Home - Články - Pozor letí kometa a plní přání!

Pozor letí kometa a plní přání!

vloženo 28. 8. 2016

Pozor letí kometa a plní přání!

Každou takovou zářivou krásku je vzácné zahlédnout, a to i přesto, že jich je každý rok na nebi viditelných až několik desítek. Klíčem k jejich odhalení je běžný amatérský dalekohled a informace, kde a kdy hledat. Přečtěte si náš návod a splněné přání se k vám přiblíží rychlostí letu komety!

sdílet článek na facebooku

Tajemství vyplněných přání

Úspěchy komet se tradují už od dob narození malého Ježíška. A není to jen povídačka. Přání vyslovená při šťastném zahlédnutí letícího vesmírného tělesa se lidem plní jak na běžícím pásu. Je to právě kometa, která zhmotňuje vaše tužby do reálných rozměrů?

Nejen kometa. Jste to hlavně vy sami. Díky víře, kterou ve vás padající hvězda vyvolá, získáváte pocit jistoty. A právě tato emoce plní naše sny. Jakmile neoblomně věříme v jejich splnění, intenzivně si svými pozitivními myšlenkami přivoláváme do života události potřebné k naplnění našich tužeb. Tajemství moci padajících hvězd je tedy ukryto v našem nitru!



Hledejte komety podle souhvězdí!


Ledo-prachová tělesa brázdící naši sluneční soustavu kouzlí fantastické nebeské představení několikrát měsíčně. Hlava komety se nazývá koma a při jejím pozorování se zaznamenává úroveň jasu vůči okolním hvězdám. Rozeznáte ji od hvězd právě jejím pohybem. Obvykle spatříte na nebi právě jenom komu. U těch jasnějších komet a za vhodných vesmírných podmínek je však možné pozorovat, jak se protáhne i do ohnivého ohonu a maluje na nebi směr svého cíle.

Na okem viditelné komety máme štěstí maximálně třikrát do roka, na všechny ostatní si připravte dalekohled. Na webu společnosti pro meziplanetární hmotu naleznete každý den aktualizovaný seznam právě viditelných komet, úroveň jasu, přesnou hodinu a minutu jejího průletu a mapu, kde ji na obloze hledat podle souhvězdí. Mapku vámi vybrané komety si nejlépe vytiskněte a přibalte si ji na cestu do baťůžku k dalekohledu. Vyjeďte po setmění mimo město až tam, kde bude nebe nejčernější. A namiřte svůj dalekohled v konkrétní hodinu na konkrétní místo na obloze. A hlavně nezapomeňte na to nejdůležitější - rozmyslet si předem vaše nejniternější přání!

Astrologii právem považujeme za královskou disciplínu esoterických věd. Počátky klasické astrologie klademe do Babylonu, kde se v 7. stol. n. l. objevují první astrologické prognózy! Přečtěte si více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.