Home - Články - Velký podzimní tarotový horoskop

Velký podzimní tarotový horoskop

vloženo 30. 8. 2016

Velký podzimní tarotový horoskop

Podzim klepe na dveře – chcete vědět, co vám přinese? Zeptali jsme se pro vás tarotových karet, co vás čeká a nemine v sezóně padajícího listí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso holí vám přináší spoustu energie a činorodosti, která se vám bude v chladných a sychravých podzimních dnech velmi hodit! Zatímco jiná znamení mohou mít občas sklon k podzimní depresi, vás se to týkat nebude a elánu do života budete mít naopak na rozdávání. Bude pro vás snadné najít si něco, co vás bude bavit. Tak se hlavně nenechejte zviklat a kazit si náladu od lidí, kteří by nejraději byli ještě pořád na dovolené! Vaše dobrá nálada bude nakažlivá i pro vaše okolí, i když to samozřejmě nebude platit úplně pro každého a najdou se i tací, kteří vám budou vaši aktivitu a úspěchy závidět. V rodině a partnerském vztahu budete motorem, který bude pořád vymýšlet a organizovat nějaké nové společné aktivity, výlety, sport a podobně. V práci se vám bude dařit a povinnosti vám půjdou rychle od ruky, takže vám bude zůstávat dostatek času a energie i pro vaše koníčky a setkání s přáteli. Podzim si zkrátka budete užívat naplno!

Býk
Karta Osm mečů prozrazuje, že vás trápí nějaká skrytá nejistota a pocit bezradnosti a nerozhodnosti. Budete v situaci, která vám bude připadat tak trochu patová, ať už se to bude týkat pracovní oblasti nebo vztahů, lásky a rodinného života. Bude vám jasné, že by to chtělo nějakou změnu, jenomže nic z toho, co vás napadne, vám nebude připadat reálně uskutečnitelné. A přitom ve skutečnosti je řešení na dosah ruky – jenom ho zatím nevidíte a chvíli to potrvá, než si uvědomíte, kudy tato cesta vede! Možná to bude chtít popovídat si s někým z dobrých přátel, kdo vám ukáže, jak se na vaši situaci podívat nezaujatě a s nadhledem. Pak ovšem budete překvapeni, že jste na to nepřišli dřív! Když se budete cítit v nesnázích, budete mít sklon všechno analyzovat do detailů a hodně o tom přemýšlet, ale mnohem lepším pomocníkem, než vaše hlava, vám teď bude hlas vaší intuice. Ten však bude šeptat jen hodně tiše, tak pozor, ať ho nepřeslechnete!

Blíženci

Karta Páže holí vám věští velmi příjemný a slibný podzim. Ve všech oblastech vašeho života, v práci i v osobních vztazích, se věci budou vyvíjet velmi příznivým způsobem a vaše přání se vám začnou pomalu a postupně plnit! Bude skvělé sledovat, jak se věci pořád mění k lepšímu, i když jen v malých a opatrných krůčcích. Ale přesto si budete tohoto zlepšení velmi dobře vědomi. Konec konců, kdyby se vám povedlo všechno najednou, to už by bylo snad až podezřelé! Důležité bude přesně vědět, co chcete, a věnovat tomu svoji energii. Když budete mít jasné plány a budete se na život dívat optimisticky, úspěch máte již téměř v kapse. Tento podzim bude velmi vhodný pro nové plány a projekty, ať už jsou pracovní nebo vaše soukromé. Ale při všem, co budete dělat, nezapomínejte na odpočinek, relaxaci a volný čas, abyste si svoji energii šetřili a zbytečně se nevyčerpávali.



Rak
Karta Kolo štěstí znamená, že věci, které se budou ve vašem životě teď na podzim dít, nemůžete příliš ovlivnit a budou dílem vyšší moci! Budete mít štěstí na několik velmi příznivých shod okolností, které budou darem osudu a umožní vám posunout se ve svém životě o kus napřed a splnit si své tajné sny! Nezapomínejte však, že je potřeba za to děkovat Štěstěně a hvězdám, protože i když to bude vypadat jako vaše vlastní zásluha, skutečnost bude jiná! Zároveň se však v nejbližších měsících připravte i na to, že vás čekají některé nečekané výzvy a náhlé komplikace, které budete muset vyřešit. Nakonec sice všechno dopadne bezproblémově, ale v některých chvílích vám opravdu nebude všechno jedno! V časech úspěchu bude důležité nezapomínat na to, že člověk může být jednou nahoře a jednou dole. Myslete na budování si rezervy a na to, abyste vždy měli i nějaký dobrý plán B.

Lev

Karta Osm mincí vám přináší zúročení vaší práce a perspektivní příležitosti, které si však budou vyžadovat poctivou dřinu a vaše vlastní nasazení. Bude to platit především o vašem zaměstnání či podnikání, kde se vám bude výborně dařit, ale rozhodně si nebudete moct dovolit se flákat. V osobním životě a aktivitách však na tom budete podobně. Nezapomínejte na to, že vztahy, ať už partnerské nebo rodinné, je potřeba systematicky budovat, pracovat na nich a věnovat jim čas a energii, pokud mají fungovat. Mnoho Lvů bude v této době intenzivně pracovat na budování vašeho materiálního zázemí, a to i v doslovné podobě, jako je stavba domu nebo rekonstrukce bytu. Tarot vám věští, že ve všech činnostech, kterým se teď budete věnovat, se vám bude dařit. Ovšem vytrvalost, usilovnost a cílevědomost budou zásadním předpokladem k dosažení úspěchu.

Panna
Karta Královna mincí obrací v letošním podzimu vaši pozornost na rodinný život a budování krásného, šťastného a spokojeného domova. Hlavně ženy narozené v Panně by měly domácímu životu a rodině věnovat co nejvíc pozornosti. Ale i pro pány to bude velmi důležité, tak zapomeňte na dlouhé hodiny přesčasů v práci a raději spěchejte za svými nejbližšími do pohodlí svého domácího hnízdečka! Je vhodná doba investovat do vylepšování vaší domácnosti a bydlení, i když si to nemusí vyžadovat spoustu peněz, protože velkou část věcí si můžete udělat i svépomocně. Velmi si budete užívat příjemné stránky domácího života, od vaření a zdokonalování vašeho kuchařského umění, přes hraní si s dětmi a návštěvy příbuzných, až po milé chvíle domácí pohody s partnerem. Kariéra teď pro vás bude až na druhém místě a budete si to moct dovolit, protože vaše situace bude stabilní a budete mít své pracovní jistoty.



Váhy

Karta Mírnost vám ukazuje, že letos na podzim není kam spěchat ani se za čím hnát. Pomalu zajdete nejdále a tato stará moudrost teď ve vašem životě bude platit dvojnásob. Už vás bude otravovat hektický život plný stresu. Tak se pokusíte trochu zjednodušit své aktivity a plány, a z toho, co nestihnete nebo se to bude muset odložit, si nebudete dělat hlavu. I ve vztazích se konečně dočkáte klidu a pohody. I když se vám některé věci, které jste v minulosti měli sklon intenzivně řešit, pořád nebudou líbit, tak pochopíte, že tlačit na pilu je zbytečné a raději si budete užívat stávající situaci – konec konců, je mnohem příjemnější a lepší, než jste si doposud uvědomovali. Atmosféra klidu, pohody a příjemně zpomalené odpočinkové životní tempo vás budou provázet po celý podzim. Bude to vynikající příležitost oddechnout si, načerpat nové síly a dostat se k věcem, na které obvykle nemáte čas, jako je třeba čtení knih nebo ruční práce.

Štír

Karta Svět je jednou z nejkrásnějších karet tarotu, protože vám věští, že úspěšně završíte jednu životní etapu a vykročíte tou správnou nohou do nové. Začnete psát novou kapitolu a otevřou se vám nové možnosti a krásné věci. Pro mnoho Štírů bude tento podzim znamenat zásadní mezník v jejich životě, který bude ve znamení úspěchu a zúročení minulého snažení. Může se jednat třeba o úspěšné ukončení studia, povýšení v práci, nalezení ideálního nového zaměstnání, sňatek, příchod nového potomka do rodiny nebo stěhování do nového lepšího bydlení. Posun do nové životní etapy však může mít i zcela vnitřní podobu a znamenat určitou duševní transformaci, vnitřní růst a nalezení opravdového pocitu štěstí a spokojenosti. Každopádně se letos na podzim máte opravdu na co těšit a bude to období, které bude patřit mezi ty nejšťastnější ve vašem životě vůbec!

Střelec
Karta Dvě mince je poslem změn a neustálé proměnlivosti života. Věští vám, že letos na podzim se dočkáte mnoha novinek, které se budou týkat především materiální sféry – práce, peněz, majetku, bydlení a podobně. Budou to pro vás nové příležitosti, ale zároveň to může být i tak trochu výzva, protože se už nebudete moct spoléhat na staré jistoty, ale budete potřebovat značnou dávku svého vlastního nasazení, abyste z nové situace vytěžili pro sebe to nejlepší a zajistili si úspěch a štěstí. Bude se vám to ovšem velmi líbit, protože jako Střelci patříte mezi dobrodružné povahy. A když se věci dlouho nemění, může vás tento stereotyp začít nudit. Všechno, co bude zavánět novotou, tedy velmi uvítáte! Ve vztazích, lásce a osobním životě se taky mohou některé věci změnit, hlavně navenek – možná si i váš partner najde novou práci a budete tomu muset přizpůsobit vaše společné plány, nebo čeká vaši rodinu nějaká zásadní změna, jako je třeba stěhování.

Kozoroh

Karta Deset mečů poukazuje na to, že podzim může do vašeho života přinést určité nesnáze, nejistotu a pochybnosti. Ale pozor! Nejedná se totiž o nepřízeň Štěstěny - celý problém totiž bude existovat jen ve vaší vlastní hlavě! Podzimní nálada vám totiž nejspíš přinese sklony k pesimismu a budete si dělat starosti kvůli věcem, které ve skutečnosti nejsou zas tak velký problém, jak si myslíte. Vašim nepřítelem bude příliš mnoho myšlenek a nekonečné rozebírání některých situací a záležitostí ve vaší hlavě. Pro zlepšení nálady a navození pozitivního myšlení vyzkoušejte meditaci nebo aromaterapii. Pomůže vám i příjemná hudba, veselé a optimistické barvy a procházky podzimní přírodou na čerstvém vzduchu. Velkou oporou vám budou vaši blízcí a dobří přátelé, kteří vás přesvědčí o tom, že váš život je lepší a úspěšnější, než si myslíte. Jen to chce netrápit se kvůli zbytečnostem!


Vodnář
Karta Pět mincí vám věští jisté drobné potíže v materiální a finanční oblasti, které sice nebudou nijak zásadní. Ale občas je můžete trochu těžce nést, protože jste si zvykli, že se vám daří a všechno vám jde hladce. Nic si z toho nedělejte, drobné pracovní neúspěchy budou pouze dočasné. Spíš by pro vás měly představovat příležitost zamyslet se nad tím, co je v životě doopravdy důležité. Nejspíš si uvědomíte, že byste měli věnovat více pozornosti mezilidským vztahům, a to nejen svému životnímu partnerovi, ale také dalším členům rodiny, přátelům, známým a kolegům. Zjistíte, že společenství lidí, kteří si dobře rozumí, je k nezaplacení a že dobré vztahy znamenají v životě mnohem více, než finanční zabezpečení nebo kariéra. Pravděpodobně ztratíte pár takzvaných přátel, kteří vás ve skutečnosti využívali a udržovali kontakt s vámi pouze ze zištných důvodů. Ale o to milejší bude zjištění, komu všemu na vás doopravdy záleží!

Ryby
Karta Císařovna je velmi silnou kartou rodinného života a zejména pro ženy narozené ve znamení Ryb také kartou mateřství. Pro mnoho dam narozených pod vládou tohoto znamení je Císařovna věštbou úspěšného otěhotnění, bezproblémového těhotenství a porodu. Pokud tedy toužíte po potomkovi, máte se na co těšit! A pokud již maminkami jste, pak budete letos na podzim svým ratolestem věnovat maximum své péče a pozornosti a bude vás to bavit mnohem více než jindy. Dříve narozené Ryby se zas budou s radostí vyžívat ve své roli babičky. A co pánové? Ani na vás tarot nezapomněl a připomíná vám, že být tatínkem, dědou nebo třeba i strejdou je skvělá zábava a zároveň velká odpovědnost – nejen vůči dětem, ale i jako gentlemanští ochranitelé jejich maminek! Pro všechny Ryby pak platí, že letos na podzim pro vás bude rodinný život, domácnost a láska na prvním místě a kariéra a peníze se posunou až na druhořadé místo. 

Stává se vám občas, že složitě nacházíte způsob jak vyjít s lidmi ve svém? Chtěli byste je zaujmout? Podívejte se, co na to hvězdy! Už budete vědět, na co si dávat pozor a dostanete se jim na kobylku. Více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.