Home - Články - TÝDENNÍ HOROSKOP NA 29.4.-5.5. Berani, budete mí sílu na rozdávání, Býci zase srdce!

TÝDENNÍ HOROSKOP NA 29.4.-5.5. Berani, budete mí sílu na rozdávání, Býci zase srdce!

vloženo 28. 4. 2024
čas čtení: 2 minuty

TÝDENNÍ HOROSKOP NA 29.4.-5.5. Berani, budete mí sílu na rozdávání, Býci zase srdce!

Přečtěte si svůj horoskop na příští týden a nic vás nepřekvapí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve chvíli, kdy Mars vstoupí do znamení Berana, tak se vždy mluví a obrovském nástupu vnitřní síly. To pro vás platí dvojnásob. Budete se skvěle cítit nejen po fyzické, ale i psychické stránce a nic pro vás není překážkou. Co si zamanete, to dostanete.

Býk
Venuše vstupuje hned v pondělí do vašeho znamení. Pozitivně se to odrazí v dlouhodobých milostných vztazích, ale i drobných romantických aférkách. K milování budete přistupovat daleko vášnivěji a náruživěji, což oceníte nejen vy, ale i vás protějšek.

Blíženci
Hodně se vám bude dařit zejména ve finanční sféře. Milí Blíženci, máte tento týden doslova obchodního ducha a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Podaří se vám skvělá a výhodná koupě, která vám udělá radost a ještě budete šetřit svou peněženku.

Rak
Ve svém okolí máte osobu, která to s vámi myslí vážně. Váží si vás a touží být s vámi ve vztahu. Vy stále váháte, jestli je to ta pravá osoba pro vás a zda vám spolu bude dobře. Tohle rozhodnutí je Raci jen na vás. Důvěřujte svému srdci a instinktům.


Lev

V práci děláte ohromné pokroky. Daří se vám po všech stránkách. Skvěle vycházíte s kolegy i vedením, jste plni nových a kreativních nápadů a hlavě jste zodpovědní pracanti, o kterých se může mnohým firmám jen zdát. Kdoví, možná se dočkáte i povýšení.

Panna
Milé Panny, tento týden se budete muset trochu uskromnit. Vaše momentální finanční situace neumožňuje to, abyste si mohli dovolit plácnout se přes kapsu kdykoliv, kdy si zamanete. Obzvlášť konec měsíce pro vás po této stránce bude lehce depresivní.

Váhy
Tento týden očekávejte změny. Zejména se vrhnete na úpravu zevnějšku, ale i obměnu šatníku. Vezměte si na pomoc nějakou kamarádku a udělejte ve svém šatníku pořádný vítr. Vyrazte do města na nákupy a hlavně si to užijte. Výsledek bude stát za to.

Štír
Zadané Štíry čeká náročné, dokonce snad kritické období. Partnerské soužití prochází velkými změnami a vy stále přemýšlíte, zda v takové negativní atmosféře setrvávat. Nebýt společných závazků, tak s jistotou můžete říct, že byste to dávno ukončili.


Střelec

Střelci, Venuše stále zůstává v poměrně hezkém trigonu s vaším znamením, i když její síla slábne. Využijte přízně hvězd a jděte pěknému osudu naproti. Abyste byli úspěšní, tak pro to musíte i něco udělat. Zejména v práci zkuste být asertivnější.

Kozoroh
Nikdy jste nebyli vášniví sportovci, ale také vás rozhodně nikdo nemůže považovat za pohodlné jedince, kteří miluj pořady v televizi. Nově se ale shlédnete v atraktivním adrenalinovém sportu. Doslova mu propadnete a stanou se z vás aktivní jedinci.

Vodnář
V zaměstnání nyní opravdu ukazujete, co ve vás je. Jste zodpovědní, plní energie, nápadů a hlavně se nebojíte říct svůj názor. Díky tomu na vás začne mít vedení firmy úplně nový pohled. Očekávejte i menší finanční odměnu za záslužně odvedenou práci.

Ryby
Zplozenci Rybiček, vás čekají opravdu velké změny. Rozhodnete se k velice razantnímu kroku, ke kterému jste se odhodlávali již dlouho. Ne všichni z vašeho okolí pro to budou mít porozumění. Vy si ale nevšímejte, co říkají ostatní a buďte sami sebou.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.