Home - Články - Význam snu nesmí zůstat skrytý

Význam snu nesmí zůstat skrytý

vloženo 18. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Význam snu nesmí zůstat skrytý

Každý sen v sobě skrývá poselství. Některé je důležité více, některé méně. Přesto bychom jej měli brát na vědomí a se sny pracovat. Pomáhají nám vypořádat se s našimi každodenními problémy, které přicházejí z naší neuzavřené minulosti.

sdílet článek na facebooku

Sny k nám mluví komplikovaně. Využívají symboly, které nám zobrazují. Málokdo jim je schopný porozumět. Víme, že ukazují na naši minulost. Interpretace je ovšem složitější. Tyto symboly dělíme do dvou skupin. Osobní a obecná.

Snář – vědění celého lidstva

Obecné symboly jsou společné všem lidem na světě. Snad jen s drobnými obměnami. Podle toho, ve které kultuře žijete, může mít jeden a ten samý symbol různou podobu - například symbol domu může mít u jednoho člověka podobu chaloupky, u jiného paneláku a u dalšího třeba nějaké domorodé chatrče, vždy však znamená to samé.

K pochopení snu nám pomáhají snáře, v nichž jsou vysvětleny jednotlivé symboly. Tyto symboly se nedělí se podle náboženství, národnosti…jsou univerzální a jsou zde odnepaměti.

Významné sny poznáte snadno. Objevuje s v nich mnoho univerzálních symbolů. Právě zde je potřeba mít po ruce snář.


Sny s námi žijí každý den

Oproti tomu osobní symboly žijí s námi a vyvíjí se v průběhu našeho života. Souvisí s naším osobním životem a promítají se v nich milostné vztahy, zážitky či práce. Jestliže jste například měli v dětství plyšového medvídka, který vám připomínal domov a pocit bezpečí a byl pro vás tehdy velmi důležitý, pak se může i v dospělosti objevit ve vašem snu, aby vám připomněl, že byste měli věnovat více pozornosti svému domovu.

Výklad snů s osobními symboly ve snářích nenajdeme. Ke správné interpretaci musíme zapátrat v naší paměti. Nemusíme se bát ani otočit se na profesionála.

Není výjimkou, že správný výklad snu zachrání dokonce i lidský život! Stejně důležité jsou opakující se sny, a to hlavně pokud se v nich stane něco špatného - nebo naopak velmi dobrého a šťastného!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.