Home - Články - Výročí a moc čísel

Výročí a moc čísel

vloženo 13. 10. 2020
čas čtení: 4 minuty

Výročí a moc čísel

Málokdo by neznal ono úsměvné zapomínání, především mužské poloviny lidstva, na takové drobnosti jako je například výročí data svatby. Ať už si však vzájemně nachystáte romantický večer nebo si třeba oba vzpomenete až o týden později, tak či onak má na vás vliv moc čísel. To, jaké výročí právě slavíte, ovlivňuje totiž množství věcí.
sdílet článek na facebooku

Ostatně už téměř zlidověly poznatky o tom, že po sedmi letech v manželství přichází krize nebo povzdech, že si připadáte jako manželé po dvaceti letech. Podíváme-li se na totéž z pohledu numerologie, pak není velké překvapení, že energie sedmičky, která náleží Ketuovi, vede k hloubavosti a mnohdy k depresím a způsobí krizi častěji než jiná čísla, a stejně tak energie dvojky, odpovídající Měsíci, zase vede k zesílení náladovosti a nespokojenosti.

První výročí je klíčové

První výročí svatby je v mnohém první a prvenství také drží, co se týká numerologie, kdy se v tomto případě nacházejí manželé pod vibrací jedničky. Jednička je číslem Slunce, které umí vnést do manželství nejenom optimismus a sluneční paprsky, ale ukazuje i na snahu obou rozvíjet svoje sebevědomí a dělat věci po svém. Je také prvním mezníkem, který ukazuje, nakolik se dovedou odvěké protiklady spojit.

Růžové brýle už během roku měly dostatek času sklouznout z nosu, ale u obou se projevuje pod vlivem racionálního přístupu Slunce snaha řešit konflikty rozumově, a i když se mohou ke slovu dostávat i absolutistické snahy, do vzájemných citů pochyby v případě pevného vztahu nevznášejí.


Do třetice všeho dobrého

Trojka je obecně magické číslo, neboť ve spoustě pohádek je třeba, aby se věci staly třikrát. Trojka je zajímavým mezníkem i co se týká výročí svatby, manželé by mohli podle lidové tradice oslavit koženou svatbu a podle numerologie zase musejí počítat s vlivem Jupitera, který skrze trojku vnáší do manželství nejenom velkorysost, ale i otázky.

Trojka je číslem harmonie, a pokud jsou zde nějaké nedořešené věci z minulosti, nebo naopak otazníky ohledně společného směřování do budoucna, právě tento rok je budou mít manželé tendenci společně vyřešit. Hledání kudy kam, tak bude jeden ze stěžejních atributů tohoto období ne již úplně novomanželů.

Obávaná třináctka

Podobně jako v úvodu byla zmíněna krize po sedmi letech manželství, stejně tak s obavami manželé očekávají výročí třinácté. Obecně vzato je to i proto, že třináctka je na černé listině již dlouho a pokud ji některé hotely dokonce v číslování pokojů přeskakují, pak není divu, že manželé k tomuto výročí také hledí s mírnými obavami.


Z pohledu numerologie se dostanou do dílčího vlivu jedničky a trojky. Jednička má sluneční energii a dodává sebevědomí, trojka zase patří k největší planetě sluneční soustavy – Jupiterovi, takže pojímá vše ve velkém stylu. Největší moc ale má číslo výročí, které získáme součtem – tedy čtyřka. Čtyřka náleží Rahuovi, který si rád kráčí vlastními cestami a neváhá dělat změny. Tato energie tak umožní osvobodit se od starých omezujících stereotypů, které manžele dosud negativně spoutávaly.

Ačkoliv je energie čtyřky vnímána mnohdy jako problémová, v případě svatebních výročí může naopak ukázat nové cesty a co rozhodně nebude chybět je vášnivost a dynamika. Výjimkou jsou pouze taková manželství, kde je základ všech problémů v nedostatku milostných citů, tam pak právě energie čtyřku může směřovat k novým, lepším začátkům.

Manželé po dvaceti letech

Málokdo si v manželském svazku alespoň jednou nepovzdechl, že si doma připadají jako manželé po dvaceti letech, a co je úsměvné, tato formule se vžila i u těch, co ještě myšlenku na svatbu ani nemají. Jedná se ve své podstatě o kritiku stereotypu, pramenící z jisté rozladěnosti a není proto divu, že vrcholí právě v době dvacátého výročí, kdy na manžele působí energie dvojky a nuly.


Dvojka patří silnému vlivu Měsíce a nula zase funguje jako bezedná propast. O Měsíci bychom ale ve vztahu s numerologií měli hovořit jako o měsíční královně, protože charakter tohoto numera je spíše ženský a podobný je i vliv, který na oba manžele má. V manželství se začíná objevovat spirála emocí, častěji mohou zaznamenat výkyvy nálad i větší hádky.

Dvojka je však také číslem milenců a mimo gejzíru citů se honosí i velkou vnímavostí, empatií, která umožňuje nahlížet všechny situace z pohledu toho druhého. Tento pohled je také tím, který pomáhá nakonec při usmiřování, plném vroucích citů, protože – i když je to jistota, není zase tolik špatná.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.