Home - Články - LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 3. - 6. ČERVNA.... Berani, bude to jízda! Štíři, pozor na ego!

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 3. - 6. ČERVNA.... Berani, bude to jízda! Štíři, pozor na ego!

vloženo 2. 6. 2024
čas čtení: 1 minuta

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 3. - 6. ČERVNA.... Berani, bude to jízda! Štíři, pozor na ego!

Přečtěte si svůj láskohled a zjistěte, zda potkáte tento týden toho pravého! 

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou období plné nové lásky i nových příležitostí a výzev. Stačí vzít vše za pačesy a nenechat si uniknout to, co vám život tak okatě nabízí. Máte právo být šťastní.
 

Býk
Už dlouhou dobu se pohybujete mezi úplně novými lidmi, což skýtá množství příležitostí nejen k seznámení, ale i k různým románkům na jednu noc. To vám momentálně velice vyhovuje.
 

Blíženci
Potkáte někoho, kdo vás na první pohled okouzlí, ale na ten druhý už tolik ne. Nakonec se z toho vyklube hodně velký úlet a vy budete rádi, že se této osoby nadobro a rychle zbavíte.
 

Rak
Už dlouho se vám líbí někdo z práce, ale stále nemáte odvahu s touto osobou navázat nějaký kontakt. Tento týden se objeví šance, že se potkáte i mimo práci a skvěle si popovídáte.
 


Lev

Jste naladění na romantickou vlnu a je to vidět. Váš protějšek bude mile překvapený, protože ví, že si jinak na romantiku moc nepotrpíte. Tento týden bude prostě jenom o lásce.
 

Panna
Váš vztah neprobíhá zrovna podle vašich představ. Přemýšlíte nad tím, jak moc velké city k dané osobě chováte a jestli vám to opravdu stojí za to. Nemáte už moc času na rozmyšlenou.
 

Váhy
Momentálně nevíte, kam budou směřovat vaše kroky. Již delší dobu uvažujete nad tím, že vyzkoušíte něco nového, přestěhujete se nebo změníte práci. Váš vztah vám do plánů ale nezapadá.
 

Štír
Dlouhodobé svazky procházejí již nějakou dobu krizí, která ne a ne odeznít. Už začínáte vážně přemýšlet nad tím, že ve vztahu přestanete bojovat a necháte vše jít přirozenou cestou.
 


Střelec

Máte před sebou doslova erotikou nabitý týden. Jste plni elánu a pozitivity, což se rovněž odráží i na vašem sex-appealu. Máte sebevědomí a pro opačné pohlaví jste doslova magnetem.
 

Kozoroh
Není možné přehlédnout, že jistá osoba z okolí o vás jeví neobvyklý zájem. Je pravda, že vám to lichotí a jste potěšení, ale jinak si s touto osobou neumíte představit ani polibek.
 

Vodnář
Váš protějšek má stále tendenci něco rozebírat a hledat i malicherné chyby tam, kde nejsou. Samozřejmě chápete, že ne každý se nestresuje, ale někdy vám to přijde přitažené za vlasy.

Ryby
Románky a nezávazné flirtování není nic pro vás. Jste totiž romantičtí jedinci, kteří hledají lásku na celý život. Nenecháte se tedy nalákat od opačného pohlaví na něco nezávazného.
 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.