Home - Články - Vlčí úplněk v Raku

Vlčí úplněk v Raku

vloženo 7. 1. 2020
čas čtení: 5 minut

Vlčí úplněk v Raku

První úplněk v novém roce bude velmi speciální. Co to znamená pro jednotlivá znamení i pro nás všechny? První plná Luna roku 2020 se odehraje ve znamení Raka a indiánského Vlka. Kulminovat bude 10. ledna ve 20:23. Bude ji provázet polostínové zatmění. Buďme připraveni naskočit na vlnu energie, využít pro svůj život to dobré a opatrně pracovat s tím horším. Pak můžeme být kapitány loďky svého života.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Podívejme se na datum, kdy Luna nabude své plnosti: 10. 1. 2020 ve 20:23. Součet těchto čísel je 4 (1+1+2+2+2+2+3 = 13, 1+3 = 4). Co nám říká čtyřka o tomto úplňku? Čtyřka přináší do života pravidla, stabilitu a řád. Čtyři jsou roční období, čtyři jsou světové strany. Pevná opora stolu jsou čtyři nohy. Úplněk s čtyřkou ve štítě podporuje houževnatost, systematičnost, řád, spravedlnost, pevnost charakteru a přesvědčení. Podporuje přirozené talenty, které chtějí být realizovány. V této době rozjímejte nad čtyřkou a tvarem čtverce. Pomůže vám tyto vlastnosti plně projevit.

Význam zatmění

V lednu nás čeká první ze dvou polostínových zatmění Měsíce. To trochu zkomplikuje prožitky zrozenců Raka, v jehož režii se tento úplněk odehrává, ale také dalších zrozenců, protože pod vlivem úplňku jsme všichni. Prožívání tohoto týdne se může nést v trochu trýznivém, niterném duchu. Proto se snažte o vnitřní klid, buďte na sebe hodní, meditujte, dobře spěte a dost pijte a vyhněte se alkoholu.



Energie Raka

Rak je podvodní tvor žijící uprostřed živlu vody, zanořen do svých citů. Jak známo, zrozenci Raka jsou bytosti stvořené pro domov a rodinu, péči o blízké. Právě tento úplněk nás dovede k račím vlastnostem. Budeme introvertní, hloubaví, zanoření do svých citů, neobvykle zranitelní, melancholičtí a lítostiví, řešící nekonečné problémy v nitru nás samých i našich milovaných. Rada zní: Neutopte se v tom. Vyplavte občas na hladinu svých citů a myšlenek, věnujte se trochu povrchní zábavě, rozptylte se. Dělejte si radost, něco hezkého si kupte, jezte, co máte rádi, ale vybírejte lehkou stravu. Pokud máte ke komu se přitulit, v což doufáme, tulte se a objímejte. Je to období jako stvořené pro lebedění si doma se svými nejbližšími a mazlíčky, oblíbenými knihami a hudbou. Právě proto, že domov bude po nějakou dobu tím nejoblíbenějším místem, kde trávíte čas, nastává i vhodná etapa pro jeho zvelebování. Pomoc úplňku čekejte ve zmíněné oblasti už tři dny před kulminací Luny a také tři dny po ní.

Indiánský Vlk

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Vlčí. Vlk je společenské zvíře žijící ve smečce. V jeho rodině panuje přísná hierarchie, kdo je vůdce, kdo jsou jeho nejbližší, kteří nováčci mají poslouchat. Starší rodu chodí bezpečně uprostřed smečky, aby na ně ostatní dávali pozor. Vlci nikdy nenechají slabší členy rodiny napospas dravcům nebo hladu. Vidíte, jak to krásně ladí s račím duchem tohoto úplňku? Rodina nade vše, věnujte jí pozornost.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.