Home - Články - Zahrajte si kostky a odhalte, co pro vás léto chystá!

Zahrajte si kostky a odhalte, co pro vás léto chystá!

vloženo 6. 7. 2021
čas čtení: 5 minut

Zahrajte si kostky a odhalte, co pro vás léto chystá!

Léto a prázdniny jsou tu! Na zámeckých a hradních slavnostech nechybí tradiční hry v kostky. Hozená čísla nám ale mohou prozradit mnohem více. A zahrát si můžete i doma, stačí protřepat v dlani či kalíšku tři kostky a výsledný součet Vám pak řekne více.

sdílet článek na facebooku

Tři
Léto má v zásobě samé superlativy. Tři jedničky jsou silnou věštbou, je zde trojitý prvek Slunce, které nese štěstí a sebevědomí. Jen se pokuste myslet také na odpočinek, protože výsledný Jupiter (součet tři), ukazuje, že vše poběží cvalem.

Čtyři
Mírné komplikace. Pocítíte silnou touhu ve vašem životě něco změnit. Může to být oblast vztahů, práce nebo jenom způsob prožívání volných dní. Nespokojenost bude bobtnat a je třeba uchopit tuto energii pozitivním směrem a posunout se dál ke svým snům.

Pět
Vaše léto bude plné úspěchů. Budete si připadat trochu jako následníci trůnu, kteří si mohou dopřát hojnost, ale zároveň se jim daří i v práci a ve vztazích. Víte, co chcete a vaše okolí Vám dává najevo svoje sympatie.

Šest
Téma láska bude vaší náplní. Pokud je některé z čísel čtyřka, pak se v této oblasti rýsují výrazné změny, může jít o novou lásku nebo třeba zasnoubení. Přítomnost trojky naopak ukazuje na rozmazlování a bohatost milostných prožitků.


Sedm
O pozornost si bude říkat především vaše nitro. Pokud jste přehlíželi v předchozích obdobích svoje pocity, nyní se dostanou do popředí. A vy budete řešit, zda jste spokojeni či nikoliv. Co a jak dělat dále. Uklidní vás tvůrčí práce.

Osm
Některé problémy, které už byly na spadnutí, si mohou vybrat právě léto. Není však třeba strkat hlavu do písku, a to i když vyrazíte na dovolenou do teplých krajů. Osmička je karmické číslo, ukazuje na zkoušky ale i úspěchy.

Devět
Není vyloučeno, že se potýkáte s boji na všech frontách. Co Vám však nechybí je optimismus a sílá. Devítku má pod patronátem Mars a ten touží vyhrávat, navíc není příliš trpělivý, takže budete umět věci řešit akčně.

Deset
Bude pro vás důležité najít rovnováhu. Není vyloučeno povýšení nebo rozvoj podnikání. Zároveň Vás to bude táhnout k věcem nevšedním. Esoteričnu, hvězdné obloze nebo jenom k přemítání o minulosti či budoucnosti.

Jedenáct
Jedenáctka je jako hořící pochodeň, zda příjemným zákoutím dodá na romantičnosti nebo naopak osvětlí něco, co se Vám nebude líbit, je těžké předem říci. Hodně záleží na vaší vlastní energii, pozitivně se nalaďte a vše se postupně zlepší.


Dvanáct
Dostanete se toto léto pod patronát Jupitera, což je samo o sobě příjemné, protože se můžete těšit na hojnost ve všech oblastech. A především pak v lásce a kariéře. Jenom nezapomínejte také na relaxování.

Třináct
Nedá se říci, že by šlo o nešťastné číslo – Slunce jako jednička ukazuje, že vám nebude chybět sebevědomí a trojka zase nese přízeň štědrého Jupitera. Pokud však řešíte již delší dobu potíže, pak právě tato dvojice umí odzátkovat láhev plnou změn.

Čtrnáct
Čeká Vás velký posun k lepšímu, především v oblasti vaší kariéry. Můžete se stát známějším, získat nové místo nebo konečně dokončit nějaký zajímavý projekt. Také vás to bude táhnout k umění a návštěvám různých večírků.

Patnáct
Komunikace bude vaší silnou parketou a jen s málokým se nedomluvíte. Těšit se můžete i na větší množství flirtů nebo rovnou velkou lásku. Přestože se Vám nebude chtít rychlík zážitků všeho druhu opouštět, nezapomínejte i na spánek.


Šestnáct
Toto léto budete mít tendenci si všechno moc brát. Nespřádejte proto žádné negativní scénáře a čerpejte sílu z přírody. Tam najdete odpovědi na všechny svoje otázky. Velmi dobře se vám může dařit v umění.

Sedmnáct
Věštba ukazuje na odhodlání a pilnou práci, které společně vedou k úspěchu. A nejen materiálnímu. Své si od vás bude žádat kariéra, ale i vaše rodina. Pokuste se zvládnout vše a ještě si najít i trochu času na sebe.

Osmnáct
Věštba opředená pověrami. I když si klidu toto léto příliš neužijete, není třeba panikařit. Neztrácejte víru v sebe a lásku, která je všude okolo, pak vše zvládnete. O co totiž rozhodně nebude nouze, je dobrodružství.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.