Home - Články - VELKÝ HOROSKOP LÁSKY NA MĚSÍC ČERVEN!

VELKÝ HOROSKOP LÁSKY NA MĚSÍC ČERVEN!

vloženo 3. 6. 2024
čas čtení: 2 minuty

VELKÝ HOROSKOP LÁSKY NA MĚSÍC ČERVEN!

Zjistěte co vás čeká v e žhavém měsíci červnu! Potkáte novou lásku? Bude to v posteli jiskřit? Čtěte hned teď svůj horoskop na měsíc červen!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vášnivá nátura Beranů se opět dere na denní světlo. V červnu se cítíte sebejistí a vaše energie neujde okolí. Pokud se vydáte do společnosti, nebudete mít nouzi o zajímavé nápadníky. Flirtování vám ale nestačí. Toužíte po erotickém dobrodružství. Tentokrát jsou vaše hranice opravdu flexibilní. Rádi vyzkoušíte něco nového, jen dejte pozor na morální kocovinu. Zadaní by neměli koketovat s nevěrou. Dáváte totiž v sázku stávající partnerství. Krátký románek by podle Venuše za takovou daň nestál.
 

Býk
Pro Býky bude červen měsícem smyslnosti a požitků. První polovina může být zatěžkána náročnější konstelací. Snažte se vyhnout manipulování s partnerovými city. Kvůli tomu by mezi vámi mohly vzniknout třenice. Ve druhé polovině měsíce se situace zklidní. V posteli se zaměřte na předehru, která by měla být dlouhá a intenzivní. Vaše doteky a polibky jsou pro partnera jako magnet. Vytvořte si intimní atmosféru s vůní svíček a jemnou hudbou. Vaše tělo bude jako nástroj, který budete s citem ovládat.
 

Blíženci
Milí Blíženci, v červnu máte neodolatelnou chuť objevovat a zkoušet nové věci v posteli. Vaše komunikativnost a hravost otevírá příležitost k četným seznámením. Ovšem Venuše přinese spoustu zábavy i do ložnice dlouholetých párů. Sdílejte své fantazie a nebojte se mluvit o těch nejtajnějších přáních. Partner ocení vaši otevřenost a společně prožijete vášnivé chvíle. Pokud se chystáte na dovolenou, nebudete mít o příležitosti k experimentování nouzi. Singles se mohou v cizině dokonce i zamilovat!
 

Rak
Venuše v Raku zvyšuje citlivost a potřebu něhy. Ne vždy se ale u partnera setkáte s pochopením. Čím víc budete tlačit na pilu, tím spíš se nedočkáte svého. Přesto může být červen měsícem hlubokého spojení a romantiky. Váš citlivý přístup vytvoří silnou emoční vazbu s partnerem. Romantické večery plné mazlení a jemných doteků budou pro vás oba naplňující. Zkuste miláčkovi láskyplně ukázat, jak by vaše soužití mělo vypadat. Místo rozkazů veďte jeho ruce i kroky. Hvězdné noci se příjemně protáhnou.
 


Lev

S Marsem ve vašem znamení budete v červnu zářit a rostoucí sebevědomí přiláká mnoho obdivovatelů. Vrozený lví elán je pro opačné pohlaví neodolatelný a každý milostný akt bude jako divadelní představení. Nestydíte se být dominantní a převzít iniciativu. Partner bude okouzlen nečekanou proměnou. V ložnici rozehrajete erotické divadélko, což povede k nezapomenutelným zážitkům. Na druhé straně přináší vášnivý Mars i složitější chvilky. Vyvarujte se žárlivosti. Nemusíte mít partnera pořád na očích.
 

Panna
S Jupiterem v zádech se budete cítit otevření novým zkušenostem. Červen symbolizuje u zrozenců Panny měsíc plný růstu v osobním životě. Zaměřte se na detaily, které mohou přinést velké potěšení. Co vám v aktuálním soužití chybí? Čemu byste potřebovali věnovat pozornost? Vaše pečlivost a smysl pro pořádek vytvoří harmonické prostředí. Intimní chvíle jsou pouhou třešničkou na dortu. Zatímco pro vás nemusí být sex tak důležitý, drahá polovička se o něj bude pravidelně hlásit. Nenechte ji žadonit.
 

Váhy
Milé Váhy, díky Venušině přízni bude červen ideálním časem pro romantiku. Vesmír opěvuje krásu milostného života. Klíčová je první polovina měsíce, kdy jste s miláčkem zajedno, později se mohou objevit neshody. Užívejte si estetiku a umělecké prostředí, obojí podpoří erotickou představivost. Vytvořte si kouzelné chvíle plné elegance, kde se budete cítit jako v pohádce. Přemluvit drahou polovičku ke společným kulturním zážitkům nemusí být snadné. Neuškodí, když v ní probudíte špetku žárlivosti.
 

Štír
Pluto, vaše vládnoucí planeta, se ocitá ve znamení Kozoroha, což přináší do lásky intenzitu a transformaci. Vaše sexuální touhy budou hluboké a magnetické. Někdy ovšem můžete pociťovat rozpory. Ve svých emocích se najednou nedokážete vyznat. Nebojte se prozkoumávat své skryté fantazie. Zároveň je sdílejte s drahou polovičkou. Vesmír radí lásku prožívat, zbytečně o ní nefilozofujte. Čas ukáže, jestli vaše soužití má šanci přežít. Dokonce vás může zaujmout někdo cizí, a úplně tím změnit vaše plány.
 


Střelec

Nejlepší okamžiky pro seznámení nastávají zkraje měsíce. Jste okouzlující a komunikativní, umíte se druhým lidem dostat snadno pod kůži. Proto se nevyhýbejte společnosti. S Jupiterem ve vašem znamení bude červen plný optimismu a dobrodružství. Sexuální energie bude po celý měsíc hravá a spontánní, i když jste s aktuálním partnerem dlouhé roky. Nebojte se objevovat nové polohy a experimentovat s různými místy pro erotické radovánky. Teď je čas dát prostor skrytým představám. Stereotyp vám nehrozí.
 

Kozoroh
Saturn ve vašem znamení přináší do milostného života stabilitu a disciplínu. Abyste z vlídné konstelace vyzískali maximum, zaměřte se na trvalé partnerství a dlouhodobé uspokojení. Vaše oddanost a trpělivost vytvoří pevný základ pro hluboké intimní chvíle. Nový vztah budujte na pevných základech. Flirtování nebo chvilkové románky nyní nemají ve vašem programu místo. Váš smysl pro zodpovědnost a péči se může někomu zalíbit. Přitahujete k sobě stejně laděné protějšky. Seznámení je na spadnutí.
 

Vodnář
Uran v Býku přináší zrozencům Vodnáře nečekané změny. Některé mohou být k lepšímu, jiné vás zaskočí. Vězte, že na každém konci čeká nový začátek. Kreativita a originalita v ložnici jsou v červnu na vrcholu. Porozhlížíte se po hračkách pro dospělé, rádi se obléknete do hezkého prádla. Chcete být pro svého partnera atraktivní i po mnoha společných letech. Druhá polovině měsíce slibuje nekonvenční zážitky. S létem přichází chuť si užívat. Už jen myšlenka na všechny ty možnosti vás dokáže vyburcovat.
 

Ryby
Milé Rybky, v květnu si dávejte velký pozor na svou citlivou náturu. Neptun ve vás probouzí přehnaný sentiment, také se necháte snadno rozlítostnit. Nezkoušejte na miláčka citové vydírání, tím byste svého nedocílili. Vytvořte si vlastní svět fantazie, kde se můžete oddávat těm nejhlubším touhám. Protějšek se k vám možná přidá a prožijete smyslné a kouzelné okamžiky jako z pohádky. Do intimního života vrátíte smyslnost a něhu. S empatií budete rozmazlovat nejenom sebe, ale i drahou polovičku.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.