Home - Články - Velký podzimní tarotový horoskop kariéry 2018

Velký podzimní tarotový horoskop kariéry 2018

vloženo 11. 9. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký podzimní tarotový horoskop kariéry 2018

Období dovolených patří minulosti, je čas opět zapracovat na vaší kariéře. Tarotové karty vám poradí tu správnou cestu k úspěchu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dva meče ukazuje, že budete řešit určité kariérní dilema a bude vás provázet nerozhodnost. Jako ohnivé a průbojné znamení Berana většinou velmi dobře víte, co chcete, a neváháte jít si za tím, teď se ovšem dostanete do situace, kdy budou dvě možnosti stejně dobré a každá z nich bude mít svá pro a proti. Bude se přitom jednat o zásadní rozhodování, které ovlivní další dlouhodobý běh událostí na vaší pracovní dráze, takže je nutné přistupovat k němu s největší odpovědností. Jak se rozhodnout správně a neudělat chybu? Klíč je v tom nespoléhat se pouze na hlavu a myšlení, i když racionální analýza situace je taky potřeba. Konečný verdikt však závisí na tom, co vám řeknou vaše pocity, a správné řešení se nachází někde ve vašem podvědomí. Jde jen o to naučit se naslouchat hlasu své intuice a nepřehlušit ji rozumem, protože v kariéře přece nejde pouze o výdělky a další praktické věci, ale také o to, aby vás to, co děláte, skutečně naplňovalo, bavilo a přinášelo vám pocity štěstí!

Býk

Karta Páže mečů naznačuje, že se pomalu, ale jistě učíte být ve své práci asertivnější, než jste byli doposud, a jít si za svým, i když vám kolegové nebo dokonce šéf říkají něco jiného. Podzim přinese do vaší kariéry nové svěží podněty a umožní vám začít se věnovat věcem, které vás doopravdy naplňují. To sice znamená, že s některými věcmi se asi budete muset rozloučit, ale uděláte to rádi, protože dobře víte, že jsou již přežité a neslouží již svému účelu nebo neodpovídají vašim představám o životě. Nebojte se tedy říct věci tak, jak je vidíte a cítíte, projevit svůj názor a pohled na věc. Budete mít informace, které vám hrají do karet, a budete se o ně moct opřít. Navíc se otevírají i další možnosti a příležitosti, takže nejste závislí na jednom zaměstnavateli a nemusíte tančit tak, jak pískají, pokud s tím nejste spokojeni. Tento přístup k vaší kariéře bude pro vás možná trochu novinkou a chvíli potrvá, než se sžijete s tím, že si skutečně můžete dovolit být odvážnější a na nic si nehrát!

Blíženci
Karta Blázen
je znamením, že ve vaší kariéře teď neexistují žádné hranice a limity – můžete si dovolit úplně cokoliv, zahodit zbytečné starosti a zkoušet nové věci, dokonce i trochu zariskovat! Pokud toužíte po změně, právě teď je na ni ten pravý čas, a vůbec vás přitom nemusí trápit, že opouštíte jistoty a vyrážíte do neznáma! Jste totiž pod ochranou hvězd, které zajistí, že se vám nic špatného nemůže stát, a které vědí, že vaše úmysly jsou čisté! Co takhle vyjet za prací do zahraničí? Nebo zkusit štěstí v novém neznámém oboru, který vás láká, ale nemáte v něm praxi? Je úplně jedno, jestli je vám osmnáct nebo šedesát, jestli máte děti nebo nikoliv, hranice vašich možností jsou pouze zdánlivé a není nic, co by vám skutečně bránilo v cestě za vašimi sny – pouze vás společnost přesvědčila, že tyto hranice existují a že je potřeba být snad až zbytečně opatrní. Nikdy není pozdě vybočit ze zajetých kolejí, život má pro vás spoustu nádherných překvapení, jde jen o to najít odvahu a zahodit obavy a strach!



Rak

Karta Sedm pohárů
vám připomíná, že ne všechno, co vypadá slibně, takové i doopravdy je. Měli byste si proto dávat pozor, ať si nezačnete příliš rychle stavět vzdušné zámky, když se objeví nějaká nová lákavá příležitost. Tento podzim se jich objeví ve vaší kariéře hned několik, ale bohužel se bude jednat pouze o přeludy, které ve skutečnosti nebudou příliš perspektivní. V některých chvílích budete mít pocit, že se před vámi otevírá tolik zázračných možností, že si můžete vybírat a přebírat, ale pozor, protože většina z nich bude stát na vodě a jen s máločím můžete doopravdy počítat jako s jistotou. To je potřeba si uvědomit a podle toho se také rozhodovat. Jinak se vám může snadno stát, že z růžových výšin vašich vzdušných zámků spadnete tvrdě na zem. Raději nevěřte ani zázračným nabídkám na pohádkové výdělky v zahraničí, ani na podezřelé jednoduché investice, nebo na práci, kterou může dělat úplně každý a vydělá třikrát tolik, než vyděláváte teď. Spoléhejte pouze na to, kde máte stoprocentní jistotu úspěchu!

Lev
Karta Kolo štěstí
je připomenutím, že nic v životě netrvá věčně – ani to dobré, ale ani to špatné! Kolo Štěstěny se neustále otáčí, a v kariéře stejně jako ve všem jiném jste jednou nahoře a jednou dolů. A zdaleka ne vždy je to pouze vaším vlastním přičiněním! Události tohoto podzimu budou bohaté a proměnlivé, zažijete jak pohádkové úspěchy, tak i nečekaná zklamání, ale ani jedno ani druhé si není potřeba brát příliš k srdci. Když se vám bude dařit, dejte si pozor, ať vám sláva nestoupne příliš do hlavy, protože ruku na srdce, není to pouze díky vaším vlastním schopnostem, ale taky díky šťastným shodám okolností. A naopak, když se vám něco nepovede, není nutné věšet hlavu, protože to se občas stane každému a taky zde vstupují do hry okolnosti a události, které nemůžete vy sami nijak ovlivnit. Berte pracovní život s lehkostí, i když je to vážná věc, přece jen je to taky občas trochu hra, kdy jednou vyhrává jeden, a podruhé zas někdo jiný! Když si to uvědomíte, budete najednou mnohem spokojenější a šťastnější!

Panna
Karta Dva poháry
ukazuje blízkou spolupráci s jistým člověkem, se kterým si budete výborně rozumět jak po stránce pracovní, tak i po té lidské. Budete mít zkrátka štěstí na kolegu, kolegyni, případně obchodního společníka, se kterým budete vidět věci stejně a poskytnete si navzájem přesně to, co ten druhý potřebuje ke zdárnému uskutečnění svých plánů a snů. Důležitou roli v tom bude hrát osobní přátelství mezi vámi, které vám poskytne navzájem pochopení a hlubší vhled do toho, jaké schopnosti má ten druhý a jak se můžete navzájem skvěle doplnit jako nerozlučný tým. Může se stát, že tento spolupracovník bude opačného pohlaví, a v tom případě se bude situace vyvíjet velmi zajímavě! Ať již chcete nebo ne, budete si muset připustit, že mezi vámi začíná vznikat pouto zamilovanosti a lásky. Pokud jste nezadaní, je to skvělá zpráva – co krásnějšího si můžete přát než sdílet s partnerem jak osobní, tak i pracovní život, zkrátka všechno! V ošemetnější situaci budou zadaní, ale nakonec se vám povede udržet to na platonické úrovni!



Váhy
Karta Dvě hole
znamená vaši připravenost na nové výzvy, projekty nebo dokonce cestování za prací. Okolnosti jsou příznivé a vaše očekávaní mají reálný základ, takže úspěchu již nic nestojí v cestě. Chce to jen sebrat odvahu a ve správný moment vyrazit za novými úspěchy! Je velká pravděpodobnost, že vás to pracovně zatáhne do zahraničí, nebo budete alespoň udržovat a navazovat nové obchodní kontakty se zahraničními partnery, možná i ze vzdálených zemí. Věštba, kterou vám tarot přináší, je velmi příznivá a ukazuje, že jste na správné cestě k úspěchu. Teď již jen vložit do toho tu správnou energii, nadšení a elán, se kterými vám všechno půjde mnohem snáz a rychleji. Jediné riziko spočívá v tom, že vás mohou čekat menší neshody ve vaší staré práci, doma nebo zkrátka na místech, které budete opouštět – alespoň dočasně – ve jménu něčeho nového. Jako Váhy máte rádi harmonii a klid – hádky vám nedělají dobře, takže se budete snažit řešit vše diplomatickou cestou, dokud to půjde. Jen si dávejte pozor, ať se kvůli falešným ohledům na druhé lidi nevzdáváte svých plánů a snů!

Štír
Karta Král mečů
vám přináší rozhodnost, nekompromisnost a cílevědomost – zkrátka budete vědět, co chcete, a neváháte si za tím jít! Vaší devizou bude silná vůle a odvaha udělat cokoliv bude potřeba k naplnění vašich plánů. Ve jménu nového projektu, který pro vás bude důležitý, se bez problému odhodláte i ke změnám, které by pro někoho jiného možná byly těžké, ale teď budete sami překvapeni, kolik vnitřní síly a energie se ve vás ukrývá. Nenecháte se odradit sentimentálními vzpomínkami, nostalgií ani žádnými ohledy na spolupracovníky nebo šéfa a půjdete si zkrátka za svým, i kdyby to mělo znamenat, že se něco starého musí definitivně ukončit. Stejně to již nesplňovalo svůj účel a je pouze otázka času, kdy bude to, co je již přežité, odsouzeno k zániku. Lidé s vaším odhodláním jsou potřeba k tomu, aby se věci mohly pohnout kupředu. Když to bude nezbytné, zhostíte se bez váhání a s velkými úspěchy vůdcovské role a budete usměrňovat i ostatní. V první řadě však budete myslet individualisticky a ostatní vás budou následovat, jestliže uznají za vhodné.

Střelec

Karta Čtyři meče
vám věští klidnější podzim, kdy si odpočinete od neustálého stresu, a pracovní záležitosti budou tak trochu stagnovat. Zpočátku vás bude trochu zlobit, že se věci ne a ne pohnout z místa, ale nakonec si uvědomíte, že i to má své plusy, alespoň vám zůstane více času na osobní život a na vaše záliby. Taky je to příležitost nechat si projít hlavou vaše další plány, přehodnotit za čím směřujete a na čem chcete dál pracovat. Na druhé straně bude na vašem pracovišti cítit jisté napětí a spousta věcí bude viset ve vzduchu nevyřčených a nedořešených. Raději se ani nesnažte vytahovat je na světlo světa, i když jako Střelci rádi mluvíte o věcech otevřeně a upřímně. Nikam by to ovšem nevedlo, nic se tím nevyřeší, věci zkrátka chtějí svůj čas k tomu, aby uzrály, tak je nechte v klidu odpočívat a zatím si dělejte své, pracujte někde stranou v tichosti na svých vlastních projektech a užívejte si stabilitu a klid stávající situace. Nemusí být přece všechno pořád v pohybu!



Kozoroh

Karta Král pohárů
ukazuje, že v práci budete těžit ze své schopnosti vcítit se do jiných lidí a pochopit je na osobní úrovni. Díky tomu můžete být pro své spolupracovníky tolik potřebnou oporou a pevným bodem, na který se mohou spolehnout. Jako Kozorozi patříte mezi znamení živlu země, a to znamená praktické a pragmatické uvažování. Někdy je ovšem potřeba dokonce i v kariéře brát ohled na osobní motivace a pocity lidí, se kterými máte do činění. Když si to uvědomíte, situace se pro vás najednou stane mnohem přehlednější a kolegové si vás oblíbí natolik, že se vám začnou svěřovat dokonce i s věcmi, které neřeknou jen tak komukoliv. Projevíte se jako moudří a odpovědní lidé a snadno se povznesete nade všechny pletky a intriky. Ze všech informací, které se k vám dostanou, si však vezmete to podstatné, co můžete použít ke stmelení celého týmu a zajištění spokojenosti pro všechny zúčastněné. Díky těmto vaším schopnostem vás čekají dlouhodobé úspěchy a upevnění vaší pozice přirozené autority.

Vodnář

Karta Rytíř holí
vám přináší ohromnou energii, podnikavost a elán. Právě teď na podzim je ta správná doba pustit se do nových, velkých a odvážných projektů! Žádná výzva teď pro vás není příliš velká a žádná překážka není nepřekonatelná! Všechno, do čeho se pustíte, vám půjde jako po másle, ani nebudete vědět jako, protože jste po létě plní nové síly a vnitřní motivace. Díky tomu dokážete i to, co by vám jindy připadalo jako nemožné, a dokonce vás to ani nebude stát tolik námahy! Jen si dejte pozor, ať se ve svém nadšení a cílevědomém pracovním zápalu nezapletete do zbytečných konfliktů s jinými lidmi. Nebude se jednat o žádné zásadní neshody, pouze o drobnosti, které však taky dovedou vytvořit nepříjemnou atmosféru. Raději je přejděte s velkorysým mlčením a obraťte svoji pozornost jinam, protože drobné roztržky kvůli maličkostem vám nestojí za to a jen byste si kvůli nim zbytečně vyplýtvali svoji sílu, kterou můžete využít konstruktivně a tvořivě! Nezapomínejte na to a úspěch máte v kapse!

Ryby

Karta Královna holí
vám přináší silnou vůli dosáhnout si v práci svého, ale zároveň vám umožňuje díky své ženské energii využít vaši přirozenou vlastnost znamení Ryb – a to je empatie, schopnost vcítění. Na jedné straně si půjdete tvrdě a nekompromisně za svým, ale na druhé straně budete mít pořád zapnuté své vnitřní intuitivní detektory, které vám napoví, když se někdo z vašich spolupracovníků bude cítit špatně, a pomohou vám urovnat případné konflikty již v zárodcích. K tomu vám můžeme jedině poblahopřát! Na vaší kariérní cestě vás bude provázet cílevědomost, optimismus, ale také velkorysost a pochopení pro potřeby ostatních lidí. Je to vynikající konstelace pro vedoucí pracovníky, ale ať už jste nadřízení, podřízení nebo samostatně pracující podnikatelé, využít k zajištění všestranných úspěchů ji můžete všude! Bude až obdivuhodné, jak se vám povede skloubit aktivní a mužský princip energického živlu ohně, a ženskou laskavost zosobněnou na této kartě v postavě moudré a vnitřně i navenek silné královny!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.