Home - Články - Velký tarotový horoskop na dovolenou 2023

Velký tarotový horoskop na dovolenou 2023

vloženo 5. 6. 2023
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na dovolenou 2023

Chcete vědět, jaké zážitky vám přinese letošní dovolená? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Velekněžka
posilňuje vaši intuici a připomíná vám, že existují věci mezi nebem a zemí, které se vymykají našemu běžnému chápání. A takové magické událostí vám přinese i vaše letošní dovolená! Nejspíš vás víckrát napadne, jestli některá událost není náhodou symbol z neviditelného světa, a budete přemýšlet, co vám to asi tak chtělo říct. A váš pocit bude mít pravdu – do vašeho života vstoupí přímo osudové události, které vás nasměřují přesně tam, kam se máte dostat! Může to být například nějaké nečekané a velmi silné setkání, které vám otevře oči a ukáže, že byste měli něco ve svém životě změnit – a pokud to nebude nic vnějšího a konkrétního, pak aspoň změnit svůj přístup a pohled na svět! Možná v tom bude láska, vášeň a zamilovanost – letní lásky jsou konec konců velmi častý způsob, kterým se nás osud snaží pošťouchnout k nějakému činu, který nás navede na lepší životní cestu. Může to však být i jiné podnětné setkání, nebo třeba pouze postřeh a uvědomení na zahraniční cestě – jednoduše stane se něco mystického, co úplně změní a prohloubí váš pohled na život!

Býk
Karta Eso pohárů
vám věští nádhernou dovolenou naplněnou láskou a hlubokými city! Pokud tedy vyrážíte na cesty společně s partnerem nebo i s dětmi, máte se hodně na co těšit! Vaše vztahy budou klapat a budete si spolu skvěle rozumět. Energie lásky, která mezi vámi bude neustále proudit, vás nabije novou sílou a optimismem do života. Možná jste měli trochu obavu, jestli vás náhodou nezastihne ponorková nemoc, když budete najednou trávit spolu mnohem více času než obvykle, ale naštěstí přesný opak bude pravdou! Zasloužené volno v kruhu nejbližších si budete nádherně užívat, a jakékoliv spory se vám velkým obloukem vyhnou! Dobrou zprávu má tarot i pro ty Býky, kteří jsou nezadaní a rádi by o dovolené trošku vyrazili na lov. Budete mít úspěch, a to ne jakýkoliv! Letní seznámení vám totiž nepřinese žádný krátký románek, ale naopak přeroste do velké a dlouhotrvající lásky! Bude to možná vypadat trochu jako zázrak, ale i takové zázraky se občas dějí! Tak si tedy užívejte krásné léto naplněné láskou!

Blíženci
Karta Královna mečů
ukazuje, že letošní dovolená vám v některých věcech trošku otevře oči a najednou se podíváte na svůj dosavadní život jinak – s odstupem a racionálním nadhledem. O některých věcech budete hodně přemýšlet, a možná se budete až sami sobě divit, proč vlastně v životě děláte věci, které ve skutečnosti dělat nechcete, když vlastně není vůbec složité to změnit. Jen to chce sílu vůle a odhodlání skoncovat se zažitými zvyklostmi, které už držíte jen tak z pohodlnosti a setrvačnosti a nic vám nepřinášejí. Letošní letní cestování tedy pro vás bude velmi transformačním a inspirativním zážitkem, a pomůže vám nasměřovat váš život tam, kde budete šťastnější! Pak už půjde jen o to, jestli se vám povede taky po návratu z dovolené dodržet svá předsevzetí a být upřímnější k ostatním i sami k sobě v tom, co vlastně chcete. Možná to bude obnášet i nějaké nepříjemné chvilky, třeba říct někomu, že již nebudete pokračovat v tom, co jste dělali, ale spolehněte se na to, že s vaší nově nabytou letní energií to všechno jistě snadno zvládnete!



Rak
Karta Sedm pohárů
vám připomíná, že když budete v otázkách programu na dovolenou příliš vybíraví, může se stát, že přeberete! Možná si necháváte rozhodnutí na poslední chvíli a počítáte s tím, že se ještě objeví nějaká lákavá nabídka, a kvůli této naději odmítnete třeba nějakou jinou příležitost, která by ovšem byla pověstným vrabcem v hrsti. Nelze ale spoléhat na to, že se objeví nějaký zázračný last minute, s tím raději počítejte, ať pak nelitujete, že jste nevyužili příležitost! Nezapomínejte, že jak se říká, méně bývá někdy více, a když si jednou vyberete zajímavý program, byť to nebude žádná zázračně výhodná nabídka, minimálně vám to ušetří starosti a nejistotu, jak to nakonec dopadne. Taky je dobré uvědomit si, že není vždy všechno zlato, co se třpytí. Některé destinace mohou na fotkách vypadat přímo pohádkově, ale když tam pak nakonec dorazíte, budete třeba znechuceni z davů turistů nebo předražených cen. Ta pravá dovolená bude taková, kterou si vy sami nejlépe užijete, a nikoliv ta, kterou vám budou nejvíce závidět sousedé!

Lev
Karta Slunce
vám slibuje nádherné a nezapomenutelné letní zážitky plné radosti, spokojenosti a dobré nálady! Dovolená se vám povede podle vašich představ a užijete si ji na maximum! Důležité bude nejen krásné a dobře vybrané místo, ale taky skvělá společnost, se kterou vyrazíte. Stejně slibná však je i možnost, že si najdete nové sympatické přátele až na místě, takže nevěšte hlavu ani v případě, že vám nezbývá než vyrazit sami. A pokud budete mít jak spolucestující, tak i nové přátele, pak vám bude všem spolu ještě mnohem veseleji! Volný čas si budete užívat naplno a se vším, co k tomu patří, včetně odvahy zkoušet nové věci a poznávat neznámé. Budete mít zkrátka tu správnou náladu a všechny starosti necháte doma. K pohodové atmosféře přispěje, když budete mít věci zařízené předem, nebo alespoň zjištěné všechny informace, takže se pak na místě budete moct vesele oddávat sladkému nicnedělání, aniž byste se museli trápit s organizačními záležitostmi. Štěstěna vám letos v létě zkrátka přeje, a na vás už je pouze patřičně si tyto dary vychutnat!

Panna
Karta Mírnost
vám připomíná, že když už máte konečně to volno, není kam spěchat a za čím se honit! Méně někdy znamená více, a nejvíce pohody a odpočinku si v létě užijete, pokud nebudete řešit žádné příliš složité a krkolomné plány, ale raději necháte věcem volný průběh a zvolíte si tu jednodušší, ale přitom taky velmi zajímavou možnost. Ani v případě vašich spolucestujících netlačte na pilu a nesnažte se je za každou cenu přemluvit k vašim velkým plánům, ať už jsou to nějaké fakultativní výlety, sportovní aktivity nebo cokoliv na ten způsob. Konec konců, možná můžete vyrazit hezky v klidu pro změnu i sami, pokud je to opravdu místo, které musíte vidět! Je jasné, že byste rádi využili čas letního volna naplno a dopřáli si program nabitý na maximum, ale je to opravdu potřeba? Neužijete si to nakonec mnohem více, když se nebudete snažit získat všechno najednou? Stresu máte konec konců dost ve svém běžném životě, a to je dobrý důvod zvolnit tempo aspoň na dovolené!



Váhy
Karta Devět holí
ukazuje, že s přípravami na dovolenou si zřejmě děláte hodně starostí a věnujete tomu značné množství energie. I když plánujete pro celou rodinu, stejně to nakonec dopadá tak, že většina úkolů je na vás, a možná pak ještě musíte čelit reklamacím, že se jednomu nebo druhému to nebo ono nelíbí. Jak to ovšem udělat, aby celá dovolená nebyla více vyčerpávající než osvěžující? K překonání napětí budete potřebovat značnou vnitřní sílu, ale možná bude lepší se tomu nebránit a místo toho, abyste šli podle vlastního plánu, se raději otevřít spolupráci a nápadům ostatních. Věřte tomu, že se nakonec povede všechno, i to, co je důležité pro vás, a ostatním taky prospěje, když se budou na plánování letního cestování podílet aktivněji – ať už jsou to vaše ratolesti nebo vaše drahá polovička. Pokud patříte mezi ty Váhy, které se rozhodly vyrazit si na dovolenou o samotě v duchu single, ani vám se nejspíš nevyhnou pocity, že jste sami proti všem. Než totiž vyrazíte, budete zřejmě muset čelit spoustě skeptických dotazů, a to může být docela vyčerpávající!

Štír
Karta Rytíř mečů
naznačuje, že zařídit si dovolenou chytře, šikovně a přesně podle vašich představ pro vás bude hračka – takže nejlépe vám bude vyhovovat, když si toho pokud možno co nejvíc vyřídíte na vlastní pěst! Nechybí vám k tomu ani informace, ani odhodlání, teď už jen pustit se do toho! Tedy, pokud již nemáte svoji vysněnou dovolenou dávno naplánovanou! Ale i tak je ještě dost prostoru, kde můžete uplatnit svoji iniciativu a dobré nápady – třeba vymýšlení výletů a programu. Když se o něčem zajímavém doslechnete, tak to rozhodně nenecháte jen tak být, ale zkrátka si umíníte, že se na místo, které vás zaujalo, musíte podívat. A když už se pro to jednou rozhodnete, pak to taky zrealizujete! Vaši blízcí budou z vaší iniciativy naprosto nadšeni a připravíte jim spoustu úžasných zážitků! Jen pozor, ať si na všechno necháte dostatek času, protože budete mít sklon plánovat program příliš hekticky, aby se stihlo všechno. Nezapomínejte ovšem na to, že dovolená by měla být v první řadě odpočinek, takže byste se z ní neměli vracet unaveni!

Střelec
Karta Devět mincí
vám prozrazuje, že se můžete těšit na příjemnou relaxační dovolenou a konečně si dopřejte trochu klidu a pohodlí. Přesně to už potřebujete, i když jako Střelci máte spíš ve zvyku vyhledávat dobrodružné akce a užívat si poznávání nových věcí a míst třeba i za cenu, že toho komfortu pak bude méně. Ale změna je život, a tak i vy dáte šanci odpočinku a příjemnému nicnedělání na hezkém místě, kde se budete cítit dobře a zároveň tam bude všechno, co potřebujete ke spokojenému životu. Dobrá zpráva je, že příznivé okolnosti vám umožní se trochu rozmazlovat a dopřát si pocit hojnosti a dostatku. Nejspíš si uvědomíte, že abyste se opravdu zrelaxovali, je pro vás důležité mít ubytování, dopravu a všechno kolem na nějaké té úrovni – ano, můžete se uskromnit, ale otázka je, za jakou cenu, a jestli to pak ještě stojí za to. Bude to příjemná změna ve volném čase místo vyhledávání pořád nových zážitků pro změnu trochu zpomalit a jen si tak vychutnávat příjemné stránky života!



Kozoroh
Karta Císařovna
ukazuje, že největší radost vám letos udělá rodinná dovolená, a bude vás bavit věnovat se dětem, ať už vlastním nebo někoho z blízkých. Přivede vás to na jiné myšlenky, než jsou všední problémy v práci, a po většinu času pro vás bude přítomnost dětí mnohem více radostí než starostmi. Pokud tedy nemáte vlastní potomky nebo jsou již velcí, co takhle nabídnout se, že se přidáte k někomu z přátel nebo rodiny a zároveň jim pomůžete s hlídáním a děláním programu pro děti? Pokud vyrazíte za letním odpočinkem sami nebo jen s partnerem či někým z kamarádů, nejvíc si to užijete, když si dopřejete domáckou atmosféru a najdete si takové ubytování, kde si budete moct nejlépe sami vařit a kde bude klid a pohoda bez hlučných večírků. Zkrátka takové místo, kde byste si uměli představit vzít i děti, byť je třeba nemáte – prostě jako doma! Ženy Kozorožky letos v létě naplno pocítí svoji ženskost – a kdoví, třeba právě vaše elegance a jemnost k vám přitáhne zajímavý a romantický nový protějšek!

Vodnář
Karta Deset mincí
vám slibuje příjemnou a komfortní dovolenou, budete si užívat dostatek a pohodlí, a nic vám nebude chybět. A přestože to bude opravdu na úrovni, dobrá zpráva je, že vaši peněženku to nijak nezruinuje a budete příjemně překvapeni, že si něco takového můžete vůbec dovolit. Konečně si užijete opravdový pocit luxusu a necháte se rozmazlovat a pečovat o sebe – to je možná něco, o čem jste doposud jen tajně snili. Příjemná změna oproti klasickým nízkonákladovým dovoleným vás potěší a užijete si to na maximum, ale jako nekonvenční vodnářské duše však přece jen možná budete mít občas pocit, že jste v zlaté kleci. Má to něco do sebe, dopřát si all inclusive pobyt, ale pro příště možná zas raději zvolíte nějakou dobrodružnější variantu, třeba i s batohem na vlastní pěst. V luxusním rezortu se totiž můžete báječně zrelaxovat, ale zas je mnohem menší šance, že tam potkáte nějaké zajímavé místní lidi nebo že se vám přihodí nějaký neobvyklý zážitek!

Ryby
Karta Devět mečů
prozrazuje, že si s dovolenou děláte opravdu velké starosti a je zde něco, kvůli čemu nemůžete ani pořádně spát, jak na to pořád musíte myslet. Zkuste se zeptat sami sebe otázku, v čem vlastně spočívají vaše obavy? Máte strach z neznáma, bojíte se, že je něco zorganizované špatně, nebo je za tím třeba strach z létání či autonehod? Dovolená by měla znamenat odpočinek a nikoliv stres, takže pokud vám už pomyšlení na ni přináší trápení, znamená to, že je něco v nepořádku a je potřeba to řešit. Možná jste se rozhodli jet někam, kam vás to ve skutečnosti netáhne, ale byl to kompromis kvůli někomu z vašich blízkých. Možná máte obavu z toho, že když jste si věci zorganizovali na vlastní pěst a bez cestovky, tak to neklapne a dostanete se do potíží. Zeptejte se sami sebe, co nejhorší by se mohlo stát – a uvidíte, že věci nejsou zdaleka tak černé, jak si je malujete. Tak se vykašlete na zbytečné starosti a vyrazte na cesty s důvěrou, že osud to s vámi myslí dobře. Vždyť dovolená je zde proto, abyste si ji užili!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2023 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.