Home - Články - Zlepšeme svůj svět novoluním rituálem!

Zlepšeme svůj svět novoluním rituálem!

vloženo 5. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Zlepšeme svůj svět novoluním rituálem!

Vyzýváme všechny – spojme své síly! Nov ve Střelci nastane už 7. prosince v 8:20 hodin a přinese nám sílu vhodnou k propojení našich energií a nalezení smyslu života. Nadešla ta pravá chvíle pro magický rituál, který nám všem přinese krásnější svět a tudíž i krásnější život!

sdílet článek na facebooku

Střelec má nespoutanou vrtkavou povahu a jeho živlem je oheň. A právě oheň by měl hrát klíčovou roli v našem rituálu. Díky němu vzroste energie vaší vůle a obnovíte svůj přirozený stav bytí – a tím je svoboda a štěstí!

Všichni máme v rukou moc čarovat


Do čarodějnických praktik je nejvhodnější se pustit vždy při novoluní nebo úplňku. Nemějte z nich žádné obavy! Svou sílu a moc má každý z nás. Jde jen o to ji vědomě využívat. Vše dělejte pečlivě a s jasným záměrem.

Nov je obzvláště vhodný pro zaříkávadla a rituály, které rozvinou váš talent nebo vám pomohou porozumět složité životní situaci. Je vhodné kouzlit například pro úspěšný průběh vašeho cestování, půjček peněz nebo seznamování s vyhlídnutým protějškem.

Pusťte se do kouzelného rituálu pro celý svět!


Právě při novoluní ve Střelci je však nejvhodnější rituál pro lepší svět! Uvědomme si, kolik lidí se už v dnešní době zabývá ezoterikou a kteří se snaží naplnit svůj život pravdou a láskou. Pojďme spojit svoje síly a rozšířit tuto moc do celého světa. Spojíme-li své energie, moc našich myšlenek nebude mít hranic!



Naší spolupráci přejí právě cestovatelské energie Střelce, které nás přibližují k dalekým zemím a motivují nás k pohybu. Stejně tak nám dodávají optimismus a víru, že z vesmíru k nám proudí bezpodmínečná láska. A právě tuto lásku pojďme společnými silami rozšířit do celého světa.

Postup rituálu je jednoduchý:

Zapalte si večer doma co nejvíce bílých svíček a pusťte si tichou příjemnou hudbu. Tmavá místnost a oheň udělá z vašeho pokoje magický prostor. Rituál provádějte o samotě nebo ve více lidech, ale měla by ho řídit jedna osoba. V sedě položte chodidla na zem a se zavřenýma očima otočte dlaně k nebi, aby do nich mohla proudit energie.

Představte si sami sebe na nějakém nádherném místě a poté si zobrazte před očima všechny lidi našeho světa. Představujte si, jak se spojují, objímají, podávají si ruce. Prociťte, jak všichni tito lidé vyzařují jen a jen myšlenky lásky, štěstí, hojnosti a zdraví a nechte se touto energií zcela prostoupit. Ucítíte, jak vám vyzařuje z rukou a spojuje se s celým světem! Děkujte společně celé planetě, že nám dává vše, co potřebujeme ke šťastnému životu. I po meditaci si později udržte tento krásný pocit ze zázraku lidského života a svou pozitivní energii rozdávejte všude kolem.



I bez čarování důvěřujte vyšší moci

Čas, ve kterém se náš Měsíc nachází ve Střelci, nám přináší pozitivní energie bezstarostnosti a optimismu. Proto pokud se nechcete pouštět do magického rituálu, i vám přináší střelecký nov jasné poselství. Plánujte svou budoucnost a přijměte svou minulost, aby vás už nezatěžovala. Vaše cíle jsou právě teď zesíleně požehnány vesmírnou podporou.

Ale pozor! Nepůjde vše podle vašich plánů! Nechejte proto vědomě vyšší síly, aby našly pro váš záměr jakoukoli správnou cestičku. I když by vás právě taková cesta nikdy nenapadla a nezapadla by do vašich plánů. Svého cíle však díky tomu každopádně dosáhnete!

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.