Home - Články - Zdravý životní styl ve městě vede do hrobu

Zdravý životní styl ve městě vede do hrobu

sdílet článek na facebooku
vloženo 3. 3. 2016

Zdravý životní styl ve městě vede do hrobu

Nejmodernějším tématem městské populace je v poslední době zdravý životní styl. Městští občané navštěvují fitness centra, wellness a spa, někteří žijící u parků sportují venku. Většina měšťanů se zajímá o nutriční poradenství, zdravě se stravuje. A malá menšina dokonce konzumuje pouze bio potraviny. To všechno zní a opravdu krásně a zdravě. Pravda je opakem.



Většina fitness center má klimatizovaný, avšak naprosto mrtvý vzduch. Dýchání tohoto vzduchu, pomalinku zabíjí lidský mozek. Když si vyvětráte, nepomůžete si. I chudáci venkovští sportovci jsou v naprostém klamu. Venkovní vzduch ve městě je též úplně mrtvý. Má nedostatek záporných iontů, které dělají vzduch dýchatelným a zdravým. Minimum zdravé pro lidský organismus je kolem 700 záporných iontů na metr čtvereční. Ve městě je to 0 - 50 iontů. Opravdu malé množství. Za to může smog a průmyslová výroba. Zní to neuvěřitelně? To jistě ano. Je to naprosto šokující pravda.

Vědecká studia dokázala, že tomu tak je a vzduch bez iontů člověka skutečně zabijí. Jediné možné řešení, které obyvatele města mají, je pořídit si speciální ionizátor vzduchu, který je poměrně drahý. Však sehnatelný. Možností, jak zvládnout mrtvý vzduch je mnoho. Můžete odjet třeba na venkov, kde je zdravých iontů kolem 2000 na metr krychlový. Na horách a v divočině je vzduch ještě mnohem zdravější 2000 - 5000 iontů. Jednoduše, ve městě si nikdy nevyvětráte a ke zdraví čerstvého vzduchu nenadýcháte.



Voda plná chemikálií


Opět velice bizarní, ale naprosto pravdivé. Městská voda je také mrtvá jako vzduch, obsahuje nespočet chemikálií, které jsou vpraveny do vody čističkami. Je to nezbytná dezinfekce. Lidská populace vyplýtvá vodu, spláchne do ní spousty odpadů, které vodu zabijí. A když čistička mrtvou vodu vyčistí, tak ji neoživí, ale naopak přidá jinou chemií a pošle vodu zpět do oběhu. Situace je nezastavitelná a spotřeba a plýtvání vody také.

Voda ke zdraví potřebuje přirozenou přírodní filtraci a slunce. Přírodní koloběh, srážky, vsáknutí do půdy, vypařování, srážky, jsou nezbytné proto, aby voda nabyla nové síly. Celý tento proces vodu oživuje a nabijí potřebnými zápornými ionty, jako vzduch. Kdo ve městě pije běžnou vodu, ke zdraví těžko přijde. Neboť i voda v petkách je mrtvá. Plast jí bere záporné ionty a voda do sebe zároveň nasákne škodlivé zplodiny z plastu. Opět nekončicí neefektivní proces. Který však slušně někomu vydělává.

Chcete zdravě pít? Kupte si destilační přístroj a ionizátor vody. Opět velmi nákladné. Pro milovníky přírody jednodušším řešením budou horské studánky, kde je voda přirozeně zdravá!



Otrávené jídlo

Další velký šok, ale někomu docela známý. Pokud jste vytrvalý městský sportovec a zdravě se stravujete, avšak nakupujete maso a zeleninu ze supermarketů a malých potravinových řetězců, také si velice škodíte. Veškerá zelenina kromě označené bio je nezdravá. Je plná chemie z hnojení a je většinou genově modifikovaná. Nemá žádnou vůni a pořádnou chuť, dokud si ji při vaření neokořeníte. Dokonce ani ten vzhled není přirozený. Vy už ani totiž nevíte, jak zdravé potraviny vypadají, třeba jste je nikdy ani nejedli. To je fakt. Bio potraviny jsou menší, aromatické a velmi lahodné. Stačí malé množství a sytost se dostaví rychleji, než u běžných potravin. A těch vitamínů, co obsahují!

Co se týče masa. Běžné řeznické maso je zaprvé, už hnijící, zabaleno v obale, kde vydrží, bůh ví jak dlouho. Zadruhé je plné antibiotik a hormonů rychlého růstu. Maso nevoní tak, jako voní zdravé domácí, či bio maso. A zatřetí, toto maso obsahuje mnoho stresových látek, které vznikají na jatkách, působením stresu zvířeti při zabíjení. Tento stres si s masem člověk sní a získá ho.

Ať se snažíte sebevíce o zdravý životní styl ve městě, není zde možné ve zdraví přežít. Všechno ve městě je agresivní a nezdravé, jako Sněhurčino jablko. Vypadá nádherně, ale uvnitř je jed.

Trápí vás neshody v rodině? Nerozumíte si s příbuznými? Nezoufejte, váš tarotový horoskop vám poradí, jak si zlepšit vaše rodinné vztahy, podle vašeho znamení! Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.