Home - Články - Vodnář - znamení rebelů a reformátorů

Vodnář - znamení rebelů a reformátorů

vloženo 19. 1. 2022
čas čtení: 5 minut

Vodnář - znamení rebelů a reformátorů

Slunce na své pouti zvěrokruhem vstoupí 20. ledna ve 3:39 do dalšího znamení zvěrokruhu. Vodnáři rozhodně nejsou obyčejní lidé, kteří by splývali s šedivým davem – právě naopak! Jsou vždy něčím zvláštní, překvapiví a tak trochu blázniví!

sdílet článek na facebooku

Je skutečně rebel?

Vodnář je znamením novátorů, idealistů a rebelů s pokrokovým myšlením. Někdy to působí, jako kdyby již nyní žili v budoucnosti. Mezi lidmi své doby proto často bývají nepochopeni a teprve čas ukáže, jak přínosné byly jejich nápady. Vodnáři milují svobodu a hluboce věří v spolupatřičnost mezi lidmi – přátelství je pro ně velmi důležité. Pro lidi ve svém okolí Vodnáři nepřestávají být zdrojem překvapení. Se svými netradičními a trochu ztřeštěnými nápady často porušují zažité zvyklosti, vyšlapávají nové cestičky a bortí předsudky. Někteří lidé z jejich okolí si mohou u toho ťukat na hlavu, ale pro mnoho jiných jsou zas Vodnáři cenným zdrojem inspirace a nových podnětů.

Vodnář je znamením živlu vzduchu, to znamená, že tito lidé jsou orientováni především myšlenkově a racionálně. Baví je věda a technika, rádi se vzdělávají, zkoumají nové věci a diskutují. Těší je, když mohou svými myšlenkami a originálními nápady přispět k dobru celého světa a lidstva – a právě to je jejich největší životní ambicí.

Ke znamení Vodnáře se přiřazuje tarotová karta Hvězda, která symbolizuje naději – Vodnáři si ve svém životě jdou za pomyslnou zářivou hvězdou, která pro ně existuje někde v budoucnosti a znamená lepší a spravedlivější svět. Zajímavé je, že Vodnáři se velmi často zajímají o astrologii a zkoumání nadpřirozených jevů a bývají v těchto oblastech díky svému nekonvenčnímu myšlení úspěšní.


Všechno má i své stinné stránky

Vodnáři mají obvykle tolik nápadů a jejich myšlenky tak rychle létají od jedné ke druhé, že se jim velmi často nepovede dokončit to, co začali. A tak za sebou mnohdy nechávají spoustu rozdělaných plánů, které nikdy nedotáhnou do zdárného konce. Klíčem k úspěchu pak je jejich schopnost nadchnout a inspirovat pro své nápady i další lidi, protože sami všechno jen stěží mohou stihnout. To však díky jejich pokrokovosti a reformátorskému duchu nebývá vždy snadné a jejich okolí je pak spíš má za blázny a romantické snílky.

Ve vztazích bývají Vodnáři obvykle trochu zmateni. Jakkoliv je pro ně důležitá spolupatřičnost, neradi se vzdávají své svobody. Každopádně si můžete být jisti, že s partnerem, narozeným v tomto znamení, se nebudete nikdy nudit. Vždy totiž bude mít v záloze spoustu překvapivých nápadů, co můžete spolu podniknout. Zvláštní kapitolou pak je setkání dvou Vodnářů – tito se navzájem velmi přitahují a většinou mají tajemnou schopnost hned poznat, že ten druhý je taky Vodnář. Taková dvojice, ať už jsou to partneři nebo jen přátelé, bude ve svém okolí naprosto nepřehlédnutelná díky svým bláznivým kouskům!

|<< < 849 | 850 | 851 | 852 | 853

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.