Home - Články - Zimní tarotový horoskop rodiny 2023

Zimní tarotový horoskop rodiny 2023

vloženo 17. 1. 2023
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop rodiny 2023

Co přinese zima a nový rok do vašeho domova? Budete si s příbuznými rozumět nebo máte čekat hádky? Zeptali jsme se tarotových karet pro každé znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř mečů
vám radí na nic nečekat a pustit se do toho, co chcete za tuto zimu v domácnosti stihnout. Někdy to ovšem bude znamenat nutnost prosadit si svou proti ostatním členům rodiny, kteří mají poněkud pomalejší životní tempo. Jako Berani nemáte žádný problém říct si nahlas to, co chcete, a dělat si věci po svém. Ale místo rázných a silných slov spíš jděte příkladem a možná své blízké inspirujete, ať se taky rozhýbou k činům! Nápadů teď máte víc než dost, že snad ani není šance to všechno stihnout, takže budete určitě rádi, když se k vám někdo přidá a pomůže vám. Ale raději se nesnažte nikoho násilím nutit, když se dotyčnému člověku nebude chtít, tak to stejně žádnou dobrotu neudělá. Raději se soustřeďte na své konkrétní aktivity než na to, co dělají ostatní a rozvrhněte si to tak, ať nejste na ničí pomoci přímo závislí!

Býk
Karta Dva meče
ukazuje, že v jistých záležitostech vás tíží velká nerozhodnost a nevíte, kterým směrem by se měly dál ubírat vaše plány. A to je celkem zapeklité, milí Býci, protože vám to brání se posunout kupředu. Názory a pohled ostatních členů rodiny sice bude přínosný, ale nakonec je rozhodnutí na vás a jedná se o vaši zodpovědnost. Tam je pak každá rada drahá! Nejlépe uděláte, když se spolehnete na své pocity a intuici. Pokud na to totiž půjdete čistě jen rozumem, pak na každé straně jsou nějaké plusy a mínusy. I když se jedná o záležitost týkající se domova a bydlení, jsou věci, ve kterých se na vaši rodinu nemůžete zas tak úplně vázat, a vaše možnosti jsou širší, než si možná uvědomujete. Každopádně, podporu vašich blízkých neztratíte, ať už se rozhodnete jakkoliv. Vždy budou stát při vás a respektovat to, co je pro vás nejlepší, i když možná nějakou dobře míněnou kritiku si vyslechnete, ale nic vážného.

Blíženci
Karta Čtyři mince
vás upozorňuje, že se až příliš zarputile držíte svých jistot a stability. Možná si říkáte, že když něco funguje, tak proč to měnit, ale skutečným hlubším důvodem jsou obavy a strach ze změn. A to s vaší Blíženeckou povahou, která ve svém jádru novinky přímo miluje, není úplně v souladu, tak s tím koukejte něco dělat, jinak se dřív nebo později ve svém domácím stereotypu naprosto unudíte! Některým konzervativněji založeným příbuzným to jistě vyhovuje, ale pro vás bude lepší vybočit ze zajetých kolejí a ze své komfortní zóny. Asi největší obavu máte z toho, jak by se případné změny bydlení odrazily na vaší finanční situaci, a tak preferujete pověstného vrabce v hrsti. Ale když se rozhlédnete po možnostech, které připadají v úvahu, jistě nakonec najdete schůdnou a bezpečnou cestičku, jak se posunout kupředu a nelpět na tom, že všechno musí zůstat postaru!


Rak
Karta Deset holí
ukazuje tíhu starostí a úkolů, na které jste sami a nikdo z rodiny vám s nimi nemá snahu pomoct. Pod takovou náloží povinností se přímo prohýbáte, ale víte co, milí Raci, stalo se to postupně a víceméně si za to můžete sami! Péče o domácnost a rodinu vás totiž baví, takže jste vždy ochotni něco udělat, a pak si ani nevšimnete a najednou už je toho moc. A pak už je vám nepříjemné říkat ne, takže to prostě s vypětím všech sil nějak uděláte. A to je známka, že je nejvyšší čas změnit přístup! Jste přetíženi, tak si konečně odpočiňte a nikomu už nic dalšího neslibujte. Snad si pak vaši blízcí všimnou, že toho opravdu děláte víc než dost a vše možnosti mají i navzdory vaší laskavosti své hranice! Zapracujte tedy trošku na umění říkat ne a nastavte si své hranice, ať ostatní příliš nevyužívají vaši ochotu a spolehlivost. Bude to chtít trochu času, ale jistě se pak budete cítit lépe!

Lev
Karta Šest pohárů
vám věští velmi příjemné a krásné období v rodině, milí Lvi! Tuto zimu si se svými blízkými konečně užijete naplno a budete mít radost, že spolu můžete trávit hodně času. Čekají vás krásné a neopakovatelné zážitky, které budou mít ještě větší kouzlo v tom případě, že máte v rodině malé děti. Tak si dopřejte společné zimní radovánky a čas věnovat se jeden druhému, vždyť to je nakonec mnohem důležitější než práce a výdělky. Taky si možná trošku zavzpomínáte na své dětství nebo zážitky z mládí a užijete si příjemně nostalgickou zimní atmosféru! A byli byste opravdu moc rádi, kdyby jednou i vaše děti nebo vnoučata měla takhle hezky na co vzpomínat, takže jim dopřejete krásné výlety, ať nesedí pořád jenom u obrazovky. Skvělou a romantickou zimní atmosféru v kruhu blízkých a s dobrou náladou si zkrátka užijete naplno a co nejvíce to bude možné!

Panna
Karta Tři meče
prozrazuje, že do vašeho srdce se vloudily nějaké starosti, trápení nebo nejistota. Některé věci v rodinném životě vám nebudou klapat celkem podle vašich představ, a mohou se vyskytnout nějaké ty neshody nebo konflikty. Pak o tom, co se stalo, budete hodně přemýšlet a rozebírat ze všech stran, což vám na dobré náladě zrovna nepřidá, a řešení asi tímto stylem taky nenajdete. A v čem vlastně bude problém? Od svých příbuzných nejspíš něco očekáváte, připadá vám to běžné a že by to tak mělo vždycky být. Ale problém je v tom, že druhá strana může celou záležitost vnímat úplně jinak, hlavně pokud jde o jinou generaci, zkrátka jiná doba je jiná doba. Podobný nesoulad však vede je zbytečným zklamáním, když vaši nejbližší v určitých situacích zareagují pro vás nepochopitelně. Zde pomůže jen tolerance, porozumění a nedělat si z ničeho zbytečně těžkou hlavu. Nestojí vám to za to!


Váhy
Karta Páže mincí
je pro rodinný život velmi příznivá, takže Váhy se mohou těšit na pohodové zimní měsíce v kruhu svých nejbližších. Je zde mimořádná šance pro nové začátky a plány, do kterých byste se rádi pustili. Takže pomalu začněte proměňovat své sny na skutečnost! Není kam spěchat ani žádný důvod ke stresu, všechno se totiž bude slibně vyvíjet svým vlastním tempem, které bude tak přesně akorát. Tato doba přeje novým nápadům v domácnosti i ve volném čase, který prožijete spolu s vašimi blízkými. Bude vás bavit zkoušet nové věci a dopřát si nějaké ty změny. A pozor! Páže mincí totiž může věštit i brzké těhotenství a příchod nového člena vaší rodiny! A taky slibuje, že všechno proběhne v pořádku a bez komplikací. Narodit se však mohou i v přeneseném slova smyslu vaše tvořivé plány, třeba o tom, jak si vytvoříte své vysněné bydlení přesně podle vašich představ. Tato zima zkrátka přeje optimismu ve všem, co je spjaté s rodinou a domácím životem!

Štír
Karta Spravedlnost
vám, milí Štíři, připomíná, že jak zasejete, tak taky sklidíte, a v rodinných vztazích to teď bude platit dvojnásob. Pokud jste vy vždy ti ochotní, co každému rádi pomohou, všichni se na vás spoléhají a občas se možná necháte i trošku využívat, pak vám síla Spravedlnosti konečně zajistí patřičné ocenění. I kdyby to nebylo nic jiného, než jen slova pochvaly a uznání, i tak vás to velmi potěší, že si toho, co pro rodinu děláte, konečně někdo všimne. Ale nejspíš se dočkáte ještě příjemnějšího překvapení a někdo jiný zas na oplátku nabídne pomoc vám. Možná dokonce i sám od sebe, aniž byste si o to museli říkat! Ale může nastat i opačná situace. Pokud vy jako Štíři rodinu spíš zanedbáváte a moc se jí nevěnujete, asi vám to teď přestane procházet. Někdo z blízkých vám pak dá najevo, že s jejich podporou za těchto okolností už nemůžete počítat. Tak pozor na to!

Střelec
Karta Královna mincí
přináší do vašeho domova hojnost, bezpečí a pohodlí. Slibuje vám stabilitu, jistoty a úspěchy na poli rodinných financí. I když jako Střelci nejste zrovna typy, které by bavilo sedět doma, teď v zimě si budete rodinnou pohodu a zázemí krásného domova opravdu užívat! Ve volném čase budete přemýšlet, jak si své hnízdečko ještě více vylepšit a zútulnit. Peníze na to mít budete, čas taky, takže by byla škoda tuto možnost nevyužít. Ale dávejte si pozor, ať nenutíte vaše příbuzné přidat se k vašim plánům a tvořivým nápadům, pokud sami nebudou chtít. To už je lepší udělat si věci sami a po svém, a pak si užívat komplimenty, jak se vám to skvěle povedlo a jak je hned celý byt krásnější! Vaše pozornost se teď bude točit spíš kolem hmotných statků, ale pozor, nezapomínejte u toho na rozvíjení vztahů, rodinné návštěvy a podobně. Ať to není všechno jen o věcech a nakupování!


Kozoroh
Karta Čtyři meče
vám přináší do rodinných rozporů velmi vítané příměří! Tak jako v každé rodině, i u vás občas není o konflikty nouze, a některá témata se pořád opakují, vždy je někdo vytáhne a pro vás je to už docela vyčerpávající. Teď se vám však po dlouhé době povede dosáhnout klid a nemluvit o věcech, které stejně tak snadno vyřešit nejdou. A to vám, milí Kozorozi, udělá velkou radost a konečně se vám uleví. Díky tomu, že už nemusíte plýtvat energií na slovní souboje, vám jí zůstane mnohem více na jiné věci, které jsou důležitější. Tak už se nepatlejte ve starých neshodách, a hlavně už o těchto věcech ani nepřemýšlejte! Místo toho si dopřejte více času pro sebe, dodělejte si nejrůznější resty, které máte v domácnosti, a tak dále. Zima je jako stvořená pro opravdový klid a uvolnění napětí, takže přesně takový program potřebujete k tomu, abyste se cítili skvěle!

Vodnář
Karta Královna mečů
vám, milí Vodnáři, připomíná, ať si doma a v rodině na nic nehrajete, buďte zkrátka sami sebou a zůstaňte originální tak, jako jste. Některé vztahy s příbuznými však pořád ještě máte zatíženy spoustou konvencí a obáváte se, jaké budou reakce, když se projevíte naplno, aniž byste si na něco hráli. Vždyť to znáte, návštěvy u starších příbuzných, když si musíte dávat pozor, jestli je vaše oblečení dostatečně decentní, nebo jestli nemáte příliš divoký účes, a co teprve pokud před babičkou skrýváte nějaké tetování! Ale někdy to ani nemusí být starší generace, možná prostě váš brácha s jeho skvělou kariérou zkrátka nechápe, že vy se zkrátka chcete živit tím, co vás baví, nebo ségra doma s dětmi nerozumí vaší touze cestovat. Tak pryč s maskami, přetvářkou a hraním rolí! Buďte zkrátka takoví, jací jste, a vztahy hned budou čistější, upřímnější a opravdovější!

Ryby
Karta Sedm mincí
naznačuje, že se opravdu snažíte, aby bylo u vás doma všechno co nejhezčí a nejlepší. Platí to nejen pro bydlení a práci na jeho neustálém vylepšování, ale také pro rodinné vztahy, které se snažíte systematicky rozvíjet, budovat a udržovat. Je skutečně obdivuhodné, kolik toho v této době zvládáte, milé Ryby, i když výsledky nejsou vždy tak viditelné, jak byste si přáli. A v tom je právě ten háček, že na některé věci si zkrátka musíte počkat, než se jejich pozitivní výsledky ukáží v plné kráse! A to není řeč zdaleka jen o výchově dětí, i když tam to platí asi nejvíc. Rodinné záležitosti jsou zkrátka běh na dlouhou trať, a tak si člověk musí umět šetřit síly a občas si trošku odpočinout. Vůbec nebude na škodu, když si tuto zimu dáte trošku pohov a nebudete se snažit pořád být ve všem dokonalí. Vždyť to ani nejde, tak na sebe nebuďte příliš nároční!

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.