Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 10. - 16. června

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 10. - 16. června

vloženo 10. 6. 2024
čas čtení: 3 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 10. - 16. června

Přečtěte si svůj čínský horoskop na tento týden a zjistěte co vás čeká a nemine!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tento týden se budou vaše myšlenky pohybovat ve vzdálené budoucnosti. Budete plánovat a kalkulovat, co si jak zorganizujete, aby vám vyšly všechny vaše plány nejen na letošní léto, ale i dál do budoucna. U toho všeho ovšem budete mít sklon zanedbávat drob … ČTĚTE VÍCE!
 

Buvol
Během tohoto pracovního týdne budete věnovat své kariéře maximální pozornost. Dostanete možnost podílet se na jednom velmi zajímavém projektu a budete se tím cítit poctěni. Pokud zrovna hledáte novou práci, bude pro vás tento týden velmi úspěšný a konečně … ČTĚTE VÍCE!
 

Tygr
Nenápadně a opatrně vyrukujete na svého nadřízeného s požadavkem, který vám bude připadat velmi odvážný. Budete z toho trochu nervózní, ale nakonec zjistíte, že strach byl zbytečný, budete mít radost z úspěšného jednání. V lásce bude příznivý hlavně závěr … ČTĚTE VÍCE!
 

Zajíc
Na začátku týden se pustíte do starých restů, které se před vámi hromadí v domácnosti i v práci. Sice se vám do toho nebude chtít, ale přinutíte se, protože víte, že pak vám už na to kvůli novému projektu nezbude čas. Ve vztazích bude tento týden příjemný … ČTĚTE VÍCE!
 


Drak

Toužíte po změně a nejraději byste to vzali od podlahy, ale vaše okolí se bude na vaše snažení dívat skepticky. Zřejmě se nevyhnete kritice ze strany starších a zkušenějších, naslouchejte jí, i když vám přijde úzkoprsá, ukrývají se v ní dobré rady. Na lás … ČTĚTE VÍCE!
 

Had
Tento týden je vaším úkolem připravit se na něco velmi důležitého, co se již co nevidět uskuteční. V zásadě budete mít hodně času, a tak budete mít sklon podléhat lenosti, ale to není nejlepší nápad, protože ztracený čas by vám pak mohl chybět, a to hodně … ČTĚTE VÍCE!
 

Kůň
Tento týden se vám v cestě objeví silné osobnosti, které vám budou konkurovat. Hlavně jeden člověk vás potrápí svojí šikovností a chytrostí, takže budete mít co dohánět. Na druhé straně to pro vás bude motivace ke zlepšení a to se taky cení. Váš rodinný ž … ČTĚTE VÍCE!
 

Koza
Začátkem týdne se budete snažit pustit do jednoho nového většího projektu, ovšem ať se snažíte jak chcete, práce vám půjde pomaleji, než jste si mysleli. Zřejmě přijdete na to, že jste se do toho pustili ze špatného konce, to jste ovšem nemohli vědět. Naš … ČTĚTE VÍCE!
 


Opice

Na začátku týdne budete mít z jisté osoby ve vašem okolí trochu zvláštní pocit a bude vám to hodně vrtat hlavou. Nelze říct, že by vám bylo všechno jedno, přestože někdo z přátel nebo příbuzných vám bude radit, abyste se na to raději vykašlali. Kvůli vzta … ČTĚTE VÍCE!
 

Kohout
Jedno setkání na začátku týdne vás překvapí a odstartuje sérii zajímavých událostí, které budou souviset s vašimi ambicemi jak v pracovní, tak i v soukromé sféře. Měli jste pocit, že se od něčeho potřebujete osvobodit a začít znovu. To se vám nyní povede … ČTĚTE VÍCE!
 

Pes
Ve svém volném čase se budete hodně věnovat vylepšování svého bydlení a bude vás to bavit. Přesto však některé věci nepůjdou zcela podle vašich plánů, narazíte totiž na finanční problém a budete si muset poradit jinak. Díky tomu v sobě objevíte novou záso … ČTĚTE VÍCE!
 

Vepř
Tento týden budete muset udělat jednu důležitou práci, kterou jste si naplánovali. Budete trochu zaskočeni zjištěním, že je to náročnější, než jste si mysleli. Nic se nedá dělat, couvnout už nemůžete, takže to s vypětím sil nějak dotáhnete do konce. Odměn … ČTĚTE VÍCE!


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.