Home - Články - Čínský horoskop na týden 7. - 13. březen

Čínský horoskop na týden 7. - 13. březen

vloženo 6. 3. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 7. - 13. březen

Rok 2022 již vstoupil do svého třetího měsíce, ovšem čínský rok Tygra se teprve rozjíždí! Co to znamená? Že se ve vás ještě nějaký čas mohou prát dvě různé energie. Dost možná spolu ale nebudou bojovat, ale naopak se výborně doplní. Bude to váš případ? To zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zkraje měsíce se musíte poprat se špatnou náladou. Tak moc toužíte po slunečních paprscích a teple, že vás poslední záchvěvy zimy dokážou vyvést z míry. Doplňte tělu vitamín D, prohřejte se v sauně nebo… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, vstupujete do období, kdy si úspěch musíte zasloužit. Pokud se chystáte na pracovní pohovor, zkoušku nebo rande, neměli byste podceňovat přípravu. Počítejte s překážkami a nic nenechávejte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Do poloviny měsíce je vaše citová stránka utlačena rozumem. Zatímco na pracovišti díky tomu dosáhnete vynikajících výsledků, v soukromí je ochlazení citů méně vítané. Rodina v čele s partnerem si stěžuje… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Po období citového strádání se začíná blýskat na lepší časy. Ve vzduchu je změna! S jarem se do žil Zajíců vlívá optimismus a elán, což je první předpoklad k úspěchu. Otevřete srdce nové lásce. Nebojte se změn, protože… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, na začátku března byste neměli chtít zázraky na počkání. Trocha trpělivost vám prospěje. Vesmírný objednávkový servis vnímá vaše sny a prosby, jen nefunguje jako supermarket. Především v pracovním a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zatoužíte po větším klidu a společnosti se straníte. Hlavou se vám honí spousta otazníků, které si potřebujete zodpovědět. Inklinujete k přírodě, bezcílným bloumáním totiž zklidníte rozhárané nitro. Zamilovaní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Meteorologické jaro je sice v počátku, ale na zrozence Koně má ohromný vliv. Dobíjí vás energií a chutí do života. Najednou se snažíte vypadat co nejlépe. Pouštíte do šatníku i domácnosti pestré barvy. Nestydíte se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Pro nadcházející týden je charakteristická třaskavá atmosféra v soukromí. Nemusí to nutně znamenat nekončící hádky. Situaci můžete ovlivnit k lepšímu tím, že se konflikty pokusíte zažehnat v samém počátku. Zajistěte … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Odhození zimních svršků vás překvapí tím, že jste během zimy nabrali pár kilogramů navíc nebo vypadli z kondice. Využijte začátek meteorologického jara k tomu, abyste do všedního programu vrátili… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, vstupujete do týdne, kdy si máte uvědomit, jakého člověka k sobě hledáte. Prahnete po spřízněné duši, ale s jejím nalezením to nebude hračka. Potkáváte samé nevhodné adepty a někdy mohou… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ačkoliv vám vesmírní velikáni drží palce, největší část aktivity zůstává na vašich bedrech. Druhý březnový týden je perfektní pro utužování pracovního i soukromého kolektivu. V zaměstnání můžete rozjet… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Využijte empatii k tomu, abyste se na svět podívali očima svého okolí. Najednou uvidíte dosavadní kroky v jiném světle a možná změníte názor, že děláte všechno bezchybně. V zaměstnání vám udělá lepší… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.