Home - Články - LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 10. - 16. června.

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 10. - 16. června.

vloženo 9. 6. 2024
čas čtení: 1 minuta

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 10. - 16. června.

Přečtěte si svů horoskop lásky! Co vás čeká a nemine?

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte velice zajímavou osobu, která je od ostatních ve vašem okolí hodně odlišná. Pak se ale nabízí otázka, zda tato jinakost nebude pro možný budoucí vztah zásadní problém.
 

Býk
Nad dlouhodobými svazky se stahují mračna. Na povrch vyplují problémy, které jste oba dlouho drželi pod pokličkou. Nyní ale nastává čas se se vším vypořádat a rychle to vyřešit.
 

Blíženci
S jistým jedincem vás pojí silné pouto, které je evidentní i pro lidi v okolí. Zřejmě vám ale není přáno. Každý máte to své a pochybujete, že vztah někdy překročí platonickou rovinu.
 

Rak
Pokud jste v partnerském vztahu, plánujte společné aktivity, které přinesou nové vjemy. Jste-li nezadaní, hvězdy vám přejí setkání s někým, kdo ocení vaši eleganci a smysl pro humor.
 


Lev

Lvi, tento týden vás čeká žhavé milostné dobrodružství. Potkáte jedince, který je stejně naladěný jako vy a má stejný smysl pro humor. O flirtování a milostná vzplanutí nebude nouze.
 

Panna
Jste spolu s protějškem už nějakou dobu, tak už víte, co od toho druhého očekávat. Ale i zde platí, že nikdy se nemůžete připravit na vše. Tento týden vás čeká nemilé překvapení.
 

Váhy
Záříte a přitahujete pozornost okolí. V práci potkáte někoho, kdo vám bude blízký. Vaše inteligentní rozhovory a společné zájmy vytvoří pevný základ pro nové milostné dobrodružství.
 

Štír
Potkáte někoho, kdo vás přitahuje okázalou tajemností. Vaše vzájemné chemie bude doslova neodolatelná. Nebojte se dát průchod svým citům a prozkoumat nové hranice ohnivé vášně.
 


Střelec

Tento týden vás čeká milostné dobrodružství na nečekaném místě, v knihovně nebo na kurzu, který navštěvujete. Setkáte se s někým, kdo sdílí vaši vášeň pro detail a organizovanost.
 

Kozoroh
Jste až příliš zaneprázdnění prací, která vás nyní pohlcuje, že si ani nevšímáte drobných situací a náznaků od kolegy, který vám rovněž není lhostejný a to je přece velká škoda.
 

Vodnář
Milí Vodnáři, čeká vás setkání s někým výjimečným, kdo vás osloví svou originalitou a hodně nekonvenčním myšlením. Vaše dlouhé rozhovory budou plné inspirace a nové perspektivy.
 

Ryby
Tento týden je čas na romantiku jako z pohádky. Potkáte někoho, kdo vám nabídne něhu a porozumění. Společné chvíle u vody nebo při kreativních aktivitách budou plné romantiky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.