Home - Články - Ženy unesené mimozemšťany

Ženy unesené mimozemšťany

sdílet článek na facebooku
vloženo 17. 3. 2016

Ženy unesené mimozemšťany

Existují případy žen, které tvrdí, že byly uneseny a znásilněny mimozemšťany. Byli to skutečně mimozemšťané? Hrozí ženám nějaké nebezpečí?



Pohlavní styk s mimozemšťany

Zatímco se badatelé dohadují o tom, zda neidentifikované létající předměty nazývané UFO patří mimozemšťanům, tak existují ženy, které se s mimozemšťany měly pohlavní styk. Jednou z těchto žen byla čtyřiadvacetiletá obyvatelka australského Melbourne Marlene Traversová, která řekla v roce 1966 reportérovi z New York Cronicle, že byla unesena do létajícího talíře a znásilněna. Setkání popsala tak, že nejdříve uslyšela podivný zvuk. Potom na obloze uviděla tajemné světlo. Nakonec v poli nedaleko od ní přistál stříbřitý disk. Z vesmírné lodi vystoupil mimozemšťan, který jí zavedl dovnitř a vynutil si na ní pohlavní styk. Po něm omdlela. Když přišla k vědomí, tak ležela uprostřed pole, ale UFO už bylo pryč.

Lékař, který ji potom vyšetřoval, našel stopy popálenin na kotnících a nohách. Takových případů se stalo více v USA a ve Velké Británii. Události lze těžko ověřit, protože jsou založeny na ústním tvrzení a neexistují další svědci.



Neidentifikované létající předměty


V těchto událostech hrají významnou roli neidentifikované létající předměty označované zkratkou UFO. Do současnosti je zaznamenáno několik tisíc hlášení o pozorování UFO z celého světa. Většinou se jedná o situaci, kdy člověk pozoroval na obloze předmět nebo úkaz, jehož podstatu si nebyl schopen vysvětlit. Vedle očitých svědků existují i případy zachycené radarem. Byly pozorovány diskové, válcové i trojúhelníkové předměty.

Seriózní zkoumání UFO objektů


Po počátečním období, kdy byly tyto pozorování UFO objektů zpochybňovány, se hledáním vysvětlení začaly zabývat celé týmy odborníků. Dva nejznámější projekty, americký projekt Blue Book a francouzský projekt COMETA, došly k podobným závěrům, že pro část hlášení o UFO neexistuje jiné vysvětlení než, že muselo jít o objekty vytvořené mimozemšťany.

Pro a proti


Sexuální kontakty mimozemšťanů s pozemskými ženami lze vysvětlit různě. Odpůrci mimozemského vysvětlení budou tvrdit, že ženy měly halucinace po požití drogy nebo byly duševně nemocné. Příznivci budou tvrdit opak, že vše lze vysvětlit jen tím, že šlo o skutečné mimozemšťany, kteří s námi mají společnou oblibu v sexuálním styku. Určitě byste našli další pro a proti. Proto Vám v dalším článku představíme jeden z nejznámějších případů pozorování UFO s využitím nejnovějších informaci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.