Home - Články - Váš ČÍNSKÝ HOROSKOP na tento týden! Psi kontaktují někoho z minulosti...

Váš ČÍNSKÝ HOROSKOP na tento týden! Psi kontaktují někoho z minulosti...

vloženo 28. 4. 2024
čas čtení: 1 minuta

Váš ČÍNSKÝ HOROSKOP na tento týden! Psi kontaktují někoho z minulosti...

Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie na tento týden!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tento týden se domluvíte s některým z přátel, že se zkusíte pustit do něčeho, co vás vždycky lákalo. Nebude to ovšem tak snadné, jak to na první pohled vypadá, a tak si na úspěšný začátek nového projektu budete muset ještě … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Máte velké plány a toužíte změnit něco ve vašem životě, ale svazují vás povinnosti a závazky, které jste si na sebe nabrali. Odpovědný přístup se vám vyplatí, i když některé věci bude těžké dotáhnout do konce a hodně bude … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Situace, která v práci zavládne na začátku týdne, vás bude trochu iritovat. Bude vám připadat, že ostatní kašlou na své úkoly a povinnosti a že jste jediní, kdo se doopravdy snaží, aby se úkoly splnily včas a kvalitně. Navzdory … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Tento týden si budete moct dopřát víc volného času, a to je přesně to, co jste teď potřebovali. Po dlouhé době se budete víc věnovat sami sobě a rozhodnete se v něčem zdokonalit. Ve druhé části týdne se mohou objevit trochu zvláštní … ČTĚTE VÍCE!

 
Drak
V první části týdne si budete užívat rušný společenský život a potkáte spoustu nových lidí jak na pracovišti, tak i ve volném čase. Doma se příliš dlouho nezdržíte a vracet se budete až pozdě večer, což se nebude příliš zamlouvat … ČTĚTE VÍCE!

Had
Na začátku týdne budete mít období, kdy se budete hodně zamýšlet nad minulostí a budoucností. Konečně si uděláte ve věcech jasno a pochopíte, proč se některé události musely stát a že to snad ani jinak nešlo. Začnete si víc … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
První část týdne pro vás bude klidná a naprosto bez stresu, což si užijete. Dokonce i jedna záležitost, ze které máte strach, se v klidu a bez problémů vyřeší. V osobním životě vás stejně jako v práci čekají příjemné zprávy, i když … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Mezi přáteli se tento týden ocitnete díky svým činům v centru pozornosti. Někteří lidí vás budou obdivovat a jiní zatracovat, ale naštěstí vám bude intuitivně jasné, komu můžete věřit a kdo je falešný kamarád. A na ty pozor, protože … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Tento týden pro vás bude velmi zajímavý nejen po pracovní stránce, ale taky po stránce společenského života. Kontakty s lidmi budou klíčové pro váš další růst a rozvoj, povede se vám posunout o hodně kupředu, až na sebe … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V první části týdne se ocitnete ve společnosti lidí, kteří vás inspirují k novým nápadům a změnám ve vašem životě. Otevřou se vám nové příležitosti a to zdaleka nejenom pracovní, věcí se budou měnit i na poli osobního života. Ve … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Po dlouhé době si vzpomenete na člověka, který vám byl kdysi hodně blízký, a rozhodnete se mu ozvat. To odstartuje zajímavou sérii událostí, kterou by nejspíš neočekával nikdo z vás, ale rozhodně se vám bude líbit. Zároveň však nastane … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V práci budete tento týden trochu rozmrzelí, protože jistá záležitost se nebude vyvíjet podle vašich představ. Kolegové budou mít na věc jiný názor a podporu zpočátku nenajdete ani u šéfa. Když si však počkáte, zjistí, že váš nápad se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.