Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. srpna

Čínský horoskop na týden 22. - 28. srpna

vloženo 21. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 22. - 28. srpna

Měsíc srpen pomalu finišuje do svého konce a pro mnohé si připravil pár lehkých stresíků a časovou tíseň. Pokud se chcete těmto drobným nepříjemnostem vyhnout, nastudujte si nový čínský horoskop! Když budete vědět, za kterým rohem číhají nástrahy, už vás nic nezaskočí!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední srpnové dny proberou Krysy z letargie. Rázem chcete dohnat vše, co jste během prázdnin nestihli. Dokonce není vyloučena ani last minute dovolená. Daří se milostnému životu, do kterého pomalu vracíte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V nadcházejících dnech vyzkouší vesmír vaši trpělivost. Především v rodinném kruhu se obrňte před výstřelky svých nejbližších. Jako by chtěli testovat, co váš nervový systém vydrží. Ratolesti by se měly pomalu… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Prázdniny se chýlí ke svému konci, a to je pro Tygry signál ke změně režimu. Postupně měníte zvyklosti, abyste se přizpůsobili návratu do běžného školního a pracovního života. Dětem nastolíte pevnější řád, také… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pozornost Zajíců se v závěru srpna stáčí k sobě sama. Přemýšlíte o svých pocitech, potřebách i touhách. Nebojíte se prosazovat své priority a mnohdy kvůli tomu něco důležitého změnit. Za zády vám stojí… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Důležité jsou mezilidské vztahy, které budou hýbat figurkami na šachovnici tohoto týdne. Milí Draci, v těchto dnech přistupujte k novým tvářím ve svém okolí s nedůvěrou. Intuice vás varuje před falešnými jedinci, kteří… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v závěru prázdni máte pocit, že se rychlost životního stylu zesiluje. Přichází spousta vzrušujících zážitků, nových zkušeností i zajímavých tváří. Černou kaňkou na programu je náladovost, kterou přináší… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ani velké srpnové finále neukončí období zábavy. Prolistujte kulturní kalendář, obvolejte kamarády a klidně vyrazte na prodloužený víkend do lázní nebo za sportem. Vesmír je otevřený dobrodružství! Zadaní Koně… ČTĚTE VÍCE!

Koza
I když si to nechcete přiznat, doléhá na vás atmosféra končících prázdnin. Návrat do běžného režimu se projevuje trávicími obtížemi. Ulevte zažívání a vyhněte se tučných a kořeněným jídlům. Dopřejte si více pohybu… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, vaší největší devízou je klid, který byste si měli chránit jako oko v hlavě. Mnoha lidem nevyhovuje a pokusí se vás o něj připravit. S okolím jednáte narovinu, i když to pro druhou stranu nemusí… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nadcházející týden dá vale jedné zásadní záležitosti, která vás tížila jako koule u nohy. Najednou začne zase proudit pozitivní energie a události se dají samy do pohybu. Neztrácejte dobrou náladu a snažte se sami každé… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Chtěli byste stihnout spoustu věcí, které jste na prázdniny naplánovali, ale den není nafukovací. V zaměstnání dbejte na dodržování termínů. Snažíte se udělat úkoly co nejrychleji, ale bude to znát na jejich… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Máte za sebou úspěšné období, díky kterému se cítíte v sedmém nebi. Zkuste kousek svého štěstí ukrojit pro ty, kterým se tolik nedaří. Na pracovišti můžete pomoci slabším kolegům, v soukromí vzpomeňte … ČTĚTE VÍCE!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.