bezpečně uložit své penízky tak, aby vám to ještě něco přineslo, tak neváhejte ani minutu. Rozhodně nebudete litovat a peníze navíc se přece hodí vždy!

Ryby
Máte kolem sebe spoustu přátel, kterým záleží na tom, jak žijete a jaké jsou vaše problémy. Pokud tedy zrovna něco řešíte, tak si můžete být jisti, že vás někdo s kamarádů rád vyslechne a ještě vám poradí. Ne každý má takový luxus, tak buďte rádi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.