Home - Články - Venuše řadí v lásce podzimní zpátečku

Venuše řadí v lásce podzimní zpátečku

vloženo 8. 10. 2018
čas čtení: 5 minut

Venuše řadí v lásce podzimní zpátečku

Slyšeli jste již o retrográdní Venuši? Pod její vládou můžete oživit starou lásku, ale k oltáři teď raději nejděte!

sdílet článek na facebooku

I planety si občas potřebují odpočinout a nespěchat kupředu! Každá z nich má čas od času, lépe řečeno v pravidelných intervalech období, kdy se ve zvěrokruhu pohybuje jako kdyby pozpátku. To znamená, že místo aby se posunula například z Berana do následujícího Býka, vrátí se zpátky do předchozích Ryb. Jak je to možné? Ve skutečnosti samozřejmě planety letí vesmírem kolem Slunce pořád stejnou rychlostí, ale protože kolem Sluníčka obíhá taky Země, občas se nám z našeho pozemského úhlu pohledu jeví, že určitá planeta nějakou dobu couvá. Je to něco podobného, jako když jedete v autě hodně velkou rychlostí a při pohledu z okna to vypadá, jako kdyby předjížděné auto couvalo.

I když je tedy zpětný pohled planet pouze zdánlivý, my žijeme na Zemi, a proto na nás působí zcela specifickým způsobem. Odborným názvem se tomuto zpětnému pohybu říká „retrográdní“. Čím blíž je planeta ke Slunci a čím kratší je tedy doba jejího oběhu, tím častěji se dostává do retrográdní fáze. Nejčastěji se setkáváme s retrográdním Merkurem, který negativně ovlivňuje komunikaci a přináší do ní překážky a nedorozumění, naposled na nás působil během letních prázdnin 2018. V létě nás potrápil zároveň i retrográdní Mars, který zpomaloval naše pracovní projekty a další aktivity. A teď, když jsme si konečně oddechli, se na nás chystá retrográdní Venuše! Co to znamená?



Venuše je ve zpětném pohybu vždy jednou za přibližně rok a půl na několik týdnů. Teď bude „couvat“ v období od 5. října až do 16. listopadu 2018. Venuše je planetou lásky, a nese jméno římské bohyně lásky a erotiky, které se v Řecku říkalo Afrodita. To znamená, že v milostných záležitostech se nám teď vyplatí mnohem více opatrnosti než obvykle! Během období retrográdní Venuše se obecně nedoporučuje uzavírat manželství. Taky se mohou častěji než jindy objevovat partnerské krize a nesoulad, takže je potřeba věnovat mnohem více pozornosti svému protějšku a naslouchat tomu, co potřebuje, abyste problémům mohli předejít. Vývoj milostných vztahů se zpomalí a nebudou se příliš posunovat kupředu. Ale nezoufejte, vždyť se jedná pouze o několik málo týdnů!

Retrográdní Venuše má však pro nás i příjemná překvapení! Protože během zpětného pohybu planet se víc orientujeme na minulost, je možné, že se ve vašem životě opět setkáte s nějakou vaši starou láskou – a jak dobře víte, stará láska nerezaví, takže k sobě opět pocítíte silnou přitažlivost! Ne vždy to však znamená, že má takový znovuobnovený vztah budoucnost. Mnohdy může jít spíš o to, že v minulosti zůstaly nějaké nedořešené věci a nerovnováha energií, a je potřeba, abyste se k tomu s vaší starou láskou ještě jednou vrátili. Jak to dopadne, to ukáže až čas.



Venuše však neovlivňuje pouze lásku, ale působí taky na náš vkus, souvisí s uměním, krásou, luxusem a částečně i s financemi. Ve všech těchto oblastech se během jejího zpětného chodu vyplatí opatrnost, a lepší bude nezačínat nic nového. Pokud tedy pracujete v umělecké nebo kreativní sféře, dopřejte si teď raději dovolenou nebo alespoň nezačínejte žádné větší nové projekty!

Tato doba nepřeje ani změnám vzhledu, účesu, zařízení bytu a podobně. Je totiž hodně pravděpodobné, že to, co si teď vymyslíte, se vám hodně brzy znelíbí, a uvědomíte si, že to vlastně vůbec není podle vašeho skutečného vkusu! Vyhýbejte se taky nakupování dražších kousků oblečení a šperků. Možná si říkáte, že je přece můžete prodat, až vás omrzí, ale pozor, Venuše nepřeje financím a drahé luxusní kousky budou rychle ztrácet na hodnotě! Retrográdní Venuše nám tedy může trošku zkomplikovat život, ale máme štěstí, že její vliv netrvá dlouho. Když se na ni připravíte a budete se řídit těmito radami, tak se nepříjemnostem vyhnete a naopak vám přinese zajímavé zážitky plné příjemné nostalgie a vzpomínek na starou lásku!

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.