Home - Články - Ženy, spřízněné duše všech!

Ženy, spřízněné duše všech!

vloženo 7. 3. 2022
čas čtení: 2 minuty

Ženy, spřízněné duše všech!

Rok co rok, 8. března, září v kalendáři Mezinárodní den žen. Už skoro 115 let oslavujeme ženy! Jejich odvahu a statečnost, která 8. března 1908 vyvrcholila stávkou newyorských švadlen. A ta vedla k nezávislosti! Všechno nejlepší, slečny, dívky, dámy…ŽENY!

sdílet článek na facebooku

Po celou historii lidstva se na ženy nahlíží různou optikou. Stejně tak v každé kultuře mají různé postavení. Ačkoliv si to málokdo uvědomuje, právě ženy byly průkopnicemi zemědělství. Zatímco jejich muži sháněli maso, ženy se staraly o rostliny. Díky tomu se mohlo rozvíjet zemědělství. Díky!

Postupem času jim rozvoj zemědělství byl odebrán silnými muži. Ony si však našli další roli. Pečlivě se staraly o domácnost a výchovu dětí. Právě těch dětí, které v následujících letech stály za rozvojem společnosti. Díky!


Stále však, i přes veškeré služby odvedené pro lidstvo, zůstávaly na nižším stupni. Až 20. století tento handicap smazalo. Ženy získaly volební právo, dostaly příležitost vydělávat peníze. Staly se nezávislé! (mimochodem severské země si šly svou cestou, a ačkoliv se ženy staraly o domácnost, byly na stejné úrovni s mužem, protože pečovat o rodinu zaslouží opravdu velké uznání)

Odjakživa to však byly naše spřízněné duše a zůstanou jimi i nadále!

Máme pro Vás dárky, milé Ženy!

TAROT DNE ZCELA ZDARMA, HOROSKOP NA MÍRU za 199,-Kč
nebo všechny naše TAROTOVÉ VÝKLADY za -50% ceny - při objednávkách vždy použijte slevový kód MDZ2022 !

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.