Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. ledna

Čínský horoskop na týden 6. - 12. ledna

vloženo 6. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 12. ledna

Jedno čínské přísloví říká, že i cesta dlouhá tisíc mil začíná prvním krokem. To je velké moudro, protože můžeme donekonečna snít o velké lásce nebo úspěchu v práci, ale pokud se nebudeme na našem životě sami aktivně podílet, nemůžeme čekat, že nám štěstí spadne samo do klína. Nebojte se udělat ten osudový první krok v novém roce 2020!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Návrat do pracovního procesu nebude pro Krysy dvakrát snadný. Připadáte si jako ve zpomaleném filmu, ovšem okolí na vás klade opačné nároky. V zaměstnání se můžete dostat do skluzu v termínu odevzdání určitého projektu. Prodlení hrozí… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vlivem postavení Pluta se dostávají na denní světlo záležitosti, které jste se snažili zamést pod koberec. Léta udržované tajemství je najednou holou realitou a nezbývá, než se k tomu postavit čelem. Hlavně v partnerském vztahu se nic neutají. Místo vyděšení… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Temperamentní povaha Tygrů se v začátku roku dostává znovu ke slovu. Zatímco ostatní jsou po svátcích znavení, vy máte energie na rozdávání. S chutí se vrhnete do plnění novoročních předsevzetí a snažíte se pro sportovní i kulturní aktivity nadchnout… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Novoroční předsevzetí Zajíců na tom není vůbec špatně. Vyšší sféry vám propůjčují ohromnou fyzickou sílu, díky níž se daří sportovním aktivitám i změně životosprávy. Po vánočním debužírování se dostanete na původní váhu a kondici. Profesní záležitosti… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Ohnivé znamení Draka je paradoxně jediným zástupcem čínského zvěrokruhu, který vyhlíží poklidný start roku 2020. Mnohé aktivity se ještě nestačily rozjet, jiné zase odplují samy od sebe do věčných lovišť. Netruchlete nad nimi, protože se vám uvolní ruce… ČTĚTE VÍCE!

Had
Start roku 2020 vrátí do života Hadů osobu, která v něm kdysi dávno byla. Nezavírejte dotyčnému dveře, i když se vaše cesty nerozešly v nejlepším. Je čas vyřešit závazky, abyste mohli každý kráčet vlastním směrem bez dalších výčitek. Nemusí z vás být… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, na startovní čáře nového roku se otočíte správným směrem. A totiž sami k sobě. Cítíte, že se teď potřebujete koncentrovat na to, co je pro vaši spokojenost klíčové. Bez toho nemůžete ostatním dávat to, co požadují. Zelenou mají hlavně volnočasové… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Závěr roku vnukne zajímavou myšlenku, jíž jste se rozhodli zhmotnit. Necháte za sebou vše otravné a přežité, abyste se mohli soustředit na příjemnější životní stránky. Uvědomujete si, že každá minuta vaší existence je jedinečná a už se nikdy nezopakuje. V tomto týdnu… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Bárka partnerského soužití je rozkymácená. Zatímco vy nevidíte problém a stávající situace vám vyhovuje, polovička stále mluví o nějaké změně a budoucnosti. Než vypěníte, zkuste jí v klidu vysvětlit, že na jisté kroky potřebujete správné načasování. Sice ho tím… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zima zalézá Kohoutům pod kůži víc, než je tomu v případě ostatních znamení. Nejraději byste si sbalili kufry a vydali se do teplých krajin. Bohužel povinnosti volají a finanční prostředky moc vyskakování nedovolují. Nezbývá, než se obout do všedních úkolů. Myslete na… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prioritou tohoto týdne by v případě Psů měl být odpočinek. Práce sice nepočká, ale máte možnost vybrat si, jaké úkoly přesunete na bedra kolegů. Netvařte se jako superhrdina a zbavte se náročných projektů, které jsou nad vaše síly. Zdraví máte pouze jedno, za to ani… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Obliba Vepřů napříč společenským spektrem narůstá. Obdiv ze strany opačného pohlaví si dokážete náležitě užít. Každá lichotka vám pošimrá sebejistotu a není vyloučeno, že se z toho stane víc než vzájemné sympatie! Ctitel nebo ctitelka sice na první pohled… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.